Kimsenin Kaybetmekten Korkmadığı Biri?

O kişi ben oluyorum arkadaşlar. Yapayalnız yok sayılmış yıllarca dışlanmış. Manipüle edile edile kendinden nefret etmiş. Gecelerce ağlamış kendini bi gram düşünmemiş. İnsanlar sevsin diye pervane olmuş. Ama pervane oldukça enayi yerine koyulmuş. Kimseyle kötü olamamış ağzını açamamış. Ama ağzına s*çılmış.
Öyle bi değişmek istiyorum ki önce Allah göstersin adaletini. Ama bende intikam almak istiyorum. Beni hiçe sayan herkes beni kaybetmekten korkmayanlar şimdi benden korksunlar istiyorum. Çünkü böyle yaşamak beni bitiriyo. Abi iyi niyet değil insanlar itin g*tüne sokanları el üstünde tutuyo. Birde şey herkes bi halt yer sırtından bıçaklar ama senin en ufak hatta hata olmayan şeylerini bile yüzüne vurup özür dilettirirler. Özgüven ne? kendini sevmek filan gram bilmiyorum. Çünkü kendimi sevmeye fırsat tanımadan küçüklükten beri sevgisizlik kustular yüzüme. Ben anne olmak istiyorum ama bu halde değil? Biri hayatımı ellerime geri verir mi? Nasıl değişeceğim ben ya? Nasıl biri olmam lazım saygı duyulmak için. Lan insanım işte bende ama. Kerizim galiba. Her neyse teşekkürler şimdiden
Kimsenin Kaybetmekten Korkmadığı Biri?