Mutfak penceremin önündeki yemeğini yiyen tatlı kuşu yanlışıkla korkuttum ve uçup gitti. Umarım tekrardan geri gelir. Onları senin için koyduk. : /

Mutfak penceremin önündeki yemeğini yiyen tatlı kuşu yanlışıkla korkuttum ve uçup gitti. Umarım tekrardan geri gelir. Onları senin için koyduk. : /
Garip gelicek ama çamaşır makinesi bozuk dendi ikidir çalıştırdım dua ettim bişey olmasın diye çünkü gerçekten çok hızlı çalışıyor insan sanıyor patlıcak Allah'tan patlamadı tamam tamirci falan olacaktı ama annemler gitmek zorunda kaldı bir yere yarım kaldı o iş ve yine çalıştırcam yine dua ederim çok fazla hızlı çalışıyor hele ki bozuk dendi ya dua ediyorum o yüzden
Az önce sizinle tanışmak isterken mesaj kutunuzun kapalı olduğunu görünce kendimi kötü hissettim. En son kendimi biraz önce kötü hissettim yani anlayacağın😄😄
Bir de bayıl istiyorsan Feriha.
Bu replik galiba di mi😂 Hatırlar bir yerlerden anımsar gibiyim
Cevap
8Cevap
Kendimi sürekli kötü hissediyorum geçmiyor..
Birinin ayağına bastım ondan 😃
O kuş sen fark etmeden de gelmiştir. Ailesinden birilerini çağırmak için uçmuştur. 😌
Uykusuz kaldığımda kötü hissediyorum. Bedenim uykusuzluğu asla kabul etmiyor. :))
Sadece hasta olduğum zamanlar kendimi kötü hissediyorum.
Yayım şaat ünce akyaba baskışı göydüm beni geyecek planlayımla koyuştulay moyalimi bojdulay umayım eyken gideyleyy
Bu hafta komple kötüyüm yediğim kazıkları sindiremedim hâlâ ve çözüm içinde hayatta tek başımayım ve bunlar öyle kolay konular değil. Keşke senin ki gibi masum sıkıntılarım olsaydı ki bu duyguyu bilirim
kimsenin beni neden sevmediğini düşündüm sonra çözdüm olayı ben istemediğinden. d kimsenin yapmacik ilgisine ihtiyacım yokmuş sevgisinede.
Boguluyor bu sehirde doga insaniyim kacmak istiyorum
Hava kapalıydı hayır bugün biraz fazla soğuk bu sıcak ne böyle?
Hep kötü hissedicem ama hiç iyi hissetmeyecek de değilim.
Kendimi her gün kötü hissediyorum çünkü hep eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum
Genelde kendimi kötü hissetmem bir şeyi yapmışsam öyle istemişimdir. Yapmamışsam gerek yoktur! Hayati netlikle yaşamak daha az yoruyor.
Aldatılarak terkedildiğim ve ertesi gün yorgunluktan hiçbir işimi halledemediğim için
ne zaman iyi hissettim bilmiyorum
Diş problemimden dolayı kendimi kötü hissediyorum.
İstediğim bir şey olmamıştı kötü his etmiştim
Her gün kötüyüm iyi bir günüm yok
Sebepsiz bazen oluyor
yalnız ve fakir olduğum için
Benim kötü hissetmediğim gün yok ki.🤦
Kendimi nr zamn mutlu hissettiğimi hatırlamıyorum
Birini reddettiğim için
Yalnız olduğum için kötü hissettim
Dün..
Geçmişi özleyip kötü hissetmiştim
Yorgunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?