Kişilik & Karakter Bir kıza takıntılı olmam normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 12 13 yazılarımda Bir kızla tanıştım ve o zamanlardan beri kızı takip ediyorum anasını babasını abisini yengesini kocasını kayinvalidesini. Ve o da bunu biliyor Güncellemeler+1 yıl Yaşlarımda Bir kıza takıntılı olmam normal mi? Cevapla Babalık Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Normal değil, 0 0 Yorumla
coralina66 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ara sıra konuşuyormusunuz? 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla coralina66 +1 yıl anladığım kadarıyla sen kızın fiziki özelliklerinden hoşlanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır zekası aklı herseyiyle harika Yorumla coralina66 +1 yıl git yaz konuş o zaman niye sadece kızı staklıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Beni engelliyor Yorumla Soran +1 yıl Konuştum zaten biliyor beni bizzat da taniyor Yorumla coralina66 +1 yıl o zaman boş ver unut onu kendine odaklan boşuna kendini yorma böyle bişi için senden etkilenmiyor olabilir sende onu umursama Yorumla Soran +1 yıl Zaten kendime odakliyim ama onu da görmek istiyorum haberdar olmak istiyorum Yorumla coralina66 +1 yıl senin iş sıkıntılı ama illaki birgün unutursun onu Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum ama sıkıntı yok uçan kuştan alirim haberini ben o onun Yorumla coralina66 +1 yıl umarım mutlu olursun Yorumla Soran +1 yıl Çok sağol sen de umarım mutlu olursun. Yorumla coralina66 +1 yıl teşekürler Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Hoşlanıyor musun ondan? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece beğeniyorum takdir ediyorum Yorumla Fth1998 +1 yıl Olabilir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal değil,
ara sıra konuşuyormusunuz?
Hayır
anladığım kadarıyla sen kızın fiziki özelliklerinden hoşlanıyorsun
Hayır zekası aklı herseyiyle harika
git yaz konuş o zaman niye sadece kızı staklıyorsun
Beni engelliyor
Konuştum zaten biliyor beni bizzat da taniyor
o zaman boş ver unut onu kendine odaklan boşuna kendini yorma böyle bişi için senden etkilenmiyor olabilir sende onu umursama
Zaten kendime odakliyim ama onu da görmek istiyorum haberdar olmak istiyorum
senin iş sıkıntılı ama illaki birgün unutursun onu
Sanmıyorum ama sıkıntı yok uçan kuştan alirim haberini ben o onun
umarım mutlu olursun
Çok sağol sen de umarım mutlu olursun.
teşekürler
Hoşlanıyor musun ondan?
Hayır sadece beğeniyorum takdir ediyorum
Olabilir.
bilmem normal mi