%99 ihtimalle olacak bir şeyin %1’lik dilimine yakalanıyoruz ya, 50 mg’lık enjektörle damardan altın vuruş yapasım geliyor.

%99 ihtimalle olacak bir şeyin %1’lik dilimine yakalanıyoruz ya, 50 mg’lık enjektörle damardan altın vuruş yapasım geliyor.

Geçmiş olsun djdh
Olmuyorsa bir hayır vardır diyeceğim 😅 Gerçekten her olmadığında bunu kendime söyledim öncelikle başta kurban psikolojisi kaçınılmaz ama sonrasında insan bakınca olayın özüne hayata birşeyler elde etmek için değilde ( çünkü zaten elde edeceğin herşeyi kaybedeceksin o zaman bu hayatın hedefi olamaz) birşeyler elde etmek ya da sorunları çözmek adına yürüdüğümúz yolda olgunlaşmak için yaşıyoruz ruhlarımız sadece seyahata gelmiş olamaz *-*
Kaynak: Stoicism, sufism...
Öz eleştiri:
Eğer birşeyi elde edemiyorsam bu benim hala ne kadar cahil, iradesiz, arada özgüvensiz, duygusal anlamda dengesiz, kararsız olmamdan kaynaklanıyor. ( Sürünüyorum ama olsun bir amaç uğruna sürünüyorum 😂)
Hayır bugün hayata onu anlama, yapıcı eleştiri veya güzellikleri/kötülükleri hakkında konuşmayarak tepki göstereceğim, keza oldukça sinir bozucuydu bugün, kendiside farkındadır ve içten içe sırıtıyordur bunun için bahse girerim.
Ama senin hakkında konuşabilirim ki bana verdiğin enerji bu söylediklerinle alakasız bir yerde. Ya kendine haksızlık ediyorsun ya da yanlış yorumluyorsun ki bazen elde etmek istediğin şeyler de bir ruha bürünür ve duyguları hayat bulur, sana gelmek istemeyebilir ve bu durumda yapabileceğin bir şey olmaz hanımefendi.
Hayat işte
Cevap
1Cevap
Çünkü hayat adil değil
Bilinçaltındaki olumsuz kök inançlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?