+1 yılBir kadın olarak niye bir erkeği hoşnut edecek hitabeti bulup onunla hitap etmeye kafa yorayım ki. Hiçbir erkek açık ve net söylüyorum ince düşünülmüş duygulu hitaplara değmez, erkeklerle vakit ve duygu kaybetmek yerine kedime ve köpeğime güzel sevgi dolu sözler söylemeyi milyon kere tercih ederim.
46 Yorumla- +1 yıl
Ben de oyle ama bazen degecek biri cikarsa diye de ogrenmek lazim 😂
- +1 yıl
Nankörlere tek kelime etmeye değmez 🙂
- +1 yıl
Bu gidişle nükleer bombası bile atarım ben erkolara 🙄
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında bu durum yani kişiden kişiye değişebilir şimdi insanların bulunduğu kültür uyum anlaşma şekilleri özellikle aile içinde davranış şekilleri yani kimine göre kimisi tatlı sözlerden hoşlanır kimisi doğal olunmasından hoşlanır.
Mesela ben yapmacık davranan insanları sevmiyorum özellikle mesela anne babasının yanında bile yok aşkım canım bir tanem hayatım gibi söylemleri doğru bulmuyorum tabii ki insan baş başa kaldığı zaman romantik dakikalar geçirebilir ama edep ve saygıyla hiçbir zaman elden bırakmamak gerek.
Bence bir de bazı şeyleri sözle değil hissettirerek değer verdiğimizi göstermek gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadınların genel olarak kaba olmasından hiç hoşlanmıyorum, kadın dediğin naif, kibar, nazik, dişil enerjisi yüksek ve biraz ağır olmalı, kadında o sevme enerjisini göreyim, bana adımla bile hitap etsin hiç sorun yok, önemli olan hissettirmesi..
20 Yorumla
+1 yılGüzel sözlerin hepsi hoşuma gider şahsen ama mesela: Bebeğim, aşkım, kuzum, birtanem, yavrum, hayatım, (minik) kuşum, miniğim, canım, canımın içi, bebişim, yakışıklım, duruma göre güzelim, prens (es) im gibi sözler güzel olurdu 😳
18 Yorumla- +1 yıl
Sonradan aklıma geldi ayrıca erkeğim, Barışım, çiçeğim ve eğer ilişki ilerlemişse koca (cı) m falan da güzel olurdu sanırım.
- +1 yıl
Minik kuşum minigim mi? Bir erkeğe mi?🙄
- +1 yıl
Çiçeğim mi🙄
- +1 yıl
Benim hoşuma giderdi açıkçası. Öyle çok ‘sert’ biri olduğumu düşünmüyorum biraz da mommy issues var ondan sanırım nsnfksnf
- +1 yıl
Hıhımm 🙄🙄
- +1 yıl
Ha unutmuşum bir de sevgilim de desin o da güzel
- +1 yıl
Önce büyüyüp sonra sevgili yap o zaman😂
- +1 yıl
Onunla ne alakası var ki? Gayet de olgun biri olduğumu düşünüyorum ama herkesin beklentileri farklı olabilir sonuçta. Ben o kadar da geleneksel düşünmüyorum bazı konularda 😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSamimi olsun gerisi önemli değil yapmacık ve yalandan hitaplara karnımız doydu
50 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYavrum.. bebeğim. sevgilim.. kuzu.. Barışım sdfsdf
50 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl hitap edilmesi hoşlarına gider bilmiyorum da, benim hayatımdaki insana ben yavru, yavrum, bebek, bebeim derim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocamda kocam desin yeter bence
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı-güçlü-harika-seksi Erkeğim
Kocam / Kocacığım
Aşkım
Hayatım
Sevgilim
Her şeyim
Ömrüm
İsmi ile
Yakışıklım
Gönlümün Efendisi
Diğer yarım
Ruheşim
Öküzüm
Kara gözlüm
Sütlü kahvem
Bu kadar yeter bence.30 Yorumla Sevgilim, "lakab"-im, hayatım, erkeğim, yakışıklı, erkek güzeli, güzelim, kocacım, bir de isim güzel oluyor ama benimki çok küt o yüzden kısaltma lakabım daha güzel.
