Kızlar sizi çikolata mı, sevgilinizden duyduğunuz güzel bir söz mü mutlu eder?
Erkekler bir çikolatanın yaptığını yapıp güzel bir sözle kızları mutlu edebilir misiniz? Lakin çoğu erkek bir paket çikolatanın yaptığını bile yapamıyor 🤷

Kızlar sizi çikolata mı, sevgilinizden duyduğunuz güzel bir söz mü mutlu eder?
Erkekler bir çikolatanın yaptığını yapıp güzel bir sözle kızları mutlu edebilir misiniz? Lakin çoğu erkek bir paket çikolatanın yaptığını bile yapamıyor 🤷

Güzel bir söz anlayışı erkeklerin maksimum "Çok güzelsin." oluyor. 🤣🤣Yani bu cümle cidden bayatladı. Hadi biri kişiliğine iltifat etse daha güzel ve anlamlı olabilir ama dediğim gibi "Çok güzelsin." cümlesinden çoğu erkek ileri gidemiyor. Bozuk plak gibi oraya takılı çoğu. Yani güzellik göreceli bir kavram ama bana artık samimiyetsiz de geliyor. Bu kendimi çirkin bulduğum için de değil. Aksine, görsel olarak kendimi çok beğenirim. Sadece herkes dediği için samimiyetsiz geliyor. Dış görünüşten daha önemli bence kişiliğe edilen iltifat ama eden ailem, akrabalarım, bazen yakın arkadaşlarım dışı pek az. O yüzden çikolata alsın sevgilim olan beyefendi. En azından ağzım tatlanır. En azından onun tadı samimi (gerçek).
Güzel ama ezbere söylenen samimiyetsiz sözler etkilemez. Güzel ve farklı, içten söylenen sözler etkiler. Çikolata etkilemez, zaten hayatımızın bir parçası
Cevap
4Cevap
Sözlerin yalan olup olmadığı belli olmuyor o yüzden çikolata
Güzel sözler başkasının olsun. Beni yoğun kakao oranı yüksek bir bitter çikolata mutlu eder. Onun damakta bıraktığı tadı güzel söze değişmem
ikiside degil karsisindaki odun olmadigi sürece mutlu olurlar :d
Güzel bir söz mutlu eder ama kendi kelimeleri olmalı 🎈
Cikolata kahve ikilisini tercih ederim 👍 en azindan uzulmuyorum huzurlu hissediyorum
Güzel söz ne mesela ama. İki kuru çok ttlısın matlısın diyorsa lütfen çikolatamı alsın.
Güzel. bir söz esliginde ikram edilen bitter çikolata mutlu eder.
Çikolatayı verirken bir çift güzel söz söylese.
asiksam baksa bile mutlu eder ama cikolataya cokta mutlu olmam sözleri tercih ederim
Ne kadar çok çikolata demişler. Beklemiyordum.
Aşık olduğum kişinin samimiyetle yanımda bulunması mutlu olmam için yeterli ağzını açmasa da olur. Beraber çikolata yeriz!
Şahsen sözler bazen yetersiz kalıyor bu yüzden küçük bı davranışıniz daha çok mutlu eder. Bu yüzden çikolata demek istiyorum.
Güzel bir bitter çikolata boş beleş birçok erkekten iyidir
Kesinlikle çikolata derim çikolata benim vazgeçilmezim Her koşulda tüketirim Her şeyden vazgeçerim çikolatadan asla
İçinden gelerek edilmiş güzel söz mutlu eder kızları
Güzel sözle birlikte kocaman bir paket çikolata :)
Çikolata alıp getirmesi🥰
Beni çikolata daha çok mutlu ediyor
Bütün Antep fıstıklı çikolata alayim ben 😄😄
Beni çikolata mutlu eder 🤣
Çikolata alıp güzel şeyler söylesin :D
İkisi birden Çok çok mutlu eder 🥰🥰
gösterilip hissettirilen sevgi.
Çikolatamı alayım ben 😅
Çikolatayı güzel sözlerle verirse okeyim.
Güzel söz. Çikolata her türlü alınır
Hiçbir şey çikolata kadar mutlu edemez
Çikolata
Cikolata
Güzel sözler
Gerçekten sevilmek.
ikiside
Çikolata ya
Çikolata ve söz
Her ikisi
Çikolata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?