Bir kadın olarak niye bir erkeği hoşnut edecek hitabeti bulup onunla hitap etmeye kafa yorayım ki. Hiçbir erkek açık ve net söylüyorum ince düşünülmüş duygulu hitaplara değmez, erkeklerle vakit ve duygu kaybetmek yerine kedime ve köpeğime güzel sevgi dolu sözler söylemeyi milyon kere tercih ederim.
Aslında bu durum yani kişiden kişiye değişebilir şimdi insanların bulunduğu kültür uyum anlaşma şekilleri özellikle aile içinde davranış şekilleri yani kimine göre kimisi tatlı sözlerden hoşlanır kimisi doğal olunmasından hoşlanır.
Mesela ben yapmacık davranan insanları sevmiyorum özellikle mesela anne babasının yanında bile yok aşkım canım bir tanem hayatım gibi söylemleri doğru bulmuyorum tabii ki insan baş başa kaldığı zaman romantik dakikalar geçirebilir ama edep ve saygıyla hiçbir zaman elden bırakmamak gerek.
Bence bir de bazı şeyleri sözle değil hissettirerek değer verdiğimizi göstermek gerek.
Yakışıklı-güçlü-harika-seksi Erkeğim Kocam / Kocacığım Aşkım Hayatım Sevgilim Her şeyim Ömrüm İsmi ile Yakışıklım Gönlümün Efendisi Diğer yarım Ruheşim Öküzüm Kara gözlüm Sütlü kahvem Bu kadar yeter bence.
Güzel sözlerin hepsi hoşuma gider şahsen ama mesela: Bebeğim, aşkım, kuzum, birtanem, yavrum, hayatım, (minik) kuşum, miniğim, canım, canımın içi, bebişim, yakışıklım, duruma göre güzelim, prens (es) im gibi sözler güzel olurdu 😳
Onunla ne alakası var ki? Gayet de olgun biri olduğumu düşünüyorum ama herkesin beklentileri farklı olabilir sonuçta. Ben o kadar da geleneksel düşünmüyorum bazı konularda 😒
Sevgilim, "lakab"-im, hayatım, erkeğim, yakışıklı, erkek güzeli, güzelim, kocacım, bir de isim güzel oluyor ama benimki çok küt o yüzden kısaltma lakabım daha güzel.
🫤 Çiçek alınması da hoş bu arada. Her erkek için geçerli değildir. Öküz çok. Ama nolur kaktüs almayın artık 😅 Hangi erkek seviyor bu kaktüsleri, valla dövün şunları ya demesinler erkekler kaktüs sever diye.
Kız arkadaşlar alıyor 🫤 Allah'tan geçen seneki doğum günümde topluca alacaklardı da erkek bir arkadaş seçmiş, antoryum almışlar. Hala yaşıyor çiçeğim benim.
Ben minik bir herbaryum kurmak istiyorum şifalı otlar, nadir çiçekler. Gelecekteki yeni hobi planlarımdan biri. Alınan çiçeklere önem veren kız manita da nadir, hep öldürüyorlar 😓
Ben kadınların genel olarak kaba olmasından hiç hoşlanmıyorum, kadın dediğin naif, kibar, nazik, dişil enerjisi yüksek ve biraz ağır olmalı, kadında o sevme enerjisini göreyim, bana adımla bile hitap etsin hiç sorun yok, önemli olan hissettirmesi..
Yani bana kısaca yedi iklim 3 kıtanın hakimi kırallara taç takan Allah'ın yeryüzündeki gölgesi alemin dergahının yer yüzündeki sahibi doğunun ve batının ve anadolunun ve rumelinin ve Sivas'ın ve dulkadir beylerinin hakimi desin kısaca.
Erkeklerin erkekliklerini hissedecek şekilde hitap edin de nasıl ediyorsanız edin aslanım yiğidim erkeğim boğam 🤣 Yerine göre Tabii ki Hangisini istersen seç
vallahi kendisi hangi kelimeyi uygun görürse onu söylesin. benim en çok kullanmayı sevdiğim kelime birtanem dir. bunu söylemeyi de duymayı da çok severim.
