Değişmek mümkün mü? nasıl?

Arkadaşlar merhabaaa teşekkür ederim önem verip tıkladığınız için. Ben Halime 🙂
Genelde küçüklüğünden beri kendi aile içinde bile sebepsizce sevilmemi, yok sayılmış biriyim. 🙂
Bakmayın güldüğüme çok ilaçlar içtim çok seanslara gittim. Fakat kendimi bir türlü sevemedim. Neden? Çünkü beni kimse sevmedi ne ilkokul ne ortaokul. Ne mahallede ne aile ne arkadaş çevresinde. Kocaman bi yalnızım aslında gün sonunda. Lisede intihar etmeyi denemişliğim bile var. Çok alçakgönüllü herkesin her dediğine inanan biriyim ben herkese sonsuz sevgi gösterebilen beni sevmeleri için etrafında pır dönen biri. Tabi canım saf olunca da kullanıp bi köşeye atan zaten cevap veremez diye denilmedik laf bırakılmayan biri. Kimsenin korkmadığı biri. Kaybetmekten korkmadığı 🙂 Oysa ben delicesine arkadaş sandıklarımı kaybetmekten korkmuştum. Her neyse neler anlatmak isterdim ama vaktinizi çalmak istemiyorum. Ben değişmek istiyorum gerçekten değişmek ruhen değişmek. Beni o intihar eşiğine getiren, gecelerce uykusuz bırakan ağlatan beni deli gerçekten delirten insanlardan intikam almak istiyorum kısasa kısas. Bu arada erkekle alakalı değil bu anlattıklarım. Birebir dostum sandığım insanlar. Bana bir yol gösterin. Çok denedim takıntılı olmayacağım diye gitmediğim doktor kalmadı. Bana yardım edin lütfen. Ben ömrümün sonuna kadar bu benle yaşarsam. Ne anne olmak istiyorum ne bişi. Hatta bazen yaşamaktan bile kaçmak istiyorum. Bana sihirli bi değnek gelmeyecek. Dualar ettim keşke bi sabah uyansam farklı bi yapıda olsam diye. 23 senem kendimden nefret ederek geçti. Bunu bana hayattaki insanlar öğretti. Hiçlikte ot gibi yaşıyorum. Hayatım ellerimden gidiyor yardım edin hiç iyi değilim hemde hiç hani belki biri bi yol gösterir diye buraya geldim
Değişmek mümkün mü? nasıl?