Yaptığım sırada sahip olduğum duygu durumunu ne denli yansıtabilmiş olduğumu, hiç yoktan dinleyiciye ne hissettirdiğini merak ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1. videoda aklima daha cok guncel hayatimdaki ben geldi , suanki durumlar veya neden diye sorulan cevapsiz sorular , sanki beni sert bir sekilde uyaran ve su ana kadarki herseyi birden yuzume sert bir sekilde carpan bir muzik , sonlarda biraz daha yumusamasi ama sonra tekrar yukselen melodisi cok sey anlatiyor gibi , daha cok hareketli.
2. ise cok kafa karistirici , yumusak gibi ama sivri nasil anlatilir , daha cok cocukluk zamanlarina goturen yumusak ama derin gibi , 01.04 saniyeden sonraki yerde aci hissediliyor , daha cok pismanlik ama caresizlik gibi , kirmadan anlatmak gibi , sanki bana birsey soruyor gibi hissettim ama en sondaki yani 2.30 dan sonra olusan bir kac saniye sessizlikten sonraki 2.32 de calan tek nota sanki o sorunun cevabini cevapliyor gibi.
Bunlar benim hissettigim seyler.
Çok teşekkür ederim bu denli çabalayıp yorumladığın için. Gerçekten iyi, değerli ve güzel hissettirdi. Yaşamınla bağlaştırmaların, müziğin yoğunluğunun ve melodisinin zihninde var ettiği yoruma dikkat edişin ve onu dile getirişin; insanlardan yapmasını istediğim şey buydu. Ve bilmiyorum belki kibirden belki başka bir şeyden, görmeyi umduğum ve istediğim yaklaşımı sağladın. Teşekkür ederim
Rica ederim , ama gercekten cok etkileyici , cok dokunakli ve cok gizemli , Youtube hesabiniza girip ordanda dinledim biraz ve anlatilmaz aslinda yasanir , cok harika , gercekten cok guzel.
Belki o ressamlar, şarkıcılar gibi değil ama yine de kendimce sanatım diyebileceğim şeylerin birilerinin zihnine yer etmesi motive edici geliyor. Sağolun
Siz sağolun.
1. Beat: Oldukça güzel. Böyle sanki sevdiğinden ayrılmış bir insanın yavaş yavaş anılarını gözünün önünde canlandırıp ve bir anda öfkeyle kalkıp içinden gelen her şeyi bağıra çağıra haykırması gibi olmuş. Beni etkiledi, hatta izin verirsen beat'i kullanmak isterim kayıt alırken. 😂
2. Beat: Daha çok böyle melankolik gibi olmuş. Sakin ve durağan ilerliyor. Drum kitleri eklersen daha güzel olabilir, böyle çok sade duruyor, etkisi yok o sebepten. Emeğine yüreğine sağlık, kardeşim. 😊
sen gaysin dimi 😄
Biseksüel
hıı hatırlıyorum
Eğlendin, bari müzikleri dinle de soruya da cevap ver
İlki çok huzursuz edici
ikinci ise derin düşüncelere itiyor
alttakini indirmemde bir problem olmaz dimi
nasıl yani
İndirmek için izin istiyorum 😄
İndirebilirsin
teşekkürler 😄