Neyi başardıktan ya da neye ulaştıktan sonra "oh be" dersin

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim için fark etmiyor.. ben çok çaba harcadığım ve yorulduğum neyi başarırsam başarayım oh be derim. çünkü benim için emeklerinin karşılığını almak çok önemli.. yoksa diğer türlü boşa çabalamış gibi hissederim ve zaman kaybetmiş olurum.. ama tabi her başarısızlık deneyimdir benim için
Sadece bir şeyi başarmış olmak beni tatmin etmiyor, o başarıya ulaşma yolculuğunda arzuladığım bir manzara eşliğinde yürümenin ve arkamdan hadi hadi diyen sinir bozucu sesleri def ederek yudum yudum, her anın tadını çıkaracak bir güzergahı hazır ettiğimde kullanıyorum içten gelerek bu cümleyi.
Benim için başarmanın büyüğü küçüğü fark etmiyor başardığım Her şey için çok şükür bunu da yapabildim yapabiliyormuşum yapabildiğimi gördüm kendime daha çok güvenmeliyim diye cümleler kuruyorum
Kafama koyduğum herhangi bir şeyi.
Mesela örnek vermem gerekirse gün içerisinde yarım saat spor yapacağim o zaman diliminde sporumu yapınca kendimi iyi hissederim. Bir oh çekerim.
Cevap
14Cevap
Kesinlikle istemediğim bir şeyden/kişiden veya işten kurtulunca “oh be” diyorum, gerisine “yes beee” diyorum çünkü 😃
Katıl bana Baby :D
Sadece ev almak kaldı onu halledersem oh be derim ama çok da peşine düşmüyorum 😃
Döner ile ayranı aynı anda bitirince 🙄
Çok zor bir şey olmasına gerek yok her başarımda oh be derim ama sonuna biliyordun da eklerim ✌️😄
orgazm olduğumda ve ettiğimde, istediğim herhangi bir başarıya ulaştığımda ve yatırımlarda verdiğim kritik hedeflerde
Her şeye diyebilirim 😄
https://www.youtube.com/embed/D3DEMlj1MmAen son fakülte bittinde bu duyguyu yaşadım. bir de taşınıp evi dizdikten sonra diyorum ara sıra
istediğimi elde ettikten sonra ya da birisinden kurtulduktan sonra
Uluslararası dil sınavlarımda başarılı olduktan sonra 😊
İşimle alakalı bir çok şeyde. Bir de şu kitabımı yazmayı bitirdiğimde diyeceğim.
Bir işi bitirdikten sonra veya birşeyden kurtulmak isteyip kurtulduğumda oh bee derim 😅
Örmek istediğim modelleri istediğim bedene uyarladığım zaman olabilir. 🤷♀️
İş hayatımı düzene sokabilirsem "oh be" rahatlığına erişirim.
sorularda Friends veya How i met your mother hatta coupling görseli paylaşmak yasaklansın. kaç yaşında olduğumuz ortaya çıkıyor.
Hayal ettiklerimi hayatımda yaşamaya başlayınca bunu diyeceğim..
ev işlerini bitirdikten sonra oh bee derim
amvak hayatım düzene girirse oh be derim bu arada (of deme oh de lipton iç oh de sıcak basınca lipton iç oh bee🍹🧃
başardığımda değil, kurtulduğumda derim.
Tuvalet yaptığımda.
Aldatıldoö yakaladım kanıt attılar
Elimdeki işi bitirdikten sonra
Kredi kartı borcumu ödedikten sonra oh be dedim
Şu sınava girsek de bi oh çeksek
Özel bir durum olmuştum Oh be demiştim
İşleri başarıyla bitirince
Manita yaptıktan sonra
Evlenme vaktin gelmiş
@Su_perisiii00 sorma sorma bir manita bulayım ilk işim bu site decki üyeliğimi bitirmek olacak sözüm var
Bulursun inşallah
@Su_perisiii00 sıkintı işte orada bende o şans yok
Sınav
Herhangi bir iş başarmam yeterli
Tuvaletimi yapınca
Herşeyi
sinavlar
Üni sınavı
İhale falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?