Zekanız insanlarda nasıl bir iz bırakır?

Zekanız insanlarda nasıl bir iz bırakır?
Zeka var olanı ortaya çıkarabilmek aynı zamanda kapasitenin üzerinde çözüm yolunu en kısa sürede ortaya koymaktır.
Ancak iz bırakılabilir bir zeka düzeyinde sahip bir insana etki eder kısaca kapasite düşükse zekanız ne kadar yüksek olsada bir iz bırakmaz sıradanlaşır.👑😈
Bir arkadaşım çok garip tanımlayamadığım türünün son örneği olabileceğin değişik birisin seni çözemiyorum çok karışık geliyorsun bana her seferinde beni şaşırtıyorsun sen den yeni şeyler öğreniyorum demişti üç aşağı beş yukarı böyle şeyler duyuyorum
Bu donem insanlarinda bir zeka anlayacak eğitim genelkultur veya sosyal beceri var mı ki :)
Müge anlı izleyenler ve müge anlıya konu olan hayatlar diye ikiye ayırdın gibi oldu :)))
Vallahi gecen bir on dk sahit oldum ki o seviye zaten hayal bile edemezdik ama yaptılar.
10 dkdan bişiy olmaz 21 dkdan sonrası tehlikeli
Bos vakte bile yazik
Boş vaktim olsada müge izlesem hjkl
:))) bu da bir intihar olur
Ust uste 7 - 8 aspirin içip kurtarılmayı beklemek için 3 - 5 arkadaşa mesaj çekmek cok daha makul :)
Benim gibi özsevgisi yüksek biri için zor Yapsam inanan çıkmaz gümbütüye giderim
Umarim hep de boyle devam eder hayatiniz tesekkurler sohbet için
Size gunun kalani guzel olsun
Rewerans fm :)
👒🌸
4 işlem çözebiliyor

1dil konuşabiliyor
Cevap
16Cevap
Zekamı seviyorum ben. yani her zaman doğru olanı yapmaya çalışırım ama kimseyi etkilemek gibi derdim olmaz
Zekalı insanlarin yanında oldukça iyi izlenim bırakırim fakat benim yaptığım bir taktik vardır karşımda ki canım ben daha canım gibi davranıyorum çünkü karşımda ki yetersiz hissetmesin diye yani bir şeyi biliyorsam bile aaaa neydi ki o diyip bilmiyormuş gibi yapmak bu karşındakine aslında sana bir şeyler katiyormuş gibi hissetirmesi aslında hiç bir bok katmiyor hayatıma zekami durduk yere göstermeyi sevmem ama bir çok erkekten de sapyoseksual olduklarını ve aradıklari insanın ben olduğumu soyledigine şahit oldum ama hiç birinin benden daha zeki olduğunu düşünmüyorum o yüzden hiç biriyle bir sevgililik dönemi geçirmedim. Sevgili olduğum erkeklerde zeka bakımında bakınca gerçekten vaov denilecek insanlardı. Onların yanında taklit yapmama gerek bile kalmıyordu 😁
Insanlar kendi menfaati, dogrusuna gore zekayi degerlendiriyor. Halbuki pek cok zeka turu var. Umrumda degil o yuzden benim zekam hakkindaki dusunceleri
Zekâ ve karakter olarak herkesin değil ama birçok insanın önünde olduğumu ben kendime söylemiyorum. İnsanlar bana söylüyor.
Buna işlemez kesin ama olsun kadınlar duygusal bir şekilde bağlarım'sı bi etki falan 😂
Korkuyorlar gözümden bir şey kaçmıyor diye..
Valla sormuyoruz karsi tarafa nasil iz birakti zekam sende diye :d ama ilk firsatta soracam söz :d
ülkede zeki insan çok azaldı. bu sebeple apt@l insanlar için tehdit gibiyim
Akıllı ama deli olduğumu söylerler. Delilikten memnunum
Bir durup düşündürür.
Duygusal zeka konusunda iyi olduğumu düşünüyorum, etkisini bilemiyorum 🙂
Aslında onlara sormak lazım bilemedin nasıl görünüyorum😅
Büyüleyici bir Etki bırakır
Tedirginlik
Vu durum bende çok değişken 😀
Mükemmel etki bırakır
Zekami anlayacak kapasite de gerekli..😊
Dusundurmekten basur çıkartır
Beyinlerini pipetle icerim