O kişi ben oluyorum arkadaşlar. Yapayalnız yok sayılmış yıllarca dışlanmış. Manipüle edile edile kendinden nefret etmiş. Gecelerce ağlamış kendini bi gram düşünmemiş. İnsanlar sevsin diye pervane olmuş. Ama pervane oldukça enayi yerine koyulmuş. Kimseyle kötü olamamış ağzını açamamış. Ama ağzına s*çılmış.
Öyle bi değişmek istiyorum ki önce Allah göstersin adaletini. Ama bende intikam almak istiyorum. Beni hiçe sayan herkes beni kaybetmekten korkmayanlar şimdi benden korksunlar istiyorum. Çünkü böyle yaşamak beni bitiriyo. Abi iyi niyet değil insanlar itin g*tüne sokanları el üstünde tutuyo. Birde şey herkes bi halt yer sırtından bıçaklar ama senin en ufak hatta hata olmayan şeylerini bile yüzüne vurup özür dilettirirler. Özgüven ne? kendini sevmek filan gram bilmiyorum. Çünkü kendimi sevmeye fırsat tanımadan küçüklükten beri sevgisizlik kustular yüzüme. Ben anne olmak istiyorum ama bu halde değil? Biri hayatımı ellerime geri verir mi? Nasıl değişeceğim ben ya? Nasıl biri olmam lazım saygı duyulmak için. Lan insanım işte bende ama. Kerizim galiba. Her neyse teşekkürler şimdiden
Öyle bi değişmek istiyorum ki önce Allah göstersin adaletini. Ama bende intikam almak istiyorum. Beni hiçe sayan herkes beni kaybetmekten korkmayanlar şimdi benden korksunlar istiyorum. Çünkü böyle yaşamak beni bitiriyo. Abi iyi niyet değil insanlar itin g*tüne sokanları el üstünde tutuyo. Birde şey herkes bi halt yer sırtından bıçaklar ama senin en ufak hatta hata olmayan şeylerini bile yüzüne vurup özür dilettirirler. Özgüven ne? kendini sevmek filan gram bilmiyorum. Çünkü kendimi sevmeye fırsat tanımadan küçüklükten beri sevgisizlik kustular yüzüme. Ben anne olmak istiyorum ama bu halde değil? Biri hayatımı ellerime geri verir mi? Nasıl değişeceğim ben ya? Nasıl biri olmam lazım saygı duyulmak için. Lan insanım işte bende ama. Kerizim galiba. Her neyse teşekkürler şimdiden
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Insanlar beni kaybetmekten korkmazlar çünkü o kadar sabırlı bir insanım ki hep yanlarında kalacağımı sanırlar ama ben ansızın çeker giderim ve ne hissettiği umrumda bile olmaz çünkü o raddeye gelene kadar çok çaba göstermiş olurum
Ben çekip gidemiyorum işte. Keşke gidebilseydim. Beni artık enayi yerine koyuyorlar
Evet doğru öyle yapıyorlar ben aslında bunu fark ettiğim zaman gidiyorum kendime bu kötülüğü yapamam sende yapma lütfen
Bilmiyorum be kardeşim çok isterdim çoğu şeyi değiştirmeyi insan olabilmeyi normal bi insan gibi. Ağlamak istiyorum şu an sadece
Ağla o zaman tutma kendini bu seni rahatlatacaksa ağla
Kanka durumuna üzüldüm ama neler neler var çok büyütmüyor musun
Küçükken tacize mi uğradın
Neyi büyüttüğümü bilmiyorsun ki? Konu erkek derdi filan değil biraz öyle anlaşılmış.
Evet
Psikolojik destek aldın mı
Psikiyatriye gidebilirsin
Bir çok kez aldım ama ilaç vermekten başka bişi yapmadılar. Ve işe yaramadı
Peki ne istiyorsun tam
Güçlü biri olmak istiyorum. Çocuğuma ileride psikolojik olarak sağlıklı bi anne olmak istiyorum. Benim gibi olmasın yani. Herkesin bi bok gibi üzerine bastığı
Ya sana kim bu şekilde davranıyor benimde moralim bozuldu
Umarım daha güçlü olmanın bir yolunu bulursun
Bana başta abilerim böyle davrandı 7 yaşında bi çocuğu sevmemek için ne gibi nedenleri olabilirdi mesela?
Zannetmiyorum ama umarım
Senin derdinle dertlendim şimdi
Sanki çok sorunum yokmuş gibi
Peki senin sorunun nedir
Psikiyatrik çok çok ciddi problemler anlatmak istemiyorum
Sana nasıl yardım edebilirim
Bende atamıyor benimde xper yok
Benim problemim ben kendimin en büyük düşmanı oldum. Yani o kadar dışlandım ki yıllarca mesela küçükken anneme ben evlatlık mıyım diye yalvardığımı bilirim dövüldüğümü. Aile içi birçok şey. Bi çocuk ailesinde sevilmemişse okulda sevilmek ister o da olmadı arkadaşları sevsin der o da olmadı. Bi eşim sevdi belki ama ben ben olmaktan çıktım. Böyle giderse o da sevmekten bıkacak birgün.
Yaa cidden daha çok üzüyorsun gittikçe beni hem gece de olduğundan daha çok etkileniyorum gözlerim yaşlandı hafif
Ben seviyorum seni
Üzmek istemezdim ben sadece biri bana yol göstersin istiyorum çünkü bu psikoloji ile nereye kadar giderim bilmiyorum
Güçlü ol lütfen ne dicem bilmiyorum vaktin varsa tekrar git psikiyatriğe anlatman rahatlatır seni belki benim gözlerim kapanıyor uykum var uyucam
İyi geceler
Sana sarılmak isterdim
Hepsini öldür silahla
Teşekkür ederim sarılmış kadar olduk say. Umarım sende bütün sorunlarını atlatırsın.
Ölüdürecek kadar merhametsiz değilim. Hahahaah ama yaşarken öldürdüler çocukluğumu
Sanmam ben sorunlarımla mutluyum kendimi seviyorum ne kadar canım yanarsa ne kadar kötü durumlarda kalırsam kaliyim sarsılmaz narsistliğim içime işlemiş maalesef
Benimde kişilik bozukluğum işlemiş ruhuma
Olm seviyom seni
Beni rahat bırak artık uyumam gerek
Ahahaha tamam dostum bende seni hadi git uyu iyi geceler
İyi geceler güzel insan
🫶🏻
Olm nasıl bir abazasın sen Allah rızası için milletten nude mi istenir
?
Şu mala diyorum
Ne nudesi anlamadım
MEB düz memur haftada kaç saat çalışır? ↗
Şurda yaptığı yoruma bak
Ne diyim bilemedim şimdi
Kaç yerde yazmış zaten abaza
18 yaşında bi ergenin günlüğünden
23 yaşındayım. Teşekkürler. Hayatını acılarını bilmediğiniz insanların üzerine oynamaktan başka bişi bilmeyen senin gibi insanlar yüzünden zaten her şey.
Ne varmış hayatinda ne yaşadın bi oglandan hoslanip yüz vermedi diye sen ne yaşadın ki ne gördün ki
Ben evliyim kardeşim. Sorun bu değil keşke oğlan derdi olsa :) Ben sevdiğim insanla evlendim. Evliliğimde bi problem yok. Problem aile bireylerim, taciz çocukluk travmaları
Tamam kız acındırma daha kendini ağlatacaksın 🥲
:(