+1 yılYalan, ilişkilerde güveni zedeler ve duygusal bağları zayıflatır. Özellikle ilişkilerde karşılıklı güvenin temel olduğun unutulmamalıdır. Önemli konularda atılan yalanlar genellikle affedilmez ve ilişkide derin yaralar açabilir. Örneğin; sadakat konusunda atılan yalanlar, maddi konularda yapılan dolandırıcılıklar veya geçmişle ilgili önemli detayları gizleme gibi durumlar genellikle affedilmez. İlişkide dürüstlük, şeffaflık ve karşılıklı saygı temelinde ilerlemek önemlidir. Eğer ilişkide sürekli yalanlarla karşılaşıyorsanız, bu durumu ciddiye almalı ve ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Herkes dürüstlüğü ve saygıyı hak eder.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında yalandan yalanı bir fark yoktur bütün yalan kötüdür önceki de bunu söyleyeyim, ama bazı yalanlar vardı Güven kırıcı olursa işte onu okuduktan sonra biter mesela Bir insana karşı kırıcı sözler kullanıp ya hayır ben öyle bir şey demek istemedim, ya da işte ben sana şu kadar değer veriyorum deyip de bambaşka davranmak yani insanın güvenini yıkacak yalanlar ve her şeyden affedilmez.
Mesela ben kendimden örnek vereyim Ben doğuştan engelliyim şimdi birkaç bir insanla mesela kavga ediyorum bir şey oluyor bir problem yaşıyorsun, adam sana geliyor ya işte ben sana acıdığım için seni zaten silmedim O yüzden seninle konuştum diyor
Bir insan en başında dürüst olmalı diye düşünüyorum bu yüzden ben dürüst olmayan bir dediği bir dediğini tutmayan insanları sevmiyorum zamanında ben de böyle hatalar böyle yanlışlar yaptım bunu kabul edebiliyorum ama hangi konuda sana yalanı sevmem ailem konusunda sevdiklerim konusunda özellikle sevgi ve güvenim kırılmak konusundaki yalaka onun dışında mesela bazen bir kişiye zarar gelmesin olurduk çıkmasın ya da psikolojik olarak etkilenme durumu olmasın diye söylemeye yalanlarla en azından diyorsun ki ya beni düşünmüş bana değer verdiği için ama diğer türlü yalanlarda bana değer verdiği için değil beni kandırmak için yalan söylediğini anladığım anda hiçbir şekilde affetmeyi sevmem. Mesela sana karşı yanlışım olmuştu zamanında.. bu mesela ufak tefek şeyler senin gönlünü kıracak gururunu incitecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
Tabii bunun en iyi sen bilirsin...216 Yorumla- +1 yıl
Hatırlamıyorum bile ne olduğunu ama bilendim sana karşı :D ben olayların üstünde durmayı sevmem. Kesmişim iletişimi demek ki sebebi mühimdi
- +1 yıl
Yok ya aslında böyle bilenecek ya da düşman olacak Bir şey olmadı şimdi Allah için söyleyecekse benim bazı saçma sapan tavırlarım yüzünden kaynaklandı ve o zaman da çocukluk vardı yani seninle konuştuğumuz dönemde biraz daha genç yaşlardaydım tabii ki ister istemez hatalar yaptım ben bunu zaten kabul ediyorum defalarca özür diledim senden de ama işte bir defa kara listeye girdik senin o kara listeden çıkamıyoruz
- +1 yıl
Nolmuştu da kızdım ya
- +1 yıl
Vallahi inan ben de hatırlamıyorum hatta beni takip ediyordun sohbet ediyorduk falan sorularına gidiyordum falan filan ama ne oldu orada biz niye tartıştık emin ol hatırlamıyorum ama tek şu var hani sana karşı çok şükür öyle büyük bir terbiyesizlik yapmadığını biliyorum
- +1 yıl
Allah Allah kolay kolay silmem ben birilerini :D
- +1 yıl
Ya sanırım sen biriyle sohbet ediyordun Ben de kıskançlık yapmıştım ondan kaynaklanmıştı
- +1 yıl
Aaa evet, niye kıskanıyon. Ne alaka yani
- +1 yıl
Ben de bilmiyorum ki işte o zamanki olay neydi niye saçma sapan şeyler yaptın bayağı bir zaman geçti yani Ama onu yaptım hatırlıyorum ve ben hatalarımdan kaçmam defalarca özür diledim yani seninle yine de özür dilerim
- +1 yıl
😕 peki madem
- +1 yıl
Hadi hadi ama asma yüzünü geçti gitti belki de 10 sene olmuştur Ben yine de özür dilerim benim hatam
- +1 yıl
Ahahha lan be 10 senesi :D
- +1 yıl
O kadar olmadı mı ya 😂
- +1 yıl
Ekim 2020’den beri üyeyim :D zor yani. Sana 10 sene gibi gelmiş hdjs
- +1 yıl
södnsksk harbiden ya o nasıl oldu gerçi senin üstüne Ben kaç tane hesap açtım
- +1 yıl
He valla :D canın mı sıkılıyor nedir.
