Görelim en kurnaz en zekileri😄
en makbulü ruh hastası numarası yapmak djaja

Görelim en kurnaz en zekileri😄
en makbulü ruh hastası numarası yapmak djaja

Allah korusun öncelikle kimsenin başına gelmesini istemem ellerim bağlıysa çözmeyi denerim eğer başarılı olursam etrafta kesici bir alet aramaya başlardım elim geçen şeyleri kendimi savunmak için kullanırdım beni kaçıran kişilerden birinden almayı başardığım silahı onlar silahına davranmadan hepsine saniyeler içinde eğer sıkabilirsem sıkardım sonra çıkacak bir yer arardım ama çıkmadan önce beni kaçıran kişilerden birinin telefonunu ve varsa cüzdanından parasını alırdım uzaklaşır önce taksiyi sonra polisi arar beni kaçırdıkları yeri tarif eder gelen taksiye bindiğim gibi uzaklaşırdım telefonu kırmayı düşünürdüm ama sonra polisin o telefondan bir şeyler bulabileceğini var sayıp vazgeçerdim ve telefonu gidip polise veriri ve durumu anlatırdım nefsi müdaafa olduğu için yargılanacağımı sanmıyorum
Bundan yıllar yıllar önce Afyonda üniversite 1. sınıftayken gerçekten kaçırılıyordum.. Neyse kısaca anlatayım. İkinci öğretimdim ders bazen 22:00 / 23:00 gibi bitiyodu benim fakülte çarşıya yakındı ama kaldığım yurt tarlaya yakın bi yerdi. (Erenler köy) Neyse dolmuş bekliyorum kimse yok yanımda bi adam geldi yanıma ama yavaşça kısık sesle "senin bu saatte ne işin var buralarda çok gezme bu saatte buralar pek tekin degil dikkat et kendine" diyip ordan uzaklaşmıştı zaten orada bi ürpermeyen geldi. Neyse dolmuşa bindim hiç bitane kimse yok dolmuşta benden başka. Dolmuşçu tuhaf bi bakış attı bi gerildim dikiz aynadan sürekli bana baktığını fark ettim Neyse yurda gitmek için sağdan girmesi gerekiyor düz giderse hep tarla başka bise yok. Tam yurda yaklaştık dedim abi erenlere gircez adam hiç bise demeden düm düz devam etmez mi... size yemin ederim kalbim ağzımdan fırlayacaktı. Telefonumda şarjı yoktu kapalıydı... adama sesimi yükselterek abi ben edenlere gireceksin dedim adam halen aynadan sadece bana bakıyo ama yok böyle bi bakış yicekmiş gibi tövbe tövbe.. Bi an ağlama hissi geldi ve o anda sadece Ayetel kürsi okudum içimden belki inanmayacaksınız ama size yemin ederim araba birden yavaşladı adma baktı baktı hiç bise demeden hızlı bi manevrayla geri dönüp erenlere girdi. Sonra afyonda haberlerde çıktı erenlerin oradaki tarlada 2 kıza tecavüz etmişler. Hüngür hüngür ağlamıştım... hiç unutmam bunu.
Beni kimin neden kaçırdığına göre değişir.. ama çok taktik bilmiyorum tabi ki de.. elimde sadece zekam olduğu için de zekamı kullan arak anlaşma yapmayı denerim ya da bir şekilde onları ikna etmenin yolunu bulurum..
