Hiçbirini unutmadım eksik olmasınlar çok kırıcısınız bunlar hep insanda kalıyo gitmiyo ilkokulda beni etkileyen olmadı o zaman küçüksün 7 ya da 8 de yer değişikliği yapılıyo du sınıfın en yüksek ortalama yapan kızıyla yan yana oturtuldum kız ağladı benimle oturacağı için haklı ama zor bi durum benimle aynı sırada olmak 😕 çok zor durumda kaldı yani sonra liseye geçelim s nin yanına geç yok hocam gülerek birisi Allah korusun demişti birisi de sınavdı adam kalktı hocam ben onla oturmam hocayla tartıştı birisi de hocam benle oturur bişey olmaz demişti 1 sınav bile dayanamadı başkası da 1 ders için hayır hocam ciddi bi şekilde başka biri de sinirlendi bağırıp çağırdı ben senle oturmam başkaları da ayıp olmasın diye mi bilmem 1 ders durup ayrıldı hoca otur dedi 1 ders sonra kalktı ya da hocayla konuştu istemeyebilirsiniz benimle oturmak eywallah beni sevmek zorunda da değilsiniz kibar da olmayabilirsiniz ama kaba da olmayın en azından lütfen kimseye böyle olmaya hakkınız yok biz fazlalık değiliz bu küçük dünyada o küçük alanda bir yeri hakediyoruz sizden canınızı istemedik
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
neden sen ne yaptın da insanların hepsi böyle düşünüyor? hatayı sorunu biraz da kendimizde aramamız lazım. herkes aynı şeyi söylüyorsa sorun biraz da sende olmalı. bilemiyorum kendini sorgula ve değişmeye çalış
ayrıca geçmişe takılma
Kendimi insanlardan uzaklaştırdım soyutladım belki bundan ama benle aynı ortamda bulununca vücutları deforme olmayacak benden böyle koşarak kaçmaları kötü hissettiriyo beni daha tanımadan benle oturunca nolacak onlara bişey yapmadım sorunda bu canlarına kastetmedim küfür etmedim kendi halimde okula geliyorum yine de göze batıyorum sınav da oturunca hemen kalkıyolar benim takıldığım nokta istememeleri değil istemeyebilir sevmeyebilir eywallah bunu ifade biçimleri kibar olmasalarda en azından kaba olmasınlar çok fazla şey istediğimi sanmıyorum ama bir fazlalık gibi yanına gelmek istedim oturabilir miyim dedim diye başka yere git oraya geç başka sınıfa git diye dışlanmak biraz kötü ki sınıfta ki tek kötüde ben değildim diğerlerine kıyasla hepsinden efendi dürüst kaliteli bi insandım övünmek için demiyorum onlar yalan küfür laubali hoacua saygısızlık yapmadıkları halt yoktu
kaçıncı sınıfsın
Lise hayatında en çok lise son da oldu bunlar uni bitirdim 21 yaşım
ben de yeni bir şey sandım. geçmişteki ergenlerin yaptığı şeyleri gerçekten halen takıp hayatına mutsuz bir şekilde mi devam ediyorsun? kendine yazık etme onlar da ergendi sen de şuana bak
Haklısın ama zaman zaman aynı şeyin az çok yaşanması işte neyse geçmiş tarih oldu yarın bir gizem getirebilir belli olmaz altın elmas gibi insanlar gelicek belki yanıma karşıma
Boş kavga etmek isteyenler başlatanlar bir gün o kötülüğü kendileri de yaşar, bunları dert etme derim
Haklısın Umarım öyle olur da bu kadar küçük bişey için böyle tavır bence haketmedim ya hiç basit bişeyi bile neyse üstüne gitmiyim alttan alıyım düşüncesi olmaz asla sonra tavır yapınca vay efendim noluyo buna ama kanka bu konu da değil bi durum mesela hiçbişey yapmasan bile sorunlular sana bakıyo durup dururken sonra suçlu sen oluyorsun dert etmeye değmez
Aynen öyle kendi önüne bak yeterli kimseye boşuna laf etmeye değmez boş insanlar ile kavga etme
Zaten lise biter bitmez o kapıdan çıktıkları an herkes herkesi unuttu ben dışarda birini görünce kanka naber uniyi naaptın dedim bi baktım adımı unutmuş bende dedim ne gerek var selam de vermedim görmedim bende bi ara görüşelim de demem 4 yıl aynı sınıfta olanlar bile görüşmüyo zaten gerek de yok zaten hepsi geçici
Olmadi
Ney olmadı