Kendim için bir karar verdim aslında doğru olduğunu ve en iyisi bu şekilde olucagini biliyorum ama içimde hep bir acaba var
Garip hissediyorum canımı sıkıyor bu durum
Yanlış bir karar verdiğim için mi bu durum
Kendim için bir karar verdim aslında doğru olduğunu ve en iyisi bu şekilde olucagini biliyorum ama içimde hep bir acaba var
Garip hissediyorum canımı sıkıyor bu durum
Yanlış bir karar verdiğim için mi bu durum
İnsanın düşündüğü ve yaptığı bir olamayabiliyor. Bazı insanlar yani senin gibi , akıllarını dinlemenin doğru karar olduğunu ve duygularla hareket etmenin saçma olduğunu düşünüyor. Hatta bazenleri kendin için doğru bir karar verdiğini bilsen bile akşam kafanı yastığına koyduğunda “acaba şöyle olsaydı” perileri direkt kafana üşüşüyordur. Bence aklının sana ”doğru kararı verdin” mesajını iteleye iteleye bir köşeye atmaya çalışıyor gibisin. Duygusal olarak pişman olabilirsin ama mantıklı olanı yaptığını kendin zaten biliyorsun. Biraz bu konuyu düşünmemeye çalış, eğer yapamıyorsan da yüzleş. Vermiş olduğun kararı iyice bir düşün pişman mısın değil misin iyice kendine sor. Belki komik gelebilir ama ben bu gibi çok ikilemde kaldığım durumlarda yazı tura atıyorum, para yukarıdayken yapmak istediğim şeyi içimden dilediğimi anlayınca hemen dilediğim şeyin aslında istediğim şey olduğu kanaatine varıyorum. Arada sırada dene
Okuyunca resmen kendimi gördüm.
Verdiğim karardan pişman değilim ama duygusal olarak sıkıntı içindeyim. Biliyorumki ilerde iyi ki dicem. Bunun için galiba katlanmaya değer. Teşekkür ederim ilginiz için:)
Sen düşündün taşındın istişare ettin ve bu kararı verdiysen sıkıntı yok
İlerde elbet kötü sonuçlar olabilir ama o zaman bunu yapmak mantıklıydı elden ne gelir diyeceksin.
Teşekkür ediyorum bakalim zaman göstericek artık.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?