Fark etmiyor, yaşa göre hitap şekilleri olabilir Aşkım aşko canom cicim balım peteğim itici biraz Sonuna o konunca o kızdan karıdan uzaklaşırım Aşko kuşko tipleri gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Eski manitam paşam ve mavişim denmesini cok seviyodu. Sanırım kendini muhabbet kuşu zannediyomuş şu an fark ettim 🤣🤣
Tam anlamlari yok aslinda ama doguda sokak cocuklari yoldan gecen baska cocuklari cagirirken "Şşş ula bozo gel hele" Ya da "cappeee hele bahhğğ" diye seslenirler 😀
İşin şakası bir yana tam uygulamaya nerde ne yanlış yapıyoruz da kimse yüzümüze bile bakmıyor yanarım ona yanarım alkol sigara hovardalık hiçbir kötü alışkanlıklarımız yok ama sırf tipimiz yok diye bizi görmezler
kıymetlim, damperli kamyonum, zincire vurulmuş aslanım, ormanımın kralı, benim sol yanım, seni çok seviyorum hadi uyan uyan ki benim için de sabah olsun. Huhah😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Samimi olsun gerisi önemli değil yapmacık ve yalandan hitaplara karnımız doydu
Yavrum.. bebeğim. sevgilim.. kuzu.. Barışım sdfsdf
Nasıl hitap edilmesi hoşlarına gider bilmiyorum da, benim hayatımdaki insana ben yavru, yavrum, bebek, bebeim derim.
Kocamda kocam desin yeter bence
Bir kadın olarak niye bir erkeği hoşnut edecek hitabeti bulup onunla hitap etmeye kafa yorayım ki. Hiçbir erkek açık ve net söylüyorum ince düşünülmüş duygulu hitaplara değmez, erkeklerle vakit ve duygu kaybetmek yerine kedime ve köpeğime güzel sevgi dolu sözler söylemeyi milyon kere tercih ederim.
Ben de oyle ama bazen degecek biri cikarsa diye de ogrenmek lazim 😂
Nankörlere tek kelime etmeye değmez 🙂
öyle olmaz ki , roket atar at , füze at , el bombası at @SheWolfWoman
Bu gidişle nükleer bombası bile atarım ben erkolara 🙄
Hiç erkek arkadaşın için bir güzellik yapmadınmı?
Gerçekten bu kadar bencil deyilsinizdir bence
Aslında bu durum yani kişiden kişiye değişebilir şimdi insanların bulunduğu kültür uyum anlaşma şekilleri özellikle aile içinde davranış şekilleri yani kimine göre kimisi tatlı sözlerden hoşlanır kimisi doğal olunmasından hoşlanır.
Mesela ben yapmacık davranan insanları sevmiyorum özellikle mesela anne babasının yanında bile yok aşkım canım bir tanem hayatım gibi söylemleri doğru bulmuyorum tabii ki insan baş başa kaldığı zaman romantik dakikalar geçirebilir ama edep ve saygıyla hiçbir zaman elden bırakmamak gerek.
Bence bir de bazı şeyleri sözle değil hissettirerek değer verdiğimizi göstermek gerek.
Yakışıklı-güçlü-harika-seksi Erkeğim
Kocam / Kocacığım
Aşkım
Hayatım
Sevgilim
Her şeyim
Ömrüm
İsmi ile
Yakışıklım
Gönlümün Efendisi
Diğer yarım
Ruheşim
Öküzüm
Kara gözlüm
Sütlü kahvem
Bu kadar yeter bence.
Güzel sözlerin hepsi hoşuma gider şahsen ama mesela: Bebeğim, aşkım, kuzum, birtanem, yavrum, hayatım, (minik) kuşum, miniğim, canım, canımın içi, bebişim, yakışıklım, duruma göre güzelim, prens (es) im gibi sözler güzel olurdu 😳
Sonradan aklıma geldi ayrıca erkeğim, Barışım, çiçeğim ve eğer ilişki ilerlemişse koca (cı) m falan da güzel olurdu sanırım.
Minik kuşum minigim mi? Bir erkeğe mi?🙄
Çiçeğim mi🙄
Benim hoşuma giderdi açıkçası. Öyle çok ‘sert’ biri olduğumu düşünmüyorum biraz da mommy issues var ondan sanırım nsnfksnf
Hıhımm 🙄🙄
Ha unutmuşum bir de sevgilim de desin o da güzel
Önce büyüyüp sonra sevgili yap o zaman😂
Onunla ne alakası var ki? Gayet de olgun biri olduğumu düşünüyorum ama herkesin beklentileri farklı olabilir sonuçta. Ben o kadar da geleneksel düşünmüyorum bazı konularda 😒
Sevgilim, "lakab"-im, hayatım, erkeğim, yakışıklı, erkek güzeli, güzelim, kocacım, bir de isim güzel oluyor ama benimki çok küt o yüzden kısaltma lakabım daha güzel.
