Gizli Üye(36-45)+1 yılKendimi sevememe özürlü olarak kabul ediyorum, kimseye kalbim geçmiyor ki güven aşaması zaten başlı başına sorun, daha oraya bile gelemiyorum kimseyle hemde yıllardır. Bana talip olunsa da ben isteyemiyorum sorun ne bilmiyorum ama durum bu. Birde işin içine bel altı ya da menfaat girerse ben orada hiç olamam oysa tek istediğim bir omuz ama bu devirde yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış buluyorun bunu. Klişe sözler.. Birine güvenmek sevmek zor değil ve yavaş yavaş olan bir şey pat diyede olmaz. Yani herkes bunu söyleye söyleye beyinlerini ikna esiyorlar herkese önyargıyla yaklaşılıyor. Bu sadece beyninizin oyunu ya. Birini tanırsın seversin güvenirsin. Hayır karşılığı kötü olsa ilişki kötü bitse bile insanın o duygularıda yaşaması gerekiyor. Sürekli güzelliklerle dolu bir dünyada yaşasak bir süre sonra alışırız mutluluğa mutlu olmanında keyfini çıkaramayız. O yüzden böyle söyleyen herkese kızıyorum kb knk 😂
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi gelince gönlün tutulur merak etme.
Bu yüzden kimseye ısınamıyorsun şu an da.32 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🌺
Soran+1 yılRica ederim ❤
Güven dediğin ruh gibidir bir kere terketti mi bedeni geri dönmesi zor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aşka inancım kalmadı zaten.. çünkü güvenecek ya da sevgisinin gerçek olduğuna inanacağım kimse yok
51 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen böyle olmak çok daha mantıklı ve kalp koruyor
20 Yorumla Aynen öyleyim karşı cinsten soğuduğum şeylerde var, genel olarak artık bıkmışlıkta var sevemiyorum hoşlanamıyorum bi ilişki istemiyorum beni yoracak hissediyorum. Önceden işten çıkınca gezmek isterdim şimdi bi an önce evime gidip bilgisayarıma oturmak istiyorum. Yani bir çok insanda var bence artık bu
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılAşık olabiliyorum, sevebiliyorum ama güvenebileceğim birini bulmakta zorluk yaşıyorum. Acaba sevgili adayı olarak gördüğüm bu kız kendisine olan güvenimi boşa çıkarır mı diye düşünüyorum. Güvenmek de istiyorum açıkçası, inanıyorum öyle biri karşıma çıkacak inşallah.
12 Yorumla
Soran+1 yılİNŞALLAH
- +1 yıl
☺️☺️
Büyük ihtimalle bir erkek seni baya kırmış yani diyorum ki bir erkeği çok sevdin ve seni o hayal kırıklığına uğrattı olabilir bebeğim sadece mutlu olmayı dene seviliyorsun bu sevmek duygusu zamanla gelen bir olay demekki sevebileceğin bir erkek karşına çıkmamış çıktığı zaman zaten onu seviceksin sadece zamana bırak her önüne gelene aşık olamazsın zaten sen kendin o adamı bulduğunda doğru kişi olduğunu anlarsın😘😍
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belki babam yüzünden böyle teşekkür ederim
Ben de öyleyim erkeklere güvenim sıfır. Sırf bu yüzden teklifleri kabul edemiyorum. Her haltı yapabilecek potansiyele sahipler diye düşündüğümden rahat edemeyecegimi düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan güvendiği kişiye aşık olur zaten.
Güvenir sonrada aşık olur.
Ama guvendiginiz kisiyide iyi seçmeli11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Net kirmislar uzmusler senin kırılıp uzulmekten yorulmussun herkesin aynı olduğunu düşünüyorsun herkesin bi menfaati var diyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılNe hissettiğimi bilmiyorum ama güvenmeye korkuyorum
Soran+1 yılMesala ben sadece evleneceğim tek birini gerçekten aşkım olacak kişiyi bulmak istiyorum ama insanları görünce bazen içim daralıyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim istek atıyorum
Aslında AŞK diye bir şey var ama bu güzel şeye bu Gezegende yaşayan insanların ancak 1000 de 1 birine nasip olabilecek bir şey yani mesela bu gezegende sadece 1.000.000. İnsan yaşasaydı sadece 1.000 tanesi gerçekten aşkı yaşayabilirdi o yüzden kendimizi çokta kasmaya gerek yok