114 Yorumla- +1 yıl
Güzelim mi
Bi cok yorumda gordum, erkekler kendilerinin kızlara hitap şeklini duymaktan hoşlanıyormuş. Şaşırdım doğrusu - +1 yıl
Ah bee kiyamam
- +1 yıl
Ya kaktus mu😂😂😂😂😂😂😂 kim aliyo kaktusu jsjdjshd
- +1 yıl
Cicek seven erkek nadirdir. Manita cicek sevse doldururum odasini saksilarla😬
- +1 yıl
🥺kurutup cerceveleyen ben
- +1 yıl
Cok iyi ya artik nasip olur ins jsbdbd
- +1 yıl
Dag ayilari rast geliyo haklisin😂
Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Kocam 🥹 kurt bakışlım 🥺 çocuklarımın babası evimin dreğii🥹 çok şey mi istiyoruz bee
44 Yorumla- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Guzelmiss
Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. Valla sevdıgım biri olsa birtanem derım çünkü benım için Birtane olurrr allahımm olsun amın dıyın🙏😊
11 Yorumla- +1 yıl
Amin😅
+1 yılErkekler bence bizle dalga geçiyor kocam, kürt bakışlim nedir ya dndnjds
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de ya bi tanesi y*ragim desin mutlu olurum yazmis jsbdjqbdjwbdsb
- +1 yıl
Oha sjdkcj3kkwndnfnfr
+1 yılYani bana kısaca yedi iklim 3 kıtanın hakimi kırallara taç takan Allah'ın yeryüzündeki gölgesi alemin dergahının yer yüzündeki sahibi doğunun ve batının ve anadolunun ve rumelinin ve Sivas'ın ve dulkadir beylerinin hakimi desin kısaca.
13 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıymetlim, damperli kamyonum, zincire vurulmuş aslanım, ormanımın kralı, benim sol yanım, seni çok seviyorum hadi uyan uyan ki benim için de sabah olsun. Huhah😄
14 Yorumla- +1 yıl
Kurt bakislim😂
Cevap sahibi+1 yılBana mı
- +1 yıl
Yok dilara diye kadin vardi o diyodu senin dediklerini ben de ekledim😂
Cevap sahibi+1 yıl😪
+1 yılHitaba gerek yok erkeklere.. direk haydi yatalım deliler gibi sevişelim diyeceksin dünyanın en mutlu erkeği olurlar 😅
40 Yorumla
+1 yılErkeklerin erkekliklerini hissedecek şekilde hitap edin de nasıl ediyorsanız edin aslanım yiğidim erkeğim boğam 🤣 Yerine göre Tabii ki Hangisini istersen seç
20 YorumlaBebeğim denilmesi kadın şefkatini mükemmel bir şekilde yansıtıyor
Kadından o kelimeyi duymak adeta erkeği büyülüyor30 YorumlaEgolarini tatmin et iyisin guclusun sensiz bunu yapamazdım şunu edemezdim ne kadar güçlüsü bayılırlar bunlara
32 Yorumla- +1 yıl
Çözmüşsün valla ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hemcinsine aşkım diyen o lafı bana demesin. Bana şunu desin de demem farketmez ama ne dese de gözleri gülerek desin.
30 YorumlaAşkım demesin de ne derse desin.
he bir de yavrum demesin onu ben diyorum. 😂 erkeğin yavrum demesi hoş duruyor ama kadında olmuyor o 🙃32 Yorumla
+1 yılAnkaralı olduğum için "La bebe" denmesi çok hoşuma gidiyor.
16 Yorumla- +1 yıl
Oo angara bebesi jsndbsbd
- +1 yıl
Tabi la ne sandın 😂
- +1 yıl
Pavyona gidek mi😂
- +1 yıl
Bu bir soru bile değil ki tabiki de evet 😂😂
- +1 yıl
Oley bee
- +1 yıl
Yes beee
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkegi sevgilisi dusunur zaten bence gereksiz bi soru. Zaten iyice narin ve bencil oldular ustune siz de gaz veriyonuz.