- +1 yıl
Evet ya bazen hesap sıkıcı geliyor böyle bir değişiklik yapmak istiyorum ama artık yapmayacağım yani bu hesapta kalırım aslında şöyle şey geliyor ama şimdi arayayım 24.04.2.024 tarihinde diyorum bir hesap aç 😂
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Benim başkaları ile sorularda cevaplarda yazışmama kızan insan müsveddesi, kendisi arkadan kimlerle konuşuyormuş, işte bu yalanı ortaya çıktığında affetmeyeceğimi bildiği için yazıklar olsun deyip üstüne ekleyecekken bir de engellenmiştim :/
210 Yorumla- +1 yıl
Ohoo yeni bir şeyler anlat :D bu site geleneği
- +1 yıl
Olmasın 🙏
+1 yılYalan yalandır
Kes ipi gitsin
Ağzı yalana alışmış biri her konuda yalan söyler😏133 Yorumla- +1 yıl
Ne ipi djdj
- +1 yıl
İp iste ya birbirimize bağlayan sjfnf
- +1 yıl
Hadi ya öyle bir ip mi var jdjds
- +1 yıl
Hayali ip işte ya ne karıştırıyon ortalığı 😂
- +1 yıl
İşim bu 😂
- +1 yıl
Senin işin sosyetik olmak 😂
- +1 yıl
Sosyetikler kaos yaratır sjdj
- +1 yıl
Ler yok 1 tane var bdjfn
- +1 yıl
Vayyy bak şimdi :D beni galbimdennn vurdun djdj
- +1 yıl
Işim bu 😏JABDBDFJD
- +1 yıl
Taklit mi :D
- +1 yıl
Jsjfnd lafı çevirmekte üstüne yok 😂😂
- +1 yıl
Laf cambazı mıyım neyim 😂
- +1 yıl
Maşallah her şey var sende😂
- +1 yıl
Allahım nazardan kem gözden koru ya Rabbiii 😮💨
- +1 yıl
Maşallah maşallah jsjrnf kainat benim biliyosun o iş bende jsnf
- +1 yıl
Ben de bundan korkuyorum zaten djdjs
- +1 yıl
Ya sen raat olsana
Kem göz görünce yolunu değiştirir jdbfnf - +1 yıl
Sana güveniyorum 🙄
- +1 yıl
Aaa gözlerim yaşardı 😂
Bana güvenebilirsin🧚♂️🥂 - +1 yıl
Seni gaza getirmek içindi sjdjs günahım kadar güvenmem ben kimseye shdj
- +1 yıl
Söz agızdan bir defa çıkar geç bu işleri srnfnfn
- +1 yıl
hdjda gel gör ki ağzımdan çıkmadı 😃
- +1 yıl
İçinden çıktı olsun sjjfnf önemli olan o😂😂
- +1 yıl
Tövbe de shdj
- +1 yıl
Yok demem jdnfnf 😎
- +1 yıl
Anamm eig vermiş bana🥂
- +1 yıl
İnanamıyorum aman Tonrem :D nasıl oldu bu
- +1 yıl
Buyrun Tonrenız😂 nasıl olmuş olabiler
- +1 yıl
Jsjs yanlışlık oldu 😅
- +1 yıl
Geri alın şu eigi ya jsjf yanlışıkla vermiş😂
- +1 yıl
:D rica ederim knifiiii
- +1 yıl
Sosyikk😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça ve dürüstçe konuşmak daha doğru. Neden yalan söyleme gereği duyar insan?
11 Yorumla- +1 yıl
dimi, sence neden?
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHiçbir yalanın affı olmaz bende... Pembe mor fark etmez.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni "seni artık istemiyorum, bana dokunmandan rahatsız oldum" diyerek açıkça ifade etmese de yatak odasından kovduğunda, "başka biri mi var?" diye sorduğumda "hayır, yok" demişti, orsp şerefsiz eski karım... Varmış biri, 1,5 yıldır... Yalanın en büyüğünü gördüm... Boşanırken de, otel kayıtlarında 4 farklı erkekle çıktı, aynı odada kaldığı...