00 YorumlaSadece aşık olmak mı arkadaş bile olamıyorum konuşamıyorum tiksniyorum.
177 Yorumla
Soran+1 yılSebebi olanlar utansın
- +1 yıl
Bana yardım edin kızlar bana fikir verin hemcinsim. olarak
- +1 yıl
Bir insan yani umursama tavırla sonra ne bilim böyle dalga geçer gibi konuşursa sonra birde üzerine yüzüne vurunca da ben böyle deilim derse birde namuslu çocuk boyun vs dudak öpmeyi hayal ediyor 2026 da seni alacagim evlenecegim diyor sizce bunun amacı ne bana bir fikir verin hemcinslerim buna ihtiyacım var
Soran+1 yılRABBİM Sana öyle bi mutluluk nasip etsin onları unut güzel insan
Soran+1 yıl@seyhannur2345 seni kandırıyor oyalıyor güvenini kazanmak istiyor olabilir
- +1 yıl
Kızlar sizde hep Mutlu olun insllh hepimiz insllh
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim soran canom yorumun için
- +1 yıl
Vibe ne demek kankak
- +1 yıl
He titreşim demek tamam çok teşekkür ederim canım benimmmm bun ihtiyacım vardı
Soran+1 yılNazar hatır Dikkat et
Ya da Sınavın olabilir ama elbet mutlu olursun İNŞALLAH- +1 yıl
Sorancığım ben çok mutsuzum ya. Yahu sevilsem bile seven insanlar canımı yaka yaka seviyor. Asıl sevilmek istediğim insanlar yüzüme bile bakmıyor. En nankör pislik insanlara bakıyorlar sorancığım bana bakmıyorlar. Öyle nefret ediyorum ki onlardan. İnsan sevdiğinin canını yakar mı yahu. İnsan sevdiğinin saçının teline kıyamaz. İnsan sevdiği düşünce oh olsun ben demiştim der mi yahu.
Soran+1 yılKötü insanlar her şeyi yapar kalbinle ALLAH'I An ne kadar isteselerde seni düşüremezler o zaman
- +1 yıl
Mk o... pulariii sizi burnunu s...
- +1 yıl
Siz kendinizi ne bk saniyonuz lan gancihh gqqahhbsler sizi size surda soru sorduk mk o... pularo
Soran+1 yıl@seyhannur2345 cevap verdik vermesekte böyle yapamazsın ergen misin
Soran+1 yıl@nissanaz erkek olabilir şaşırmam
Soran+1 yılSana istek atıyorum bi soru sordum tatlı insanlara denk geldim
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
Özgüven mi hahahah sizin gibi ezik deilim sen rahat ol sizden daha özgüvenliyim sizin gibi s... k delileriylen ben sadece ve sadece tsssk geçerim 🤣🤣🤣🤣🖐️🖐️🤣
- +1 yıl
Daha istek atmayı bilmeyen cahil buraya bilgi vermeye geliyor önce sen kendini bilgilendir başkasıni ne yapcan 🖐️🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
He he kesin eylenmelik mk o... pusu kendini bir b. k saniyonuz alayiniz bizim pesimizdesiniz erkek peşinden kopan gancihhlar
- +1 yıl
Kes sesini aşağılık insanlar sizi
Soran+1 yıl@seyhannur2345 salam mısın haddini bil hakaret etmeyeceğim dedim ama yeter kimseyi kendin gibi sanma sana cevap vermesek bile konuşamazsın ergen misin diye sordum ya cevabını aldım biraz saygı edep ve terbiye öğren isteğe gelirsek ona istek attım çünkü senin gibi değil düzgün olsan ona dediğmi belki sanada derdim bak ne güzel tavrıyla nisaya hayran kaldım
Soran+1 yıl@seyhannur2345 ayrıca unutma kimse senin istediğin gibi olmak zorunda değil
- +1 yıl
Kes sesini benim karşımda haddini bileceksin senin gibi bir it gelip burada bana ahkam kesemez sizin suratsız suratinizi çekmek zorunda değil kimse sktr git seni çıktığın yere sokarım gancih o.. p senin diş gecirdiklerine benzemem seni pişman ederim defol git hadeee o... pu
- +1 yıl
Sen kimsin laan sen nerenin itisin sen hayran kal die kendimimi bozcam o... pu ayroca kimse senin istediğin tavırda olmak zorunda değil gancih sen kimin itisin
- +1 yıl
Yerden bitme fa... ise gelmiş bana yarım aklıyla akıl veriyor
Soran+1 yıl@seyhannur2345 ergen terbiye öğren edepli ol sonra konuşuruz
- +1 yıl
Havlama fazla edebi senin gibi yrrk delisinden öğrenecek deilim sen önce ahlaki öğren zirlama fazla hadeee
Soran+1 yıl@seyhannur2345 Ahlak kişinin yansımasıdır biliyorum istersen sana anlatırım artık başka bir yere git gerçekten insanı yoruyorsun ergenlik zor biliyorum ama terbiye kolay
- +1 yıl
Havlama sen s... k yemeye devam et o... Pu ananın meselgini almışsın mk yossssmasi seni senin hibi ezik bana ahlak ogretemez onun bunun altından kalkıp ahlak dersi vereen pavyon o.. pusu seni
- +1 yıl
Senin gibi o... pu beni terbiye edemez seni s... Kr ezerim ağlarsın uzak dur hadi şimdi sen sktur git
Soran+1 yıl@seyhannur2345 ne diyorsun türkçe konuş bari ergenlikten zor yazıyorsun galiba bu arada farkında mısın Ramazan Ayı geliyor Bu ayda Güzel davranıp Güzel insanlar kazanabilirsin biraz tavrını düzelt yoksa gerçekten öyle kalırsın
- +1 yıl
Ben kimseyi kazanmak istemiyorum ben RABBİM'i kaybetmeyim insanlar umrumda değil
Soran+1 yıl@seyhannur2345 Terbiye yoksunu
- +1 yıl
Senin gibi o... pularo taş die kicccmi silmem evet böyleyim böylede olacağım pismanda deilim ,✌️✌️✌️✌️ skkktr olsimdi hadi
Soran+1 yıl@seyhannur2345 Amin Helal olsun Bak ne güzel Dedin RABBİM Yeter o zaman bu kadar küfür niye senin soruna cevap verdik vermesekte böyle yapamazsın
- +1 yıl
Yaparım yaptimda sen kimsin lan o... pu beni tahrikli konuşma o... punun kızı seni sen kimsin s... k delisi
- +1 yıl
Size böyle yapılmazsa kendinizi bir b.. k sanıyorsunuz sizin gibi türk o... pularini ezmek sevap
Soran+1 yıl@seyhannur2345 ben ergenlik dedim ama 27 yaşında bi insan olgun kültürlü terbiyeli olmalı yazık...
- +1 yıl
Senden öğrenecek deilim havlayaman sktr git o... pu
Soran+1 yıl@seyhannur2345 Kızım ne bu kadar ağrına gitti anlamadım komiksin tahrik diyor birde😂
- +1 yıl
Sizin gibi o... pularo oynayıp atıyorum ✌️✌️✌️✌️
- +1 yıl
Kız deilim mna skrugum o... pusuu seni
Soran+1 yıl@seyhannur2345 havlayan sensin gözüne perde inmiş Euzu çek Şeytanın vesvesesinden Sana Sığınırım RABBİM de
Soran+1 yıl@seyhannur2345 hahaha nerden bildim @nissanazerkekolabilirdedimbak erkek çıktı 😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
He kız sorma ajsjsj
Soran+1 yıl@seyhannur2345 yaşın kaç gerçekten düzgün soruyorum
- +1 yıl
16 abla
- +1 yıl
Burcum balık insan sevmem kedi severim 😂😂😂😂✌️✌️✌️
Soran+1 yıl@seyhannur2345 yaa 16 mı neden böyle yapıyorsun peki fare kız hesabı açıp böyle şeyler yazıyorsun balık buçlu insan sevmeyen kedi dostu çocuk
- +1 yıl
Gerçekten toplumdan izole edilmesi gereken bir kayıpsın. Bir erkek çocuğunun internet ortamında bir kadına böyle küfürler etmesi çok ahlaksızca. İlk sana ve kaybolan zihniyetine sonra da seni yetiştirememiş ailene acıyorum. Siz Türkiye or.. spuları bunu hak ediyor da ne demek? Sen bu milletin namusuna nasıl bu kadar kolay laf atıyorsun nasıl bu kadar aşağlıyorsun. Ne vatan ne ahlak hiçbir olgun düzgün kavram bile yok sende. Türkiye için bir kayıpsın boş bir boğazsın senin gelecekteki ailene de eşine de acıyorum
- +1 yıl
Allah'ı büyük harflerle yazınca ahlaklı mı olmuş oluyorsun sen dindar mı olmuş oluyorsun. Dön de bak bir şu küfülerine insan utanır utanır. Midem kalktı benim burada okurken sen ağzında yuva yapmış bu pislikten utanmıyorsun iğrenmiyorsun. Muhtemelen düzgün bir liseye bile geçememiş meslek veya imamhatipte okuyan notları yüksek bile olmayan yüksekse okulun kolaylığından olan o iğrenç erkek ortamında da azıcık edep ahlak bile öğrenemeyen hayattan yüksek meslek beklentisi bile olmayan ailesi de çok parlak olmayan bir kayıpsın. Şu sağına soluna bak ne nazik kibar insanlar var. Utan az utan. Sizin gibiler ile ben yüz yüze gelmem derken şaka yapmıyordum. Benim düşmüş halim bile sizin gibilerle eş değer değil.
Soran+1 yıl@nissanaz kız boş ver ergen RABBİM Islah etsin İNŞALLAH takma inan benim umurumda olmadı sadece ona üzüldüm
- +1 yıl
Havlama ablaa senin devletin eriyor gidiyor biz yeni nesil istemiyoruz sizin gibileri ✌️✌️✌️😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahahah ulan SLK olan sizsiniz sizle ben burada tssk geçiyorum mk munafkk orsplar sizi 😂😂😂✌️✌️✌️
- +1 yıl
Ergenler ülkenizi skilmeye bırakıyor bunayan sizler bir bk yapamiyorsunuz 😂✌️✌️✌️✌️✌️
- +1 yıl
O.. pular onun bunun erkeği ile fingirdes gel budaya ahlak dersi ver
- +1 yıl
Takmıyorum üzülüyorum. Türkiye'de yetişen türk gencine bak. Bende genç bir kızım ama asla bu şekilde değilim. Ülkeme bir katkım olsun diye çaba veriyorum ülkem gelişsin lüks yaşamayı en çok hak eden benim halkım diyorum ama şu hale bak. Şu küfürlere bak. İnsan kendi milletinn namusunu eşini dostunu nasıl böyle aşağlayabilir. Türkiye'deki erkekler neden böyle hala aklım ermiyor. Kadınlar mı eğitemiyor büyütemiyor inanamıyorum gerçekten. Tarih bilmez bilim irfan ahlak bilmez bir millet olduk. Tarihte 1000 yıl geriye gitsek 100000 yıl geriye gitsek yine daha ileri durumda olurduk yine daha ileri. Biz Türkler eşi ile meclis kararı alan bir ırkız. Avrupa eşleri konuşmasın diye çenelik icat ederken biz Türkler eşimiz ile ülke hakkında bir karar verilecek bir yerde iken eşimiz de yanımızda olurdu. Şu çocuğa bak şunun haline bak. Küfürden cümle kuramıyor hangi kültürel değer varsa hepsini ezdi geçti. Hayır bu çocuğu yetiştiren ailesi de mi fark etmedi bu çocuğu yetiştiren öğretmenler de mi bu çocuk bu hale gelene kadar biri de oğlum bu yanlış demedi mi
Soran+1 yıl@seyhannur2345 bizler sizin gibi ergenlerden utanıyoruz bizim tırnağımız olamazsınız çünkü biz özür dilemeyide bilirdik küfür yoktu bile biz saklambaç yakalamaca gibi oyunlar oynar büyüklere terbiyeliydik senin ablan abin var mı varsa sor anlatsın sana utanırsın
Soran+1 yıl@seyhannur2345 bi tane sevgilim olmadı fingirdeme olmadı neden biliyor musun ALLAH Katında helal ilişki istiyorum ama küçüksün anlamazsın
Soran+1 yılHaklısın ama yapacak bişey yok her koyun kendi bacağından asılır
- +1 yıl
Kesinlikle haklıyım. Çok içten acıyorum. burada b*k havuzunda debelensinler umrumda olmayacak. Tek acıdığım boşa giden bu hayatlar bu kafalar. Ancak çirkin bir erkek bu kadar kadınları aşağlamaya çalışır eminim ruhu kadar dışı da çirkindir. Gerçek anlamda bu tarz insanlar ile asla muhattap olmam tiksiniyorum. Çok ağır konuşuyorum ama asla kendisini de sorgulamıyor. Daha ne diyebilirim. Tiksiniyorum. Bir insan bir insandan nasıl tiksinebilir. Zihniyetinden karakterinden tiksiniyorum.
Soran+1 yılSeni anlıyorum RABBİM Böyle kişilerden küçüğündende büyüğündende uzak tutsun 🤲🏻
Bir zamanlar yaşamıştım ben de kesinlikle çok zor canım. Allah yardımcın olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılAştınız mı
Soran+1 yılNasıl Aştınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Ben değilde karşımdaki insan bağlanmaktan korkuyorum diyip konuşmayı kesmişti 🥺
136 Yorumla
Soran+1 yılSonra hiç konuşmadınız mı
- +1 yıl
Bir süre o konuşmayı kesmek istedi. Bn niye kesiyoruz. Konuşmaktan mutlu musun evet. Ben mutluyum evet. Niye kesiyoruz dedim. Seni mutsuz ederim. Konuşmayalım dedi. 3 gün sonra konuşmayı kestik. 1 hafta sonra geri yazdı. Bir süre daha konuştuk. Ben arkadaş olarsk görüyorum. Bağlanmak istemiyorum demeye başladı. Yine bir süredir de konuşmuyoruz.
Soran+1 yılZamanla belki bunu aşar
Soran+1 yılİnsanlara güvenmeye korkuyorum yanlış kişi ile zaman kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılTanımak istemiyorum çünkü çoğu eğlence niyetiyle
Soran+1 yılAma çevremde hep öyle
Soran+1 yılİşte bilmiyorum ALLAH Her Zaman Büyüktür
Soran+1 yılBen zaten İnsanlara güvenmiyorum ama ALLAH'A Güveniyorum o isterse o kişi beni elbet bulur
Soran+1 yılYaa en hassas yerden vurdunuz doğru ama aşamadığım korkum var
Soran+1 yılYaa 😂😶
Soran+1 yılAma sevdiğim yok 🤷🏻♀️
Soran+1 yılSevilmek mi gerçekten sevilmek mi nerden anlayacağım
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılÖyle biri olsa zaten ben onu çok mutlu ederim Elimden geldiğince onun yanında olurum ama yok şu an
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılGerçekten beni sevsin hem bu dünyada hem ahirette beraber olmak istesin beraber eğlenelim beraber Dua edelim Dinimi onunla daha net öğreneyim bana sadık olsun anlayışlı olsun bu kadar
Soran+1 yılHaklısınız maalesef öyle
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmak hem anne hem çocuk olmayı gerektiren bir şey.
Yani hem karşındakine bakım verebilmen gerekiyor hem de çocuk olabilmen gerekiyor onun yanında.
Çok bağımlı olursan empati kuramazsin, adamin işi vardır sana dönemez kafanda kurar da kurarsın 3 yaşındaki haline dönersin, trip atar kavga çıkarırsın.
Hiç güvenmez yedekte erkek tutarsan bu sefer de ayrılık acısını, aşk acısını çekemez buyuyemezsin. Bedenin acıya karşı bagisiklik da kazanamaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılHm tecrübeli misiniz
Cevap sahibi+1 yılYok Türk kadınlarıyla aşk yaşanmaz
Soran+1 yılGenelleme doğru değil
Cevap sahibi+1 yılBu genelleme doğru maalesef. Kadının doğasında saf sevgi yok erkek gibi. Kadınlar en kaliteli adamdan bile nefret ederler, istemezler
Soran+1 yılHalla hayla ben öyle kadın tanımıyorum ama
Cevap sahibi+1 yılBen tanıyorum. Hatta şu anda kendim bir aptllik yapıyorum. Çünkü doğa üzerinde hiçbir kadınla haklilik tartışması yapılmaz. Erkek haklı olsa bile kadın asla erkeğe hak vermez.
Soran+1 yılTekrar diyorum genelleme doğru değil herkesin tecrübeli farklı bu yüzden bişey diyemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirini sevdim anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi beni doğduğuma pişman etti çünkü aşıktım yoksa umrumda olurmuydu hiç onu aştım ve birdaha kimseyi onu sevdiğim gibi sevemedim sevmeye çalıştım ama olmadı güven dediğin şey zaten bir kere kırıldı mı bitti o iş oyüzden kendimden ümidi kestim ve artık tek tabancayım yere batsın erkek dediğin mahluk
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni hak etmemiş hak edeni bulursun İNŞALLAH
+1 yılYa boş ver kimseye güvenme Allah'tan başka kimseye, insanlara güvenilmez aşık olmuyorsanda henüz karşına çıkmamış tır aşık olacağın kişi ama sana tavsiyem boş ver aşkı falan hayatına bak geleceğine odaklan hayatını yaşa ve takıl kafana göre
14 Yorumla
Soran+1 yılALLAH'A Tevekkül ediyorum her şey için
- +1 yıl
En güzeli Allah Teâlâ bir gün karşına senin için en hayırlısını çıkarır her şey gönlünce olsun Allah'a emanet 🙏
Soran+1 yılAynı şekilde güzel insan 🤲🏻😊
- +1 yıl
☺🙏👋
+1 yılBende dostum tek aşk Allah- tabi inançini bilmem
618 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ALLAH ben ALLAH Aşkını değil beşeri aşkı yani Yol arkadaşlığını söyledim yoksa ALLAH Her Zaman Yeter🤲🏻❤
- +1 yıl
Aynen öyle yok öyle birisi zor
- +1 yıl
Laf ola beri gele. İlahi aşkla dolup taştığı için dergaha gitmek isterken KS’ye düşmüş
Soran+1 yılMesala eskiden daha mesude her şey ama bu zamanda korkunç ALLAH Yardımcımız olsun
Soran+1 yıl@BaşbuğKürşad ne alaka haram bişey mi yapıyor z
- +1 yıl
Eleştirim sana değil cevaplayana
Soran+1 yıl@BaşbuğKürşad bende onun gibiyim bu yüzden ağrıma gidiyor cevap alamadım haram bişey mi yapıyor ALLAH'I Çok Seviyorum Ve burayı kullanıyorum haram bişey yapmıyorum sorulara bakıyorum cevap yazıyorum soru soruyorum
Siz ne yapıyorsunuz sevgili mi başka bişey mi- +1 yıl
Sevgili değilki ablacim benburda soru yanitlamayi soru cevaplamayi severim bu beyinsiz ne anlatiyorsa
Soran+1 yılHayır senin için demedim ona yazdım bunu
Soran+1 yılBoş ver böyle devam et onlar kimse değil sadece ALLAH Önemli 🤲🏻😊
- +1 yıl
Biliyorum ya❤️
Soran+1 yılSana istek atacağım güzel insan ❤
- +1 yıl
At abla
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
İstersen konuşalim sohbet
- +1 yıl
Önce haddini bil. Beyinsiz senin gibi riyakarlardan çıkar. Allah aşkıyla yanıp tutuşan boş meşgaleler edinmez. Bunu anlayacak kapasiteniz yok
- +1 yıl
@BaşbuğKürşad ne anlatiyorsun bebe yürü buradan sizden çok var
Soran+1 yıl@BaşbuğKürşad ne diyorsun herkes bir değil kardeşim bu siteyi haram bişey için kullanacak beyinsiz değiliz ağrına niye gidiyor
+1 yılBen böyle durumlar yaşamıyorum. Zaten böyle de yaşanmaz. Kimseye güvenmeyerek ve sevmeyerek hayatı kendime zindan edemem. Yeterince kötü bir hayat yaşanıyor.
26 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf fake dimi:)
- +1 yıl
@bubifake34 bana ait.
- +1 yıl
@__justimagineit sadece sana mı
- +1 yıl
@bubifake34 evet.
Soran+1 yılNasıl aşık olacağız o zaman
- +1 yıl
Ya boş ver, aşık olup napcan hep cile hep cile
+1 yılBir erkek seni ilk seni beğendi tanıdı ona şöyle güven seni direkt nikah masasına oturtuyorsa tamamdır
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Ailemize güvenmememiz gerektiğini öğrendik. Sevginin, aşkın her şey olmadığını. Fazlasıyla normal böyle sonuçlar almak.
10 YorumlaSeviyorum güveniyorum kazık yiyorum, seviyorum güveniyorum kazık yiyorum. Çok da bir ayrıcalığı yok senin yapamayıp benim yaptığım şeyin 🙄
10 YorumlaTek yarari olan bu slip atmak
10 Yorumla
+1 yılSağolsun burdaki bazi erkekler yüzünden evet arada bende böyle kime güveneceğimi filan sasiriyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyleyim sanırım. Yaşanmışlıklar insanın kendi Kabuğuna çekilmesine neden oluyor
20 Yorumla
+1 yılEvet. Issız adam mağdurlarının kurumumu yapan kızım.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef! Kadınlara sorsanız bir erkek olarak işte çapkınlık yapar hayat kadına gider şöyle yapar böyle yaparlar ama bütün erkekler aynı olmuyor işte ben yapamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz şanslı olacak o zaman
- +1 yıl
Umarım bir gelişme olursa kendisine şanslı hisseder umarım teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılDurduk yere birine aşık olamazsın zaten her şey emeğe dayalı ! Emeksiz çabasız Ne karşındaki sana aşık olabilir ne de sen karşındakine! Asky emek ister!😂
09 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişi yok ama henüz
- +1 yıl
Yamuk kişiyle dene ozaman
Soran+1 yılNiye Aptal mıyım
- +1 yıl
Şimdi değil ama sonra olabilirsin malum İnsnalar aşık olunca aptallaşır.
Soran+1 yılYamuk kişiyle niye deneyeyim
- +1 yıl
Doğru kişi diye bişey yoktur. Sen nekadar iyi birisi isen kaşındaki de elbet birgün sana uyum sağlayacaktır Hetşeyi ile dört dörtlük görünen birisi bile haytına girince yanlış kişi olabilir.
Soran+1 yılAma RABBİM Duası biliyor beni benden iyi tanıyor bana Doğru kişiyi elbet yollar 🤲🏻😊
- +1 yıl
Allah gönlüne göre birini çıkarsın diyelim ozaman
Soran+1 yılSizinde aynı şekilde
Yanliz degilsin , bir zaman sonra insan òyle oluyor, ozellikle güven problemi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılnormaldir, cunku güvenilmemesi gereken insan sayısı gün geçtikçe arttı.
10 Yorumla fazla tecrübe bunlara yol açıyor işte her şey ayarında güzel
10 Yorumla
+1 yılEvet, bende böyleyim. Güvensizlik, ikili ilişki yaşamamın önünde büyük bir engel.
10 Yorumla
+1 yılGüvenememek herkesin yaşadığı problem bazen imkansızmış gibi geliyor ama olmayacak bir şey değil
10 YorumlaBir insan seni güvenini kırdıysa tekrar eskisi gibi olmuyorsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. aşırı derece de böyleyim. kimseye hiçbir şey hissedemiyorum hislerim alınmış gibi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Vesveseden ibarettir, zamanı gelince aşık olursun sen de.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır değilim herkese güven mem güvendiğim an bütün hayatımı o kişi ile geçirmek isterdim 🤗🤗
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. sebebi şu
10 Yorumla
+1 yılBöyleydim tekrar birini sevdim ve tekrar güven kaybı yaşıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün kişiyi bulmanız dileğiyle
+1 yılSanki artık güvenilebilecek kimse yok gibi geliyor. Yani bu zamanda eğlence amaçlı birini seviyomus gibi yapabiliyo ve öyle birine denk gelirim diye kimseyi sevemiyorum veya kimsenin tekliflerini kabul edemiyorum
10 Yorumla
+1 yılAynısı ama ben daha önce hiç aşık da olmadım :,)
19 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende öyle aşık olmadım bile
- +1 yıl
Bu gidişle olur muyuz bilmem 20 ye girdim yeni çok insan var ama bilmiyorum ben sanki böyle bana göre birini beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum herkes çorap değiştirir gibi ilişki değiştiriyor ama
Soran+1 yılAy kendimi gördüm 21 yaşındayım bende sadece biri olsun gerçek temiz Aşk olsun istiyorum
- +1 yıl
Yaa 🥲🥲 aynısıı doğru kişiyi bekliyorum ondan herkese rest çekiyorum da inşallah çıkar bee
Soran+1 yılAynen İNŞALLAH 🤲🏻❤
Soran+1 yılSana istek attım güzel insan
- +1 yıl
Ettimmmm
Soran+1 yılİyiki soruyu sordum kendime benzer birini buldum 😊
- +1 yıl
Dimi dimi iyi ki cevapladım bendee
+1 yılHayat âşık olmadıkça, sevmedikçe, güvenmedikçe, sevgili olmadıkça ve evlenmedikçe konforlu ve rahat tavsiye ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılSevebileceğin biri henüz çıkmamış bende aynı durumdayım hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir merak etme
12 Yorumla
Soran+1 yılAyn
- +1 yıl
❤️❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık herkes bu duruma geldi. Bu devirde kimseye güven olmuyor. Üzerine bir de hayatın zorluğu eklenince tahammül sıfır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bende öyle. Kimseye güvenemiyorum içimde aşka dair gram heves kalmadi
20 YorumlaBu devirde böyle olmamak mümkün mü ya. Güveninde inancında ayakların altına alındığı böyle pis bir zamanda sevip güvenmek çok zor.
