Kişilik & Karakter Uyurken ellerinizi nereye koyuyorsunuz? r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ⭐✨⭐✨✨⭐⭐ Uyurken ellerinizi nereye koyuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben ellerimi yastığın altına koyuyorum öyle daha rahat.. bir de birine sarılma hissiyatı oluyor.. yalnız uyuduğum için insan ihtiyaç duyuyor 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben ölü gibi yatarım. iki elim iki yanda olur. :P 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normalde başımın altına ama uyandığımda çok farklı yerlerde oluyor :D 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ahh seni gidi seni 😂 Yorumla canerryilmazz +1 yıl Ne hınzır bir el değil mi yaa fsdlfsiş Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ben put gibi uyuyorum sol el içerde sağ el dışarıda aynı Hitler selamı gibi duruyorum 😂😂 1 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aaa hoş geldin canımıniçi 🤗 seni görünce çekirdek kabuğu görmüş karınca 🐜 gibi sevindim nedense 😂😂 Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Hoş buldum valla ne yalan söyleyeyim o karıncayı ben olarakta görebilirsin aynı hissiyat senin sorularını ya da sana dair bir şeyler görmem yeterli oluyor 😇😇 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Teşekkür ederim onur duyarım 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋🤗🥰💙 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Genelde uyurken nerede olduğunu çok da bilmem 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Haydaaa 😂 sen bilmicende benmi bilicem Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Yani şimdi uyandığım zaman böyle yerlerde olmuyor ki ben onu sana nasıl açıklayayım 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Ya senin canını yiyerem haa 🤣 tamam anladım 👍 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Cansın sen Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Sağa ya da sola yatıyorum haliyle ellerde otaraflara doğru oluyor 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl İllaki eller otarafta olur da yastığın altına mı koyarsın yüzünün altinami bacak aranamı koyarsın😂 bu eller nerde olur bunu bilmek istiyoruz Yorumla tamitamina34 +1 yıl Uyurken nerede duruyor bilmiyorum Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bir dahakine dikkat et bakalım nerde duruyor 🤣 bu bizim için önemli 👍😂 Yorumla tamitamina34 +1 yıl Ben uyurken, izle beni bakalım nereye koyuyormuşum. Yorumla
Füruğ34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kocamın çüküne 3 2 Yorumla AskMan69 +1 yıl @Füruğ34 yalancıyı dilenci kovalasın mı 😄😄 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Füruğ34 yaa süpersin güzellik 👍👍😂 i Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sırt üstü yatıyorsam başımın yanına geriye doğru atarım kollarımı Sağa ya da sola dönük yatiyorsam da ön taraf yanıma koyarim 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Nereye nasıl koyduğumu bilmiyorum.. Ruhumu teslim eder vaziyette harmandalı pozisyonunda uyandığımı biliyorum ama.. Çok deli yatarım 🙄 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Başımın üstüne ahhh başımda ki bitmez dertler diyorum. 😂 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yastığın altına. 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl En rahat uyuma şekli zaten o alıcan yastigi sarılıp uyuycan çiçeğim 🌺 Yorumla fesfs +1 yıl Aynen 😂herife gerek yok haha Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @fesfs hemde hiç yok 😂😂 Yorumla fesfs +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yastık altı😂gülom 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen en rahat uyuma şekli de o zaten canım alıp yastığı sarılıp uyuycan Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Dun aksamki soruda etiket yaptim hala bisi yazmadin neyse gormedin sanirim gülom Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Kırmızı8 yazdım canım bende yeni görmüştüm görür görmez yazdım zaten Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Cansin🤗🧿💐 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hiç yazmaz olurmuyum canım aşk olsun görür görmez yazdım 🙋👍🥰 Yorumla Kırmızı8 +1 yıl Sen varya bibtanesin be gülom😇😇😇💐🧿 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ayıptır söylemesi bacsk arama (gercek cevap) 1 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 öyle nasıl istiyorsunuz ki anlamadım gitti 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl istiyorsunuz derken Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çok özür dilerim yanlış yazılmış 😂 oyie nasil uyuyorsunuz ki yazmıştım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan alışıyor soğukta ellerini dizlerinin arasina koya koya Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Doğrudur canım sadece ilginç geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde llginç sorularım var müsadenle ama burdan sormak istemiyorum Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yüz üstü yatım göğsüme koyuyorum sonra uyuşuyorlar 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Allah Allah eee nasıl yüz üstü uyuyabiliyorsun ki ben hayatta uyuyamam öyle Yorumla Sitemkarım +1 yıl Bende sırt üstü hayatta uyuyamam da taramamda , tedirginim bypass olsam nasıl uyurum onu düşünüyorum sürekli 😂😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yastık altına 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen canım valla en güzel uyuma şekli o yastığa sarılıp uyuycan Yorumla Hadiiyani +1 yıl Aslında eşe sarılıp yatmak daha güzel olur ama şartlara göre uymak gerek Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Genelde