Fidye için veya mafya ahaha😄
Parayı kimden isteyecekler :D
tamam tamam organ mafyasi olur ahajajaj😄
Kalp yok bende alamazlar :D
Böbrekler sağlam mı? Ajajajaj
Eğer birgün kaçırılırsam diye tüm pantalonlarım veya gömleklerimin (ellerim arkadan bağlanırsa, ellere yakın) yerde gizli yer açıyorum ve içerisine küçük kesici cisim yerleştirdim... hayalim kaçırılmak :)))
Cevap
28Cevap
Ben ağlar duygu sömürüsü yapardım kesin
Ben boncuk boncuk ağlayınca kiyamazlar belki vicdana gelirler belli mi olur
Beni @fesfs ile @Cendere1910 kurtarsın en iyisi 😂 ben yoksa kurda kuşa yem olurum oralarda kaçamamda ölmeyi beklerim artık 😂
Kurtaririm. nedn olmasın 😂
@Cendere1910 tamam tmmm @fesfs de al yanına birşeyler yapın işte 😂
Onu sen direk yollasam ortaliti karistirir kimse kalmaz 😂
@Cendere1910 olmaz birlikte operasyon düzenleyin 😂 @fesfs tam operasyon yapicak kadın hahaha becerirde zaten ben ona güveniyorum
Kız o rehineleri vurur 😂
@Cendere1910 gözü karadır canımın içinin vurur vurur 😂fesys bu belli olmaz 😂
Valla arada seni beni @helene1 arada kaynariz 😂
@r_engarenkyollar @helene1 Yani opesrasyonda ölmek var hakkınızı helal edin 😂
Hepsini parçalar eyelerini mangalda pişiririm. Sen rahat ol, @r_engarenkyollar
@fesfs hahah ne parçalıyon kız adamlar 2 metre kiloları 150 vardır
Bu cendereye sen soktun bizi @helene1 ne polisi 😂
@fesfs @r_engarenkyollar @helene1 biraz daha kalabalık olmaliyiz yetersiz asker 😂
@Cendere1910 biz bize yeteriz shajaja
@helene1 tamam önden ben giderim siz arkadan gelin 😂
@fesfs kilicmi osmanlidami kaldik adamlar son otomatik silah var bizimiisi kılıç alıyor 😂
Himm kılıç olmaz kılıç sana bir akrep verelim bilirmisin akrebi
@fesfs o boynuz yok bizde Banu Alkan verelim😂
Yaaa ben böyle bir kurtarma operasyonu görmedim 😂 film gibisiniz mübarek o kadar heycanli yazmışsınız ki okurken gözümde canlandı gülüyorum 😂 ya yerim ben sizi kahramanlarım benim 🥰🙏
@fesfs @Cendere1910 çok iyi bir iş başardınız tebrik ederim 👏👏👏 😂
@r_engarenkyollar seni kurtardık bak düşün artık @helene1 kaçırdılar bu kez 😂
Vayyyyy güzelll soruymuş buuu baya😍 ayy ben dizilerdeki gibi adamı kendime aşık falan etmeye çalışırdım o sirada ama dur ter köşe olursfgsgss adam teza*cüz etmeye calişiyormus fsfsgsfd ozaman kaçmaya çalışmazdım beklerdim öylesine umarım amerkaya falan götürürler diye dua ederdim😂
Kız ben wattpat okuyorum yaa orada hep böyle olurdu valla amerikaya gidiyim de sffsfsfs güzel olur sgsggss o sırada organ mayfası abla böbrekler sağlam mı? Sfsfsgssg
Hahahshs 😂
Kullanmam gereken psikolojik ilaçlarım olduğunu, sadece belirli bir doktorun gözetimi ile reçeteye yazıldığını söylerdim. İlaçlarımı alamazsam eğer bipolar bozukluğum devreye girer ve kendi dilimi ısırıp kan kaybından ölebileceğimi beyan ederdim. Bu durumda rehine olarak bir işlerine yaramazdım. Mecburen beni kendi uydurduğum bir doktorla görüşmek için bulunduğum alandan dışarı çıkarmak zorunda kalacaklardı.
Planın en zor kısmı bitti gerisi kolay 😏😇😂
Ufak tefek kendime zarar vermeye başlardım
Kaba taslak canım bu, senaryosunu yazmaya kalksam olur birşeyler. Boşuna senaryo dersi almadık 😂😂
İnandırmak için en yakın arkadaşımı aratırdım çalardı mevzuyu zaten. Fikir bitmez 😂
Ben bol bol konuşurdum eninde sonunda benden bıkıp serbest bırakırlardı.. Amaaa ya ağzımı bantlarlarsa o zaman da elindeki bağlı ipi sürterek koparmaya çalışırım.. 😅
Uygulamzdim sadece derdim ki sen benim babamı tanımıyorsun tanisaydin. Beni kaçırmazdın ve bana bir fincan kahve yapın derdim ve babamı bekle derdim 😂😂😂😂😂
Kizim yemezler bunu😄
Yok gerçekten şaka degil
Ciddi ciddi söyliyorum
Vayyy😄
🤗🤗
Kafalarını şişiriririm hiç durmadan konuşurum küfür ederim öldürürseniz parayı alamazsınız derim ya bırakcaksınız ancak öyle susarım derim
Su icmem lazim derim böbrek için sonra o suyu gözüme kestirdigim firine döküp onu rehin alırdım 😅
Önce ellerimi açmasını isterdim kibarca sonra bir fırsatını bulduğum zaman bir tane yapıştırırım ağzına kaçarım inşallah yakalamaz beni 😂😂
Bırakmayan g*ydır derim ama eğer zaten öyle oldukları için kaçırdılarsa 🥶🥶🥶😱😱😱
Kacircak adam bayağı sağlam olması lazım beni kurtulmada hangi şartlara göre buda var ☺️
Yani kuvvetli olması lazım 2 yıl kick boks yaptım kaçıran düşünsun 😂
Diyosunki kalleşçe silaha boyun bukmem ben anca yeri ölüm öper Türkan 😌
Ya himm senin kanka milliyetcimi bir hareket gördüm şaşırdım 😂
Helal olsun kurt isaretini gördüm şaşırdım ama harbi Cook sasirdim 😂
@Cendere1910 yaa elin degmisken benide kurtarırsin artık 🤣
@r_engarenkyollar kurtaririm operasyon düzenlerin 😂
Ben güven ortamı sağlardım acıtasyonla sonra ilk fırsatta onları bayıltıp kaçış 😂
Sinsi ve inceden 😂
Eyvahh eyvahh kaçırıldık iyi mi 🤩 Firuzanların taktik iyidi 😂
Acım diye sürekli ağlayabilir konuşurum herhalde sürekli 😃
Kitap okurdum onlara. Bir iki tane var aklımda. Kitaba kimse katlanmıyor zirâ.