10 Yorumla Yalanın her türlüsünü sevmem bir konuda yalan diyen her konuda der. Ama kadinlarin daha önce hiç böyle hissetmemiştim demesini ayar oluyorum kendimizi bir bok sanıyoruz 😀
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
+1 yılBenim hayatımda ki insan bana yalan söylemiş hayatında 5 yıllık biri olmasına rağmen yok demişti
Hayatında biri varken yok diyen inanın yalanini affetmem artık sjjsdnznsn13 Yorumla- +1 yıl
İnanılmaz öyle her lafa 😅
- +1 yıl
Güzel tecrübe oldu daha da inanmam nsnznsnsns
+1 yılGerçekten erkeklerin artık şu "sadece seninle konuşuyorum" yalanlarına inanmadığımızı bilmeleri gerekiyor ya😂
13 Yorumla- +1 yıl
İnandırmaya çalışırken o çabaları 😂
- +1 yıl
Daha fazla küçüldüklerini bilseler yine de yaparlar mı acaba 😂
- +1 yıl
Yaparlar, küçük iş insanı bazısı djd
+1 yılBeni yaratan Allah o kadar günahıma rağmen beni affediyor da ben kimim ki affetmeyeyim.. kimim mi ben
110 Yorumla- +1 yıl
Kimim ki ben
- +1 yıl
Kaba sakal djdj
- +1 yıl
Benimle ilgili fazla şey biliyorsun 🤨 🔫 🔫
- +1 yıl
Kendini vurmasaydın iyiydi djjd
- +1 yıl
Seni tehdit etmiştim oysaki 🙄
- +1 yıl
Algılayamadım :D shdj
- +1 yıl
Kusuruna bakmıyorum fani insan 🙂
- +1 yıl
Biz faniyiz sen ölümsüz mü :D kusursuz varlık
- +1 yıl
Yok be.. ben doğarken ölmüşüm 😏🤣
- +1 yıl
Vah 🥹
Kesinlikle katılıyorum sana "sadece sen varsın" deyip başkaları ile fingirdeyen erkek yalanını asla affetmem.
12 Yorumla- +1 yıl
Yüzsüzlük bu
+1 yılBazı erkekler var kız sevgili iken cinsel işklljl yaşamayı reddettiği hâlde ayrıldıktan sonra yaşadığını söyleyen. Allah, umarım en yakın zamanda gebertir onları da dünya biraz temiz bir hâl almaya başlar.
21 Yorumla- +1 yıl
İlişki *
Yalanın hiç birini kabul etmem demeyeceğim insanız bazen söylenebilir birinin iyiliği ve sonuçta kötüye giden bir olayda yalan tercih edebilirim.. ama onun dışında neden söyleme ihtiyacı duydu bu da çok önemli bunu sorgularim
10 Yorumla
+1 yılKızların makyaj yapmadım, doğal halim bu yalanı
11 Yorumla- +1 yıl
Abartmasak mı acaba djsj
+1 yılAldatmayı bile affettim hem de ben affettim yani gerisini sen düşün
11 Yorumla- +1 yıl
Neden affettin
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmayı bırakalı çok oldu. Olayların akışına göre karar vermek daha mantıklı
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Yalandan çok uyuz olurum 😂 yakalarsam affetmem benzin dökerim üzerine 🙊
12 Yorumla- +1 yıl
Nasılsın iyiyim sorusundaki yalan için de geçerli mi 😅
+1 yılYalan en sevdiğim hikaye anlatsınlar sabaha kadar dinlerim doğrusunu yakalarsam affetmem
12 Yorumla- +1 yıl
😅 uydurma ya yapma şunu
- +1 yıl
Yakarım Romayı yakarııım 😃
+1 yılAtılan değilde söylenen bir kaç ince çizgi yalanı yimem, yidirrim.
19 Yorumla- +1 yıl
Afieeed
- +1 yıl
Doyduysan hesabı ödiyimm
- +1 yıl
Ben öderim hesabı
- +1 yıl
Hayır yanımda kimseye hesap ödetmem
- +1 yıl
Ben öderim, kimse değilim.
- +1 yıl
Ödeyemezsin
- +1 yıl
Öderimmm
- +1 yıl
Lafımın üstüne laf söyleme 🤨 konu kapandı.
- +1 yıl
Ben kapandı demeden kapanmaz ki 😒
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kalitesine göre hepsine inanmaya müsaitim öyle bir amaaĝnncılık.
15 Yorumla- +1 yıl
Ahahah yeter ki gönlü olsun :D
- +1 yıl
🖐️ ime konuş de :D
- +1 yıl
djdfks
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGözüm senden başkasını görmüyor. Başka kadınla konuşmuyorum.
vah vah külliyen yalan 🤥 gözlerim her gün görüyor. nasıl fingirdeştikşerini.