Güzelim mi
Bi cok yorumda gordum, erkekler kendilerinin kızlara hitap şeklini duymaktan hoşlanıyormuş. Şaşırdım doğrusu
Sahiplenilmişlik hissi veriyor. Erkekler buna pek maruz kalmıyor açıkçası, dolayısıyla birinden bunları duyunca duygulanıyor.
Ah bee kiyamam
🫤
Çiçek alınması da hoş bu arada. Her erkek için geçerli değildir. Öküz çok. Ama nolur kaktüs almayın artık 😅
Hangi erkek seviyor bu kaktüsleri, valla dövün şunları ya demesinler erkekler kaktüs sever diye.
Ya kaktus mu😂😂😂😂😂😂😂 kim aliyo kaktusu jsjdjshd
Kız arkadaşlar alıyor 🫤
Allah'tan geçen seneki doğum günümde topluca alacaklardı da erkek bir arkadaş seçmiş, antoryum almışlar. Hala yaşıyor çiçeğim benim.
Cicek seven erkek nadirdir. Manita cicek sevse doldururum odasini saksilarla😬
Ben minik bir herbaryum kurmak istiyorum şifalı otlar, nadir çiçekler. Gelecekteki yeni hobi planlarımdan biri. Alınan çiçeklere önem veren kız manita da nadir, hep öldürüyorlar 😓
🥺kurutup cerceveleyen ben
Harika, her görüşmede bir çiçek hepsine bir sevgi notu. Manitanın duvarını güzelleştiren bir tablo portre değil aşklarının ürünü.
Cok iyi ya artik nasip olur ins jsbdbd
Genelde düşlediğimiz olmuyor 😂
Olsundu farklı güzellikler olur.
Dag ayilari rast geliyo haklisin😂
Ben kutup ayısıyım 😅
O ayılık illa olacak, nasıl erkek diyeceksin sonra; yeter ki konusu doğru olsun.
Kocam 🥹 kurt bakışlım 🥺 çocuklarımın babası evimin dreğii🥹 çok şey mi istiyoruz bee
Yok
Bozonun anlamı sarışın beyaz tenli demek sjsjjd
Guzelmiss
birlikte karar verilir
Valla sevdıgım biri olsa birtanem derım çünkü benım için Birtane olurrr allahımm olsun amın dıyın🙏😊
Amin😅
Ben kadınların genel olarak kaba olmasından hiç hoşlanmıyorum, kadın dediğin naif, kibar, nazik, dişil enerjisi yüksek ve biraz ağır olmalı, kadında o sevme enerjisini göreyim, bana adımla bile hitap etsin hiç sorun yok, önemli olan hissettirmesi..
Yani bana kısaca yedi iklim 3 kıtanın hakimi kırallara taç takan Allah'ın yeryüzündeki gölgesi alemin dergahının yer yüzündeki sahibi doğunun ve batının ve anadolunun ve rumelinin ve Sivas'ın ve dulkadir beylerinin hakimi desin kısaca.
yeryüzündeki gölge de çayı duvara püskürdüm kanki😀
😁😁😁
Kendimi mahkeme salonunda gibi hissediyorum 😂
Hitaba gerek yok erkeklere.. direk haydi yatalım deliler gibi sevişelim diyeceksin dünyanın en mutlu erkeği olurlar 😅
Erkeklerin erkekliklerini hissedecek şekilde hitap edin de nasıl ediyorsanız edin aslanım yiğidim erkeğim boğam 🤣 Yerine göre Tabii ki Hangisini istersen seç
Bebeğim denilmesi kadın şefkatini mükemmel bir şekilde yansıtıyor
Kadından o kelimeyi duymak adeta erkeği büyülüyor
Egolarini tatmin et iyisin guclusun sensiz bunu yapamazdım şunu edemezdim ne kadar güçlüsü bayılırlar bunlara
Çözmüşsün valla ☺️
Sağolsunlar cozmemek elde olmuyor bazen
Hemcinsine aşkım diyen o lafı bana demesin. Bana şunu desin de demem farketmez ama ne dese de gözleri gülerek desin.
Aşkım demesin de ne derse desin.
he bir de yavrum demesin onu ben diyorum. 😂 erkeğin yavrum demesi hoş duruyor ama kadında olmuyor o 🙃
Aşkım kelimesi bana da klişe geliyor ve hoşlanmıyorum
İkisine de katılıyorum 👏
Ankaralı olduğum için "La bebe" denmesi çok hoşuma gidiyor.
Oo angara bebesi jsndbsbd
Tabi la ne sandın 😂
Pavyona gidek mi😂
Bu bir soru bile değil ki tabiki de evet 😂😂
Oley bee
Yes beee
Erkegi sevgilisi dusunur zaten bence gereksiz bi soru. Zaten iyice narin ve bencil oldular ustune siz de gaz veriyonuz.
Yakinda asko kuskolugu, tribi abartip regl de olacaklar
Onlar zaten surekli pms geziyolar :D
-Kiz Memo arkama baksana
+Yok yok bisey Haruncum yürü gidelim
:D ayyy deme ya cidden yaparlar bak
Memo sekerim yeni yaptirdim tirnaklarim nasil olmuuussss... hadi ruj almam lazim, fondotenim bitmis xjsjd
O fizikle topuklu giydiklerini de dusunemiyirum mesela yyyy
Ay cok igrenc oluyo😂😂😂
vallahi kendisi hangi kelimeyi uygun görürse onu söylesin. benim en çok kullanmayı sevdiğim kelime birtanem dir. bunu söylemeyi de duymayı da çok severim.
Fark etmiyor, yaşa göre hitap şekilleri olabilir
Aşkım aşko canom cicim balım peteğim itici biraz
Sonuna o konunca o kızdan karıdan uzaklaşırım
Aşko kuşko tipleri gibi
Eski manitam paşam ve mavişim denmesini cok seviyodu. Sanırım kendini muhabbet kuşu zannediyomuş şu an fark ettim 🤣🤣
Hjksfsfsf cik cik cik, çok komikmiş ahahahah :D
🤣🤣🤣🤷🏻♀️
Ya bu arada öyle erkek olmaz olsun hjsfsf :P
Keske olmasaydı beee
Soruya cevabını gördükten sonra şu an seni ciddiye alamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahjkfsfs nasıl arzu edersen tabii, ben ikili ilişkilerde rıza dahilinde içten gelen bir duyguyla her eylem ve sözü önemserim :D
@koklerdevrim kendisine paşam dedirtecek erkek de nebiliyim yani dimi y*rak bey 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahjkfsfsf aşk olsun ya, kahkaha attım :D :P
Bana ismimle hitap etsin önemsediğini düşünürüm o zaman. Ama yalandan mıç mıç, cicimli bicimli konuşmasın.
"bozo" ya da "cappe" diye seslenmek en ideali..
Onlar ne anlama geliyo
Tam anlamlari yok aslinda ama doguda sokak cocuklari yoldan gecen baska cocuklari cagirirken
"Şşş ula bozo gel hele"
Ya da "cappeee hele bahhğğ" diye seslenirler 😀
Bozo sari cocuk. anlamina geliyor ama cappeyi bilmiyorum
Anladim
Bebek diye hitap edilmesi hoşuma gider ancak sadece değer verdiğim kadından duymak, onun dışında bir kadın derse ağzına yapıştırırım
Adamım, erkeğim aslanım, kırk ayaklım, ejderham, piton yılanım
JSJUFOFOGIXJ
NDLDKDSKSKSKKSK
40ayak ne alaka lan
Kırk ayağıyla sarma manasında
normal zamanlarda toplum içinde tatlım hayatım aşkım-özel alanlarda erkeğim olursa hoş olur
Valla ben sevdiğim beye göbüşlü kanaryam demek isterdim ahaha bide dolma parmaklım
Eriğim feriğim feryadım hey benim zilzil memleket gözlüm😃
Bence adlarınızla çağrsak yeter yani hiç sormadım sorunca daha iyi cevap vere bilirdim🥺😰😰
Adımla seslense bile bana yeter çünkü benim adım Aşk 😜😜😜
Abi, amca, dayı demeyin yeter. Fikret deyin, Fiko diyin ne derseniz deyin
İsim yeterli ya da samimi olduğum biriyse her şekilde hitap edebilir.
Naber lan yaprağam desin 😂😂yine kabul
36 yaşındayım full bekârım ne söylerse söylesin ama hainlik etmesin
Ah bee
İşin şakası bir yana tam uygulamaya nerde ne yanlış yapıyoruz da kimse yüzümüze bile bakmıyor yanarım ona yanarım alkol sigara hovardalık hiçbir kötü alışkanlıklarımız yok ama sırf tipimiz yok diye bizi görmezler
Tanima sansi verseler tanisalar bi sure sonra sevince tip yakisikli geliyo insana
Yalnızlık cidden bir noktadan itibaren rahat oluyor ama dediğim gibi önemsenmeyen insan olunca koyuyor
İlk zamanlar sevgilim denmesi bile hoşlarına gidiyor. Bence hitap eden önemli
Dimi ya birazda bizi konuşun ya kocam erkeğim eviimin tadı
Sevgilim bana "Yar... rağım" diyebilir bence komik ve eğlenceli ahsjfsf :D
Bana çok güzel kocam diyen bir sevğilim vardı o lafına tek taş aldım ayrıldık gerci
Bizi de düşündüğünüz için Allah sizden razı olsun hanımım 😌
Ben enerjisi güzel olan eril ya da dişi fark etmez herkese çiçeğim derim mesela 🌺
adi ahmetse ahmet abi denmesinden ahmet dayı ahmet amca
Yorumlara gülmekten ağladım yeminle 🤣🤣🤣🤣🤣 ıyki sormussun
Ben de her bildirimde gelip yenilerine guluyorum😂
🤣🤣🤣
Benimkine de mi? :)
Seninki normal
@Arif_89 seninki neydi, 100 tane gorus icinden bulamadim😂
Erkeğim, adamım, bebeğim….:) @Qassanovaa
Erkekler bence bizle dalga geçiyor kocam, kürt bakışlim nedir ya dndnjds
Bence de ya bi tanesi y*ragim desin mutlu olurum yazmis jsbdjqbdjwbdsb
Oha sjdkcj3kkwndnfnfr
aslanım, paşam, küçük emrah, leydim, y@rram net bunlardan hoşlanıyorlar
Leydim mi jsbdb kucuk emraha patladim😂😂😂
benim hitaplarim böyle ya
kıymetlim, damperli kamyonum, zincire vurulmuş aslanım, ormanımın kralı, benim sol yanım, seni çok seviyorum hadi uyan uyan ki benim için de sabah olsun. Huhah😄
Kurt bakislim😂
Bana mı
Yok dilara diye kadin vardi o diyodu senin dediklerini ben de ekledim😂
😪
Arım, balım peteğim. 🧸😂
Pətəyim desek naparlar acaba😂 yahsi cazibe simge gibi
Hə oda variymiş hele nerdesin peteyimm burdayım balım jsjsjs
Necesen böcəyimm😂😂
Yaxşıyam arım 🤣
🤣🤣
Sen necesen balım😜
Biz ne yasiyiriq a😂
😂😂
Gülüm dalım çiçeğim 😂
Başlık hatalı, kimsenin bize acıyacak durumda olduğunu zannetmiyorum.
Ona ait oldugumu hissettiğim bütün kelimelere razıyım
bana, sevgilim aşkım kahramanım vahşi öküzüm diyebilir 🤣
Seks makinem, dolu şarjorüm, ateşleme mekanizmam, sertzikenim isimleriyle çağırırsa mutlu olurum
Host az oteye tirman jshdbs
Konu ne olursa olsun sex’e getirebiliyorsunuz büyük marifet 😂
@Lafigüzargah Mart yaklasiyo ya ondandir
Lafi ne güzel enerjin var kız. Bakayım. Ummm aaa enerji deneyimleniyor loading loading Done.
Aman abi uzak dur git git ben küçüğüm
Peki abicim
Mfmfmfm
Hatun kişinin Hayatım , canım gibi hitapları tatlı ve kibarca söylemesi 🙂
Yazık dedin kucumsedin o yüzden cevap vermicem
👉🏻👈🏻
Samimi içten olsun yeter seviyorsa zaten güzel hitap eder erkeğinin ruhuna dokunur, adeta sıcak bir duş aldırır sevdiğine 🔥‼️💃
Şahin bakışlım, kutup ayısı, tosunum.
😂😂
Paşam, hünkarim, haşmetlüm, anam babam 😄
😂
İsmiyle (ki en güzel hitap şekli bana göre) veya bebiş, canım klasik şeyler işte anam ya djdjxjx
Nabiun la tirrrrrek diye. Bak rrrr detayi onemli
😂😂😂
Özgün biseyler olmalı
EvErkeğimm hajajs
Yiaaa 🥰
İt köpek muamelesi görmeyelim yeter
Aga bee
Aga bu konuda çok doluyum. Bu yüzden dalgaya alıyorum artık herşeyi. Bu yüzden fıkra gibi masal gibi okuyorum geçiyorum burada yazılıp çizilenleri
Oyle olması gerekiyo zaten
Pardon hayatı kastetmiştim. Burası zaten lalik lelele bir yer
Erkeğim, erim, kudretlim, imparatorum.
Yok sultam suleyman aw
Daha çok sultan Timur hazretleri diyebilirsin
Kufur edesik var sana
Küfür etmemesik olmalı bana, küfür duymasik olmalı bana
Gicik
Aynaa
Osmanlı Padişahımısın la sklmnsklmn