Beni bırakmayın nolur diye yalvarırdım. Zaten bırakırlardı
Beni net öldürürlerdi hatta ben erkenden öldürmelerine vesile olabilirdim hsjsjwjsj
taktik uygulamam normal davranırım, zaten benim normal halimi gören serbest bırakır.. TwT
İkili diyaloglarda ikna kabiliyetim yüksek sanırım ana duruma göre bir yalan bulur kaçardım aksi halde ellerim kollarım bağlı şekilde kaçmak mümkün değil.
Deliyim kardeşim ben bakmayın normal göründüğüme hem para bile verirler üstüme.
tuvalete gitme bahanesiyle elimi çözdürürdüm malum yerine sert bir tekme ortada sopa vb bir şey varsa kafasına sert bir darbe sonra runn
Niye kaçırdı bide o var öldürmek içinse bi şekilde kurtulmaya çalışırdım para içinse iki katını öderdim ne biliyim aklıma bu geldi
Nerede tutuluyorum ki acaba ona göre hareket ederdim
Nereye kaçırıldım, kaç kişi var, elim kolum bağlı mı nedir ne değildir bilmeden plan olmaz ki
Bağlıysam sürekli aşırı ses çıkarır bıktırırdım kaçıran pizvengi
Aman Allah’ım 😨 şimdiden korktum aklıma bir cevap gelmedi 🤣
Onlarla aynı kafa dengiymişim gibi yapar bir dikkatsizliklerinde sıvışırdım
Üşenirim ama bilemedim şimdi o an kaçırılınca beyin fırtınası olabilir
Yer ve durum önde olmak üzere birçok ayrıntı bilgiye ihyaç var gelişigüzel kurgu olmaz
Aklima cok sey geliyor ama o anin sokundan insan bir cogunu yapamayabilir.
Çenemden dolayı hakkin rahmetine hemen kavusmam cok olası susmam benim icin taktik oluyor heralde
Yess
İsteyerek kaçmış gibi davranırdım. Sonra en müsait anında bıçağı sırtına vururum
Ne durumda olduğuma bağlı
kurtulmak için cabalamazdim beni öldürürlerdi kurtulurdum
Ben kurtulmayı bekleyen bir slk olurdum jdnsnsnssn
Gözlüğümü takınca 4goz oluyorum kacirilirsam inşallah Gözlüğüm varken kacirilirim jsnssmdjsnsm
Senden yardim isterdim ilk :d
Ölü taklidi yapardım😂
O zaman harbi ölürüm 😅
Psikolojik baskı uygulardım
Bende deli taklidi yapardım.
Beni kim niye kaçırsınki anca yük olurım
Bi ruh hastası kaçırırsa iyi zaman geçiririz ozmn
Beni kim kaçırdıysa onunla flört ederdim
Ahaha onu kaçırmadan önce düşünecektiiii😂
Çok konuşup başlarının etini yemek
@Edameda06 boşa çaba harcamış olursun ağzını bantlarlar 😅😅😅
kaçırılmama izin vermem ki
@Asude_Nalan 3/5 kişi zorla arabaya bindirse gücün yetmez ki hepsine
yani onu yapabilecek babayiğit demek istedim.
Aklıma gelmiyor şimdilik.
Beni geri birakirdilar
Çenem sağ olsun kendileri salardı😂
O zaman numara yapmama gerek kalmayacak 😀
Kaçıranı beyinsizlikle suçlayarak 😂
Uygulamazdım bazen kadere boyun eğmek gerekir
Allahu telaya dua ederdim.
kaçardım evime zaten bir şey yapamam fazla
Seni çağırırdım
Ailemi ararım
Pek zeki değilim öylece kalakalırdım
En iyi kurtuluş yolu vermek