küçük emrede duruyor 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Şaşırdık 😂 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Yastığın altına 🤣🤣🤣🤣 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bencede 👍 en güzel en rahat uyuma şekli o zaten çiçeğim 🌺 yastığa sarılıp uyuycan Yorumla İyiinsanlarhalavar +1 yıl Yastığın altına koyanların gün yüzüne çıkarmak istemedikleri duyguları varmıs Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Uyurken dikkat edicem bakalım nerdeymiş 🤪 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl tamam et bizi bilgilendir 🤣 bizim icin nasıl uyuduğun önemli 😊😂👍 Yorumla novel +1 yıl Bu önemli bilgiyi mahrum etmem 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tomommm conommmm 🙋👍🙏🥰 Yorumla novel +1 yıl 😁😁 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nereye koyacağımı hep şaşırıyorum ama genelde iki dizimin arasında oluyor 0 0 Yorumla
Düşseldokunuş Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Yastığa sarılarak uyuyorum. Yalnızlık işte ne yapacan 😀😀😀 0 0 Yorumla
Coşkunn00 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Birbirine kilitleyip göğsüme koyuyorum ya da havada kalıyor 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İki kolumda da uyuyan prens ve prenses var. Bana kalsa başımın altında olur ama. 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yani sabit durmuyor her yere kayabiliyorlar 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çıkarıp komodinin çekmecesine koyuyorum, Yoksa sağ elim rahat durmuyo 🤭🙊😂 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. orada burada :D 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Nerede 😂 Yorumla scorpion026 +1 yıl Volkanik dağlarda 🤣 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Serbest bırakıyorum 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yaaa senin canını yiyerem haa 🤣 yastığa sarıl daha rahat uyunuyor , kendimden biliyorum 😂 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Su akar yolunu bulur boş ver 😜😜 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yüzüme 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @tendenonceruh Aaa canım hoş geldin şimdi gördüm yorumunu. Çok sevindim uzun süredir yoktun nasılsın iyimisin Yorumla
Hakanlakal Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yastığın altına 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bencede en güzel en rahat uyuma şekli o 👍 yastığına sarılıp uyuycaksın Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 778 cevap paylaştı. Genelde bağlıyorum sağ tarafa yatık 0 7 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Bazende bacak arasında Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl En güzel Uyuma şekli yastığa sarılıp uyumak bence Yorumla İST34MLT44 +1 yıl yastık bana göre değil sarılmak içim daha sıcak canlı nefes alacak sarıldığım Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yani orası öylede olmayınca mecbur yastığa sariliyoruz kader işte 😂 imkanlar buna el veriyor Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Yanı elimizdeki ile yetişmesini öğreneceğiz diyon Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kesinlikle öyle diyorum şartlar neyi gerektiriyorsa ona uymak zorunda kalıyor insanoğlu Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Şartlar insan oğlunun kendi elinde olana idare etmek fazlasını istemek Şartlar değişe biliyor Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yastığın altına koyarım genelde..😜 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yastigimin altina 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boynumun altında 0 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yatağa 0 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl Normalde dizlerinin arasına olmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben ellerimi yastığın altına koyuyorum öyle daha rahat.. bir de birine sarılma hissiyatı oluyor.. yalnız uyuduğum için insan ihtiyaç duyuyor
Ben ölü gibi yatarım. iki elim iki yanda olur. :P
Normalde başımın altına ama uyandığımda çok farklı yerlerde oluyor :D
Ahh seni gidi seni 😂
Ne hınzır bir el değil mi yaa fsdlfsiş
Ben put gibi uyuyorum sol el içerde sağ el dışarıda aynı Hitler selamı gibi duruyorum 😂😂
Aaa hoş geldin canımıniçi 🤗 seni görünce çekirdek kabuğu görmüş karınca 🐜 gibi sevindim nedense 😂😂
Hoş buldum valla ne yalan söyleyeyim o karıncayı ben olarakta görebilirsin aynı hissiyat senin sorularını ya da sana dair bir şeyler görmem yeterli oluyor 😇😇
Teşekkür ederim onur duyarım 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋🤗🥰💙
Genelde uyurken nerede olduğunu çok da bilmem
Haydaaa 😂 sen bilmicende benmi bilicem
Yani şimdi uyandığım zaman böyle yerlerde olmuyor ki ben onu sana nasıl açıklayayım 😂
Ya senin canını yiyerem haa 🤣 tamam anladım 👍
Cansın sen
Sağa ya da sola yatıyorum haliyle ellerde otaraflara doğru oluyor
İllaki eller otarafta olur da yastığın altına mı koyarsın yüzünün altinami bacak aranamı koyarsın😂 bu eller nerde olur bunu bilmek istiyoruz
Uyurken nerede duruyor bilmiyorum
Bir dahakine dikkat et bakalım nerde duruyor 🤣 bu bizim için önemli 👍😂
Ben uyurken, izle beni bakalım nereye koyuyormuşum.
Kocamın çüküne
@Füruğ34 yalancıyı dilenci kovalasın mı 😄😄
@Füruğ34 yaa süpersin güzellik 👍👍😂 i
Sırt üstü yatıyorsam başımın yanına geriye doğru atarım kollarımı
Sağa ya da sola dönük yatiyorsam da ön taraf yanıma koyarim
Nereye nasıl koyduğumu bilmiyorum.. Ruhumu teslim eder vaziyette harmandalı pozisyonunda uyandığımı biliyorum ama.. Çok deli yatarım 🙄
Başımın üstüne ahhh başımda ki bitmez dertler diyorum. 😂
Yastığın altına.
