Kişilik & Karakter Moralin bozulunca nasıl biri olursun? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne dediğini bilmeyen ben 😂Konu ile alakası olmayan yorumlar yapan ben 😂😂 Moralin bozulunca nasıl biri olursun? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 152,3b cevap paylaştı. Ben depresif olurum.. genelde sessiz sakin olurum. modum düşer zaten beni tanıyan insan da bunu direk anlar ve fark eder. 1 0 Yorumla
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Negatif biri olurum kimseyle konuşmam konuşmaya gelene pek yüz vermem suratım asılır 2 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben gülerim sürekli ve çok normal davranırım ya da kendimi çok yorarım ki bir şeyi düşünmeyeyim ve haklı sebeplerim vardır her zaman 1 2 Yorumla sozsuZzaman 9 ay Kesinlikle öyledir Yamaal 9 ay 🥰😍❤🤗🤗🤗
tyjudjjtjsjds Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% 9 ay Normalde güler yüzlü bir insanım maalesef ki en kötü huyumdur o an kötü bir şey yaşanınca belli etmek istemesemde direkt suratım düşer 1 0 Yorumla
AlmanPrens Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Biraz karamsar olsun ama çok sakinimdir karamsar ve sakin 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alkolik oluyorum arkadaşları toplayıp eğlence mekanında eğleniriz düzelirim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tatsız tuzsuz 1 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanlara kendimi kapatırım 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Suratsız gıcık uyuz bir şey 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 22 , eic 83% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sinirli ve sessiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben depresif olurum.. genelde sessiz sakin olurum. modum düşer zaten beni tanıyan insan da bunu direk anlar ve fark eder.
Negatif biri olurum kimseyle konuşmam konuşmaya gelene pek yüz vermem suratım asılır
Ben gülerim sürekli ve çok normal davranırım ya da kendimi çok yorarım ki bir şeyi düşünmeyeyim ve haklı sebeplerim vardır her zaman
Kesinlikle öyledir
🥰😍❤🤗🤗🤗
Normalde güler yüzlü bir insanım maalesef ki en kötü huyumdur o an kötü bir şey yaşanınca belli etmek istemesemde direkt suratım düşer
Biraz karamsar olsun ama çok sakinimdir karamsar ve sakin
Alkolik oluyorum arkadaşları toplayıp eğlence mekanında eğleniriz düzelirim
Tatsız tuzsuz
Kabuğuna çekilen bir kelebek gibi
Ne dediğimi bilmem 😅
İnsanlara kendimi kapatırım
Sert bakışlı sinirli olurum
Suratsız gıcık uyuz bir şey
Çaykolik birisi olurum
Sinirli ve sessiz
Sessiz
Kotu biri