17 Yorumla- +1 yıl
Yakinda asko kuskolugu, tribi abartip regl de olacaklar
Cevap sahibi+1 yılOnlar zaten surekli pms geziyolar :D
- +1 yıl
-Kiz Memo arkama baksana
+Yok yok bisey Haruncum yürü gidelim
Cevap sahibi+1 yıl:D ayyy deme ya cidden yaparlar bak
Cevap sahibi+1 yılMemo sekerim yeni yaptirdim tirnaklarim nasil olmuuussss... hadi ruj almam lazim, fondotenim bitmis xjsjd
Cevap sahibi+1 yılO fizikle topuklu giydiklerini de dusunemiyirum mesela yyyy
- +1 yıl
Ay cok igrenc oluyo😂😂😂
vallahi kendisi hangi kelimeyi uygun görürse onu söylesin. benim en çok kullanmayı sevdiğim kelime birtanem dir. bunu söylemeyi de duymayı da çok severim.
10 YorumlaFark etmiyor, yaşa göre hitap şekilleri olabilir
Aşkım aşko canom cicim balım peteğim itici biraz
Sonuna o konunca o kızdan karıdan uzaklaşırım
Aşko kuşko tipleri gibi20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski manitam paşam ve mavişim denmesini cok seviyodu. Sanırım kendini muhabbet kuşu zannediyomuş şu an fark ettim 🤣🤣
19 Yorumla- +1 yıl
Hjksfsfsf cik cik cik, çok komikmiş ahahahah :D
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤷🏻♀️
- +1 yıl
Ya bu arada öyle erkek olmaz olsun hjsfsf :P
Cevap sahibi+1 yılKeske olmasaydı beee
Cevap sahibi+1 yılSoruya cevabını gördükten sonra şu an seni ciddiye alamıyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ahjkfsfs nasıl arzu edersen tabii, ben ikili ilişkilerde rıza dahilinde içten gelen bir duyguyla her eylem ve sözü önemserim :D
- +1 yıl
@koklerdevrim kendisine paşam dedirtecek erkek de nebiliyim yani dimi y*rak bey 🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ahjkfsfsf aşk olsun ya, kahkaha attım :D :P
+1 yılBana ismimle hitap etsin önemsediğini düşünürüm o zaman. Ama yalandan mıç mıç, cicimli bicimli konuşmasın.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"bozo" ya da "cappe" diye seslenmek en ideali..
14 Yorumla- +1 yıl
Onlar ne anlama geliyo
Cevap sahibi+1 yılTam anlamlari yok aslinda ama doguda sokak cocuklari yoldan gecen baska cocuklari cagirirken
"Şşş ula bozo gel hele"
Ya da "cappeee hele bahhğğ" diye seslenirler 😀
Cevap sahibi+1 yılBozo sari cocuk. anlamina geliyor ama cappeyi bilmiyorum
- +1 yıl
Anladim
+1 yılBebek diye hitap edilmesi hoşuma gider ancak sadece değer verdiğim kadından duymak, onun dışında bir kadın derse ağzına yapıştırırım
10 Yorumlanormal zamanlarda toplum içinde tatlım hayatım aşkım-özel alanlarda erkeğim olursa hoş olur
20 Yorumla
+1 yılAdamım, erkeğim aslanım, kırk ayaklım, ejderham, piton yılanım
JSJUFOFOGIXJ33 Yorumla- +1 yıl
40ayak ne alaka lan
- +1 yıl
Kırk ayağıyla sarma manasında
+1 yılValla ben sevdiğim beye göbüşlü kanaryam demek isterdim ahaha bide dolma parmaklım
10 Yorumla
+1 yılEriğim feriğim feryadım hey benim zilzil memleket gözlüm😃
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence adlarınızla çağrsak yeter yani hiç sormadım sorunca daha iyi cevap vere bilirdim🥺😰😰
