Kişilik & Karakter Şu hayatta keşke olmasaydı dediğiniz ne var? GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ne oldu kanks Şu hayatta keşke olmasaydı dediğiniz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. doğmasaydım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birini en başında hayatıma almasaydim hayır dedigimle kalsaydı 1 3 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Noldu pişman mı etti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almasam daha iyiydi sadece ama insan tanıyıp tecrübe kazanacaz ya Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Anladım bende aynı hataya. Düştüm Yorumla
januss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olan oldu artık 1 2 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Ne oldu ki Yorumla januss +1 yıl Önemi kalmadı. d Yorumla
Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl yaşamak 1 2 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Malatyalı mısın sen Yorumla Kromozoɱ +1 yıl hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doğmasaydım
Birini en başında hayatıma almasaydim hayır dedigimle kalsaydı
Noldu pişman mı etti
Almasam daha iyiydi sadece ama insan tanıyıp tecrübe kazanacaz ya
Anladım bende aynı hataya. Düştüm
Olan oldu artık
Ne oldu ki
Önemi kalmadı. d
yaşamak