23 Yorumla- +1 yıl
@Yagrop yok ya ben benimkine sövüyom 🫢 Oda erkek ya uyuz edip duruyor beni her gün.
- Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılYalanın konusunun önemi yoktur benim için benim hayatımda yalana yer yok ve olduğu gibidir karşımdaki insandan da bunu beklerim nasıl bir yalan olduğu ne kadar sevdiğimin hiçbir önemi yok yani
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. tövbe affetmek Allaha mahsus , benımle ilgili yalan varsa sinirlenebilirim yoksa istenildiği kadar yalan dolan olabilir hiç sorun yok
12 Yorumla- +1 yıl
Hıı biz ne diyecez tolere etmek diyelim
Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öyle kesin kez şu konu diyebileceğim bir konu aklıma gelmedi affı olmayan bir şey olup olmadığına başıma gelince düşünürüm heralde 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Gelmesin de 😬
+1 yılYalan soylemesini desoylenmesini de sevmem güveni kazanmak yıllar sürer ama kaybetmek için ağızdan çıkan bir yalan yeter
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHiçbir yalanı sevmem beni soğutur insandan küçük yalan olur ama hayatı etkilicek olan bize ters
10 Yorumla Her türlü yalana karşıyım. Bana yalan söylediği an biter. Çünkü ben fazlasıyla dürüst olan biriyim.
10 Yorumla
+1 yılYalanı hiç sevmem ve değer verdiğim biri yalan söylerse o kişi benim için bitmiştir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen yalanın her türlüsünü affetmem ya. Konudan konuya değişkenlik göstereceğimi sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılYapmadığım bir şey için yaptın denmesi, deliriyprum Allahım…
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli olan her konuda yalana tahammülüm yoktur 👀
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAile, ilişki, dini inanç. Başka hepsini affederim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılYalanın pembesi mavisi beyazı olmaz. adi üstünde yalan!!!
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. her hangi bir konuda olsa yalan olduğunu hissedersem ve bilirsem affetmem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalandan haz etmem, hayati önem taşımadığı sürece yalanda söylemem. O yüzden yalanı affetmem.
10 Yorumla Her konuda yalan kötü ama sağlık konusunda atılan yalan affedilmez
10 Yorumla
+1 yılHer yalanı zaten ufak bı yalanı yakalasan herşeyin altında bı yalan ararsın
10 YorumlaGenelde aldatmaya yönelik yalanları affetmem. Senden başkası yok inan, sadece seni sevdim gibi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seviyorum diyerek başkalarına da aynı sevgiyi paylaşma yalanı.
10 Yorumla
+1 yılYalan tatlı bir zehirdir bir kere söyleyip tatlılığını anlayan ama zehrini göremeyen insan ağzına dolar. Hepsi kötü yalanların ama bir yalan var ki OFFFFF ,” evet aşkım bir tek sen varsın.”Hassikomen olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalan benim hassas noktam ufak mufak dinlemem
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük büyük konuşayım, hiç bir yalanın affı olmaz..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan genel olarak saçma ve yanlış…
yalan işinde yokum.
10 YorumlaBen yalanın hiçbir hâlini affetmem.
10 Yorumla
+1 yılbana atilan bir bir yalani affetmem sahsen
12 Yorumla- +1 yıl
hic bir yalani olacakti😭
- +1 yıl
Anladım öylesi
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aleyküm selams öyle bir şey yok uydurmayalım 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Var tabee
+1 yılHiçbir yalanı affetmem büyük olsun küçük olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Middle olsun :D
- +1 yıl
Onu da effetmemmm 😅
+1 yılHiçbirini affetmem. Küçük yalanı söylediyse ilerde daha fenaları gelecektir
10 YorumlaHımm arkamdan iş çevrilir üstüne yalan söylenirse asla
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir bu bende
13 Yorumla- +1 yıl
Ona göre mi şekil alıyor 😅
- +1 yıl
Haha tanıdığın için yalan söylemesi daha kötü Colin
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe konuda olursa olsun yalanı affetmem
32 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle.
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yalan yalandır hiç bir şekilde affı olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan :D
+1 yılAile içi dışı atılan yalanları
10 Yorumla
+1 yılKonusu farketmez ama alenen söylenen daha acıklı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılFark etmez yalan yalandır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Yalanın her türlüsüne soğurum.
10 Yorumla
+1 yılYapmadigim şeyle suçlanmak
10 YorumlaHayati konularda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaptıklarını göz göre göre inkâr edeni
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim için hiçbir yalan affedilemez
10 YorumlaBeyaz yalan olmayan her yalan.
10 YorumlaYalan, yalandır. Hicbir tonunu affedemem.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı. Güven konusunda
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne