Kişilik & Karakter Senin hala ayakta olmana sebep şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Geldi yine libidocular Güncellemeler+1 yıl Neden uyumuyosunuz demek istemiştim aslında Senin hala ayakta olmana sebep şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Allah'ın verdiği ömür gadası 0 0 Yorumla
1Nisa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazı geceler uykum gelmiyor, bu gece de onlardan biri. 1 0 Yorumla
Tekbaşınakız Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ailem, hayata olan bakış açım ve hayatı sevmem, spotify. 1 0 Yorumla
bruhadam Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dışarda araç ile köpek sürüsünü peşime takip eğlendim yeni geldim eve şimdi ona güzel video yapıp stori atacam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eskiden aşk acısıydı şimdi ise uyku problemi yaşıyorum 0 0 Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bedenimin zinde olması 1 3 Yorumla MrNiko +1 yıl Ya seni Yorumla Soran +1 yıl Uykusuzluk Yorumla MrNiko +1 yıl Çalışıyor musun yaş kaç Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yatıyorum ayakta değilim 1 0 Yorumla
severmurat818181 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl şu an da söyleyemem yasak buradan 1 0 Yorumla
Kırıkhayaller95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çalışıyorum.. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Meslek ne? Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Bende kolaylıklar diliyorum Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Nöbet 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Meslek ne Yorumla by_x- +1 yıl Paramedik Yorumla Soran +1 yıl Zor bi meslek allah kolaylık versin Yorumla by_x- +1 yıl Zor da birinin de bunu yapması lazım ya dimi Yorumla Soran +1 yıl Aynn bana kalmadığı sürece sorun yok zaten Yorumla by_x- +1 yıl Seviyorum ya sana kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Bi sen ayakata tutuyon galiba bu iş😂 Yorumla by_x- +1 yıl Sarhoş vakaları evet benden sorulur 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha yapamadığım tonlarca vajen varken gidemem dimdik ayakta durmam lazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senin sorunu cevaplamak için hala ayaktayım sıkıntıdan uyku gelmiyor ya 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Sohbet etmek yeni hikayeler dinlemek 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl libidom ve ayakta olan sadece ben değilim ;) 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. Seninki neyse benimde ondur 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. Enerji 1 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayat yordu be 1 1 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl E hayat yordu iste Yorumla
Elfida38 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yeni uyandım çünkü 0 1 Yorumla perkinss +1 yıl Mesaj atabilirmisin bisey soracam Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Piskolojik 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Kovalıyoruz 0 0 Yorumla
busenialakadareder Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Libidom ablam ya düşürecek abla arıyorum 0 0 Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl libido 0 1 Yorumla cool_biri +1 yıl samimiyiz en azından )) Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sağ ve sol ayağım 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Çalışıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedir meslek Yorumla Lubricant +1 yıl Eczacılık Yorumla Soran +1 yıl Nöbetçi eczane güzel şimdi kapıda ip gibi sıra vardır diyicem ama baya geç oldu olmaz herahlde Yorumla Lubricant +1 yıl Yok ya sakin artık nöbetler saatte 3-5 kişi geliyor bu saatlerde Yorumla Soran +1 yıl İyi ama uyusan uyuyamazsın otur müşteri bekle zor iş valla ama allahtan sık olmuyo bu sizdeki nöbetler bi daha ki nöbet 1 ay sonraya olur herhalde di mi? Yorumla Lubricant +1 yıl Evet ayda bir veya 2 nöbet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bacağım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Cevap sahibi +1 yıl Orta bacağım inmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Allah'ın verdiği ömür gadası
Bazı geceler uykum gelmiyor, bu gece de onlardan biri.
Ailem, hayata olan bakış açım ve hayatı sevmem, spotify.
Dışarda araç ile köpek sürüsünü peşime takip eğlendim yeni geldim eve şimdi ona güzel video yapıp stori atacam
😂😂
Eskiden aşk acısıydı şimdi ise uyku problemi yaşıyorum
Bedenimin zinde olması
Ya seni
Uykusuzluk
Çalışıyor musun yaş kaç
Yatıyorum ayakta değilim
Film izliyorum
şu an da söyleyemem yasak buradan
Düzgün uyku düzenimi bozmam
Çalışıyorum..
Meslek ne?
Bende kolaylıklar diliyorum
Nöbet
Meslek ne
Paramedik
Zor bi meslek allah kolaylık versin
Zor da birinin de bunu yapması lazım ya dimi
Aynn bana kalmadığı sürece sorun yok zaten
Seviyorum ya sana kalmaz
Bi sen ayakata tutuyon galiba bu iş😂
Sarhoş vakaları evet benden sorulur 😂
Daha yapamadığım tonlarca vajen varken gidemem dimdik ayakta durmam lazim
Senin sorunu cevaplamak için hala ayaktayım sıkıntıdan uyku gelmiyor ya
Enerjim yüksek uykum yok
Çalışıyorum sen?
Sohbet etmek yeni hikayeler dinlemek
libidom ve ayakta olan sadece ben değilim ;)
Seninki neyse benimde ondur
Enerji
Hayat yordu be
E hayat yordu iste
Umut, korku, mutluluk biraz da içgüdü
Yüksek seyreden libidom, senin?
Yeni uyandım çünkü
Mesaj atabilirmisin bisey soracam
İse gideceğim
Piskolojik
Kovalıyoruz
Ayaklarım
Ayakta olan şeyler
Can sıkıntısı senin ,?
Var bi sebebim işte:)
sensin bebiş ;)
Libidom ablam ya düşürecek abla arıyorum
libido
samimiyiz en azından ))
Sağ ve sol ayağım
Dinim e
Okşuyorum şu an biliyor musun
Çalışıyorum
Nedir meslek
Eczacılık
Nöbetçi eczane güzel şimdi kapıda ip gibi sıra vardır diyicem ama baya geç oldu olmaz herahlde
Yok ya sakin artık nöbetler saatte 3-5 kişi geliyor bu saatlerde
İyi ama uyusan uyuyamazsın otur müşteri bekle zor iş valla ama allahtan sık olmuyo bu sizdeki nöbetler bi daha ki nöbet 1 ay sonraya olur herhalde di mi?
Evet ayda bir veya 2 nöbet
Uyanmak
Çalışıyorum
Bacağım
Neden
Orta bacağım inmedi