10 Yorumla
+1 yılAdımla seslense bile bana yeter çünkü benim adım Aşk 😜😜😜
10 Yorumla
+1 yılAbi, amca, dayı demeyin yeter. Fikret deyin, Fiko diyin ne derseniz deyin
10 Yorumlaİsim yeterli ya da samimi olduğum biriyse her şekilde hitap edebilir.
10 Yorumla
+1 yılNaber lan yaprağam desin 😂😂yine kabul
36 yaşındayım full bekârım ne söylerse söylesin ama hainlik etmesin14 Yorumla- +1 yıl
Ah bee
- +1 yıl
İşin şakası bir yana tam uygulamaya nerde ne yanlış yapıyoruz da kimse yüzümüze bile bakmıyor yanarım ona yanarım alkol sigara hovardalık hiçbir kötü alışkanlıklarımız yok ama sırf tipimiz yok diye bizi görmezler
- +1 yıl
Tanima sansi verseler tanisalar bi sure sonra sevince tip yakisikli geliyo insana
- +1 yıl
Yalnızlık cidden bir noktadan itibaren rahat oluyor ama dediğim gibi önemsenmeyen insan olunca koyuyor
+1 yılİlk zamanlar sevgilim denmesi bile hoşlarına gidiyor. Bence hitap eden önemli
10 Yorumla
+1 yılDimi ya birazda bizi konuşun ya kocam erkeğim eviimin tadı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim bana "Yar... rağım" diyebilir bence komik ve eğlenceli ahsjfsf :D
10 Yorumla Bana çok güzel kocam diyen bir sevğilim vardı o lafına tek taş aldım ayrıldık gerci
10 Yorumla
+1 yılBizi de düşündüğünüz için Allah sizden razı olsun hanımım 😌
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. adi ahmetse ahmet abi denmesinden ahmet dayı ahmet amca
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Ben enerjisi güzel olan eril ya da dişi fark etmez herkese çiçeğim derim mesela 🌺
10 YorumlaYorumlara gülmekten ağladım yeminle 🤣🤣🤣🤣🤣 ıyki sormussun
16 Yorumla- +1 yıl
Ben de her bildirimde gelip yenilerine guluyorum😂
- +1 yıl
@Arif_89 seninki neydi, 100 tane gorus icinden bulamadim😂
aslanım, paşam, küçük emrah, leydim, y@rram net bunlardan hoşlanıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Leydim mi jsbdb kucuk emraha patladim😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arım, balım peteğim. 🧸😂
49 Yorumla- +1 yıl
Pətəyim desek naparlar acaba😂 yahsi cazibe simge gibi
- +1 yıl
Necesen böcəyimm😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Biz ne yasiyiriq a😂
- +1 yıl
Gülüm dalım çiçeğim 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşlık hatalı, kimsenin bize acıyacak durumda olduğunu zannetmiyorum.