En rahat uyuma şekli zaten o alıcan yastigi sarılıp uyuycan çiçeğim 🌺
Aynen 😂herife gerek yok haha
@fesfs hemde hiç yok 😂😂
🤣🤣🤣
Yastık altı😂gülom
Aynen en rahat uyuma şekli de o zaten canım alıp yastığı sarılıp uyuycan
Dun aksamki soruda etiket yaptim hala bisi yazmadin neyse gormedin sanirim gülom
@Kırmızı8 yazdım canım bende yeni görmüştüm görür görmez yazdım zaten
Cansin🤗🧿💐
Hiç yazmaz olurmuyum canım aşk olsun görür görmez yazdım 🙋👍🥰
Sen varya bibtanesin be gülom😇😇😇💐🧿
Ayıptır söylemesi bacsk arama (gercek cevap)
😂😂 öyle nasıl istiyorsunuz ki anlamadım gitti 😂
Nasıl istiyorsunuz derken
Çok özür dilerim yanlış yazılmış 😂 oyie nasil uyuyorsunuz ki yazmıştım
İnsan alışıyor soğukta ellerini dizlerinin arasina koya koya
Doğrudur canım sadece ilginç geldi
Benimde llginç sorularım var müsadenle ama burdan sormak istemiyorum
Yüz üstü yatım göğsüme koyuyorum sonra uyuşuyorlar
Allah Allah eee nasıl yüz üstü uyuyabiliyorsun ki ben hayatta uyuyamam öyle
Bende sırt üstü hayatta uyuyamam da taramamda , tedirginim bypass olsam nasıl uyurum onu düşünüyorum sürekli 😂😂
Yastık altına
Aynen canım valla en güzel uyuma şekli o yastığa sarılıp uyuycan
Aslında eşe sarılıp yatmak daha güzel olur ama şartlara göre uymak gerek
Genelde küçük emrede duruyor
Şaşırdık 😂
Yastığın altına 🤣🤣🤣🤣
Bencede 👍 en güzel en rahat uyuma şekli o zaten çiçeğim 🌺 yastığa sarılıp uyuycan
Yastığın altına koyanların gün yüzüne çıkarmak istemedikleri duyguları varmıs
Uyurken dikkat edicem bakalım nerdeymiş 🤪
tamam et bizi bilgilendir 🤣 bizim icin nasıl uyuduğun önemli 😊😂👍
Bu önemli bilgiyi mahrum etmem 😅
Tomommm conommmm 🙋👍🙏🥰
😁😁
Nereye koyacağımı hep şaşırıyorum ama genelde iki dizimin arasında oluyor
Yastığa sarılarak uyuyorum. Yalnızlık işte ne yapacan 😀😀😀
Birbirine kilitleyip göğsüme koyuyorum ya da havada kalıyor
İki kolumda da uyuyan prens ve prenses var. Bana kalsa başımın altında olur ama.
Yani sabit durmuyor her yere kayabiliyorlar 😀
Çıkarıp komodinin çekmecesine koyuyorum, Yoksa sağ elim rahat durmuyo 🤭🙊😂
Karnımın üzerine koyyorum ben
Birini yastığın altına diğerini iki dizimin arasına
orada burada :D
Nerede 😂
Volkanik dağlarda 🤣
Serbest bırakıyorum
Yaaa senin canını yiyerem haa 🤣 yastığa sarıl daha rahat uyunuyor , kendimden biliyorum 😂
Su akar yolunu bulur boş ver 😜😜
Yüzüme
@tendenonceruh Aaa canım hoş geldin şimdi gördüm yorumunu. Çok sevindim uzun süredir yoktun nasılsın iyimisin
Yastığın altına
Bencede en güzel en rahat uyuma şekli o 👍 yastığına sarılıp uyuycaksın
Genelde yanağımın altına veya pipimin içine🤭🤭
Genelde bağlıyorum sağ tarafa yatık
Bazende bacak arasında
En güzel Uyuma şekli yastığa sarılıp uyumak bence
yastık bana göre değil sarılmak içim daha sıcak canlı nefes alacak sarıldığım
Yani orası öylede olmayınca mecbur yastığa sariliyoruz kader işte 😂 imkanlar buna el veriyor
Yanı elimizdeki ile yetişmesini öğreneceğiz diyon
Kesinlikle öyle diyorum şartlar neyi gerektiriyorsa ona uymak zorunda kalıyor insanoğlu
Şartlar insan oğlunun kendi elinde olana idare etmek fazlasını istemek Şartlar değişe biliyor
Yastığın altına koyarım genelde..😜
eşimin üzerine koyarım sarılırım
Yastigimin altina
Yastığa sarılırım
Yastığın altına
Sol elimi göbek altından….
Göğüs üstüne
Yastığıma
Boynumun altında
Yatağa
Normalde dizlerinin arasına olmalı
Yastığa