Böyle bir tabir var birde “aşko tipi” sanırım daha süslü anlamı taşıyor 😄 Erkeklerin ilgisini böyle kadınlar daha mı çok çeker?

Böyle bir tabir var birde “aşko tipi” sanırım daha süslü anlamı taşıyor 😄 Erkeklerin ilgisini böyle kadınlar daha mı çok çeker?

Terimlerin berbatlık seviyesine bakınca 🤮 midem bulanıyor. Kadın karakteri, görünümü ve kişiliği ile potansiyel olarak ilgi odağıdır, ayrıca oturup kalkmasını, samimi ve güvenilir bir çizgiye sahip olan erkeklerde öyle.
İki günde sevgili olup, üçüncü yatağa atacağın, haftasına ayrılık yaşanan ilişkiler gündemde artık. İnsan veya başka bir meta ne kadar çoğalırsa o kadar değersiz oluyor. Daha bir de insan pazarına benzeyen sosyal medya uygulamalarını saymıyorum bile.
Konu kapanmıştır 👌
Saygılar benden ☃️
Ben aşko kuşko diye ayırmam.. karakterine ve kişiliğine bakarım. ama aşko kuşku denen kızlar zaten ergendir yaşı küçük olur.. bu yüzden de anlaşamam ben.. olgun kadınlar ilgimi çekiyor sadece
Erkekler aşko kuşko seviyor diye kendimi değiştirecek hâlim yok. Gerçek bir kadını taşıyabilecek gerçek bir erkek benim tercihim. Aşko kuşkolar idâre edilmesi kolay kadınlar ama gerçek kadınlar ile tango yapmak her erkeğin harcı değil.
Teşekkür ederim.
Aşko kuşko kadınlar daha çok yaşı oldukça büyük erkeklerin dikkatini çekiyor gibime geliyor çünkü onunla kendini genç hissetme algısı var. Genel olarak erkekler olgun, daha kadınsı kadın severler.
Cevap
34Cevap
Kadın vardır erkeği rezil eder, kadın vardır vezir eder. İşte o aşko kadınlar erkeği resşk edenlerdir. 😃
Aşko kuşko ne demek bilmediğim için bir şey diyemiyorum 🤔
Hayır artık pek çekmiyor gadası
Evet kesinlikle çeker. Onlarda akıllı olsun doğru kişi seçsinler 😅
Seçmezleeer seçemiyorlarrr olmuyoor olmuyor😂
Aklı olan seçer 😄
Aklı olan bak buna katılıyorum 😄
Tabi bu erkeklerde pek mevcut olmuyor (genel bilgi) 😄
😂😂 Varda kullanmıyorlar bu da genel bilgi
Dua ediyoruz😂
Asko kuskoluk bence bakimli olmak, her zaman parlamak, şık guzel gorunmek, neşeli cilveli olmaktir. "Erko, aşkooo, ayy yumurta bile kiramaam" diyenler kendilerini aşko sanıyorlar😂
Daha feminen oldukları içindir. Bu zamanda erkekler prenses olduğu için kadınlar daha eril kalıyor. Aşko olanlar ise kız çocuğu gibi takılıyor.
Ben normal konuşmayı severim ve bana dedikleri gibi kendi tarzım ile insanları çekiyor muşum 😉😉
Ay ne alaka beğ
Aşkoyu anladım da kuşko nedir onu çözemedim kuşkonmaz geliyor aklıma
O aşka kuşka kadınlar kadın mı oluyor ki yılışık şeylerden hiç haz etmem
Bilgisizliğim için bağışla ancak aşko kuşko diye tam olarak kimlere deniyor?
Daha neşeli oluyorlar diyelim ya da bana öyle geliyor bilemedim şu an
Hiç sevmem.
Anasını babasını görmese ağızları nereye bakar hiç bilmiyorum.
Dış görünüşden bağımsız olarak erkekler ucuz kadın ile kaliteli kadını çok iyi ayırt edebiliyorlar.
Basit
Ulaşılabilir
Ve ucuz bir izlenim yararıgor bende
Bana itici geliyor...
Tarzlarına saygı duyuyorum tabiki ama bana göre eğiller
Yok ya kim uyduruyor bunları öyle bir şey yok
Olabilir öyle kızları yatağa atmak daha kolay mantığı var bazı erkeklerde
😀😀
Evet ama eğlenilecek kız olarak.
Evlenilecek kız olarak değil.
Güzel hatunlar tabiki daha dikkat çeker :) Maksadın dikkat çekmek mi birini bulmak mı?
Aşko kadınlar daha çok erko tiplerinin ilgisini çekiyor. Genelde erkolar beyinleriyle düşünmediğinden bir kadında yalnızca 3g ye bakıyor. Kdkdkd
Ayrıca aşko kızlar pick ne girldür. Yani süslü olmak aşko olmak için yeterli değil. :) süslü bir kadın aynı zamanda ay bunu yapamam triplerinde değildir.
Biraz olabilir cilve yapmaları çok hoş ama aşko kuşkolar çok çocukça davranınca itici oluyor.
Bana uzak olsunlar.
Aşko kuşko kadınlar ilgimi çekmiyor
Ayyy cok gicik kaparim öyle Kizlara
Çoluk çocuğun ilgisini çekerler sadece
Yoo ağırbaşlı sakin birazda Güler yüzlü ol kafi
Bu kuş 🐦 dediğin bildiğimiz 🐦 lar mı
Benim çevremdekiler sevmiyor
Evet cana yakın kızlar seviliyor
Cekende var cekmeyende var
zannetmiyorum
Bence evet
evet çeker
Evet öyle, ama aşko kuşkonunda seviyesi var yani.
Cilveli tipler çekiyor evet bazı erkekleri
keko kız yerine tabii ki barbie kızı
Evet cekiyo
Kadınlara güvenmiyorum ya cinsi farketmez
Hayır...👍
Kişisine göre değişie
Doğal ve sade
Hayir tabiki
benim hayır
Evet
Evet öyle
Evet çok haklısın