20 YorumlaOna ait oldugumu hissettiğim bütün kelimelere razıyım
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Seks makinem, dolu şarjorüm, ateşleme mekanizmam, sertzikenim isimleriyle çağırırsa mutlu olurum
07 Yorumla- +1 yıl
Host az oteye tirman jshdbs
- +1 yıl
Konu ne olursa olsun sex’e getirebiliyorsunuz büyük marifet 😂
- +1 yıl
@Lafigüzargah Mart yaklasiyo ya ondandir
- +1 yıl
Aman abi uzak dur git git ben küçüğüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana, sevgilim aşkım kahramanım vahşi öküzüm diyebilir 🤣
10 Yorumla
+1 yılHatun kişinin Hayatım , canım gibi hitapları tatlı ve kibarca söylemesi 🙂
00 Yorumla
+1 yılYazık dedin kucumsedin o yüzden cevap vermicem
12 Yorumla- +1 yıl
👉🏻👈🏻
- +1 yıl
Samimi içten olsun yeter seviyorsa zaten güzel hitap eder erkeğinin ruhuna dokunur, adeta sıcak bir duş aldırır sevdiğine 🔥‼️💃
+1 yılŞahin bakışlım, kutup ayısı, tosunum.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılPaşam, hünkarim, haşmetlüm, anam babam 😄
12 Yorumla- +1 yıl
😂
- +1 yıl
İsmiyle (ki en güzel hitap şekli bana göre) veya bebiş, canım klasik şeyler işte anam ya djdjxjx
+1 yılNabiun la tirrrrrek diye. Bak rrrr detayi onemli
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Özgün biseyler olmalı
12 Yorumla- +1 yıl
EvErkeğimm hajajs
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİt köpek muamelesi görmeyelim yeter
14 Yorumla- +1 yıl
Aga bee
- +1 yıl
Aga bu konuda çok doluyum. Bu yüzden dalgaya alıyorum artık herşeyi. Bu yüzden fıkra gibi masal gibi okuyorum geçiyorum burada yazılıp çizilenleri
- +1 yıl
Oyle olması gerekiyo zaten
- +1 yıl
Pardon hayatı kastetmiştim. Burası zaten lalik lelele bir yer
Erkeğim, erim, kudretlim, imparatorum.
17 Yorumla- +1 yıl
Yok sultam suleyman aw
- +1 yıl
Kufur edesik var sana
- +1 yıl
Gicik
- +1 yıl
Osmanlı Padişahımısın la sklmnsklmn
+1 yılHünkarım derse acaip hoşuma gider doğal olsun yeter ya 😂
20 Yorumla
+1 yılKocam aşkım bebeğim canım ömrüm öküzüm sevgilim vb.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıloo ablalarin ablasi :D
116 Yorumla- +1 yıl
Oo kardeslerin kardesi jshd
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Olum cik su gizliden artik 10 sn de olsa. Senelerdir meraktayim😂
Cevap sahibi+1 yılGordun ya kac kez abla biliyon beni yani hatta ozelden de sohbet etmistik unutmussun sen anlasilan :D
- +1 yıl
Sen beni biriyle mi karistiriyon ya da ben mi karistirdim. Sen hic cikmadin gizliden
Cevap sahibi+1 yılBen karistirmiyom da sen karsitiriyor olabilirsin ya da yanlis hatirliyon bence :D azerbaycanli ablamiz degilmisin xD hatta onceden baska hesabin vardi, o zamanlari konusmustuk zaten 2 sene falan olmustur
- +1 yıl
Sen hep gizlideydin hatta cik dediğimde cikmamistin anonim takilcam diye. 2 sene olduysa tabi yanlış hatirliyor da olabilirim ama bana gizliden abla diyen 1 kisi vardi sadece😅
Cevap sahibi+1 yılValla bende gizliden hep ablalarin ablasi ablalarin efendisi diyorum :D
- +1 yıl
Taam sensin işte aa
Cevap sahibi+1 yılevet benim iste ozelden konusmusuz bak simdi hatirladin 😂
- +1 yıl
Yo konustugumuzu hatirlamiyorum😅
Cevap sahibi+1 yılOlsun ben hatirliyom, yazdi, turkiyedeydim koyde, gece yatacagim sirada, cekyatta yatiyordum, ve nedense sacma sapan bir sekilde bu ayrintilari hep hatirlayip konustugumuzu hatirliyom ilginc bir sekilde🤣🤣
- +1 yıl
Aynen bende de oluyo o gereksiz detay hatirlama olayi. Ama cidden zerre kirinti dahi yok hafizamda..🥲
Cevap sahibi+1 yılhahahaha galiba orada ogrenmistim azerbaycanda oldugunu o yuzden mi aklimda kaldi acaba, zehir gibiyim mubarek🤣🤣
- +1 yıl
Olabilir😅
Cevap sahibi+1 yıl😂😂.
- Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılBalımmmm @S1F1R-B1R ❤️
23 Yorumla- +1 yıl
Balımmmm ❤️❤️❤️
- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım