Sizce aramalı mıyım? Ne yapmalıyım yardım edın bana....

arkdaşlar bi çoğunuz biliyordur durumumu bugün41. gün ve 14 senelik sevgilim benden ayrıldı hala umut yok, 17 gündür aramıyorum ve çok özledim sizce aramalımıyım? yanına gitmelimiyim, yüz yüze görüşelim diyorum kabul etmiyordu ben diretmeli karşısına çıkmalımıyım?

mesaj atmalımıyım ne yapym yardım edin döner mi?

Bilmeyenler için söylüyorum 14 senedir birlkteydik unviersite bitti o çalşmaya başladı ben uzattım ben mezun oldm sonra soğudum senden dedi tam resmiyete dökecekken işi ayrıldı benden, soğuma sebebi ilgilenememem soğuk davranmammış şenle bir gelecek göremiyorum diyor, lütfen sıkntlarm bitti sana odaklanacakken terk etme beni dedim ağladımyalvardım intihar ettim psikolojik destek aldım ama o sadece istemiyorum seni dediii...

şimdi onu çok özledim aramk sesini duymak istiyorum sizce ne yapmalıyım? bana önce zaman ver özlersem dönerm özlemessem bitmstr zaten demsiti, sorna konstgmzda seni özlemedim demekki bitmiş geleceğmz yok bizim umudunu kes ol geber dedi... çok özledim ne yapmalıyım,Unutamıyorm ilaç içsem bile üyndgmda aynı detteym
Güncellemeler
+1 yıl
mesaj attım arkdaslar artık bende senı ıstemıyorum dıye, bıttı artık benım ıcın benı ıstemeyen mantıklı bır sebep gosteremeyen ısım yok dıye benımle 14 yıl sonra ayrılan kızı bende ıstemem... mesaj yazdım artık aramıcamda sormıcam da faceden de engelledım ne halı varsa gorsun. hakkımda kıl kadar varsa haram olsn. Ahımı aldı Allah yanına bırakmasın...
Sizce aramalı mıyım? Ne yapmalıyım yardım edın bana....