00 Yorumla
+1 yılGüven problemim yüzünden gelen teklifleri kabul etmiyorum sap öleceğim sanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef insanlar yüzünden
+1 yılYasıyorum bu durumu, bazen çıkmaza girdiğim oluyor. Eskisi gibi olamıyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılKimse eskisi gibi değil
- +1 yıl
Evet, yine de bu hâl iyi bir hâl olmuyor benim icin.
Soran+1 yılÇünkü Aşk güzel bişey ama insanlar mahvediyor
- +1 yıl
Aşık olmayalım mı kimseye? 🙂
Soran+1 yılDoğru kişiye olalım
- +1 yıl
Olur, bulayım da bi 🙂
Soran+1 yılHayırlı ve En güzel şekilde bulmanız dileğiyle
- +1 yıl
Amin, sana da.
+1 yılSevilmek istiyorum.
Sevse etse gönlüm onun olacak. Maalesef benim kaderim bataklık..
011 Yorumla
Soran+1 yılBelli olmaz Nasip
- +1 yıl
Evet. Biri var da oda olmayacak bence.
Soran+1 yılNeden olmasın
- +1 yıl
Görüldü yaptı cevap atmadı. İki yerden de aynı şekil. Meşgül olabilirde böylesi? Sordum ama bir sorun mu var diye. Büyük ihtimalle engeller.
Soran+1 yılDurduk yere mi yaptı
- +1 yıl
Evet. Vallahi yazık engellerse. Biri var dese sanki önüne taş koyayacaktım.
Soran+1 yılArkadaş mıydınız
- +1 yıl
Arkadaşız ama ciddi olayını zamana bırakalım dedi. Sonra kısa kısa konuşuyorduk derken? Böyle yine acı bene dönüştü. Klasik ben işte.
Soran+1 yılHm boş ver o zaman doğru kişi değilmiş zaten birden böyle yapması tuhaf anlattığın gibiyse
- +1 yıl
Öyle. Sordum cevap attı. Saçmalama dedi. keyfi olmadıgı için tele bakmıyormuş. Neden çözelim dedim.
Soran+1 yılHm tuhaf
+1 yılİkinciye ben de aşık olamıyorum ewet. Aşk adına her şey eşime ait, bir yarım odur.
Kalannhwe ne warsa toplayıp attım çöpe
00 Yorumla
+1 yılAma bu şekilde sadece kendine izdirap olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak peki
- +1 yıl
Dikkatli olmalısın ama aynı zamanda insanlara da guvenmelisin. Kazık yeme ihtimalini göze alarak guvenmelisin
Soran+1 yılHm güven sıkıntı
- +1 yıl
Sıkıntı tabi. Ama uyku iyidir uyku, hadi uyuyalım bence
+1 yılAynen bende böyleyim inancım kalmadı güvenim kalmadı bu yüzdende kimseyi sevip hayatıma alamıyorum. Belki de hayırlısı budur diyorum.
10 Yorumla
+1 yılsevilmeyen insanların sevme kapasitesi yok malasef.
10 Yorumla
+1 yılBu devrin hastalığı da bu maalesef
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğruki
Bende öyleyim. Çoğu kez hem inancım hemde gücüm tükendi
10 Yorumlazafer akıncı youtube bu ismi yaz izle her soruna cevap bula bilirsin
00 Yorumla
+1 yılboş ver ya aşk zor tek taraflı olunca, beğendiğin birisi ile kafan uyusursa evlen.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daldan dala gezmek daha kolay geliyor insanlara. Daha sonra ise güven problemi yaşanıyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kabız olmuşsun.. Kalbini çalıştıracak gıdalar al. 🤪
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenirim, severim ve aşık olurum ama kendime bunları yapmak istemiyorum..
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar kötü çünkü
- Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılhiç birine kafa yormuyorum olmalı demiyorum, çünkü insan türü zayıftır ve soruna meyillidir
00 Yorumla
+1 yılAşık olmak mı?
Aşk diye bir şey yok bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım