Kişilik & Karakter Hepimizin gidebileceği sonsuz yer var, peki nerede kalacağınızı düşündünüz mü? İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Gidebileceğimiz sonsuz yer varken çapa attacağınız yeri hiç düşündünüz mü? Hepimizin gidebileceği sonsuz yer var, peki nerede kalacağınızı düşündünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Düşünmedim kalacak yerim yok çünkü 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Düşündüm.. Cennette olacağım, hissediyorum.. :/ 0 11 Yorumla İrsisback +1 yıl Fazla düşünme manyarsın Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hayır, benim kalbim hijyenik.. :/ Yorumla İrsisback +1 yıl Cennete gideceğini düşündüren de o muydu :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Evet.. Neden küçümseyici bir gülüş attın.. 😕 Yorumla İrsisback +1 yıl Ben sizin gibi ön yargıyla , tanımadan oluşturduğum şekillerle hareket etmem tiryaki bey. Küçükseyici değildi o sizin alınganlığınız :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Onları ben mi yapıyormuşum.. Sarhoş falan mıydım yoksa sizin sallamasyonunuz mu irsî han.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Sorularınızda mevcuttur hepsi sayın tiryaki 😂 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Geçmişe takılı kalmayı sevmem.. Ânı yaşamak daha güzel, lütfen.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Yaptığın şeyi geçmişte diye öyle bir şey yok diye mi lanse edelim 😄 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Aynen öyle edelim irsî han.. 😄 Yorumla İrsisback +1 yıl Öyle işlemiyor maalesef sayın tiryaki Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. düşündümson durak mezarlık 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Senin kalbinden mi bahsediyor anlamadım 0 4 Yorumla İrsisback +1 yıl Kalbim değildir sanmam Yorumla Gök-mavi +1 yıl Gidebileceğim sonsuz yer Yorumla İrsisback +1 yıl Bu koşmak bile değil başka bir şey :D Yorumla Gök-mavi +1 yıl 30 yaş çapkınlık dilimizi tutamıyoruz 🤦♂️🙊🙄😳 sustum tamam 🙁😁 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Haklısın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düşünmedim kalacak yerim yok çünkü
Düşündüm.. Cennette olacağım, hissediyorum.. :/
Fazla düşünme manyarsın
Hayır, benim kalbim hijyenik.. :/
Cennete gideceğini düşündüren de o muydu :D
Evet.. Neden küçümseyici bir gülüş attın.. 😕
Ben sizin gibi ön yargıyla , tanımadan oluşturduğum şekillerle hareket etmem tiryaki bey. Küçükseyici değildi o sizin alınganlığınız :D
Onları ben mi yapıyormuşum.. Sarhoş falan mıydım yoksa sizin sallamasyonunuz mu irsî han.. 😄
Sorularınızda mevcuttur hepsi sayın tiryaki 😂
Geçmişe takılı kalmayı sevmem.. Ânı yaşamak daha güzel, lütfen.. 😄
Yaptığın şeyi geçmişte diye öyle bir şey yok diye mi lanse edelim 😄
Aynen öyle edelim irsî han.. 😄
Öyle işlemiyor maalesef sayın tiryaki
Düşünmüyorum...
düşündüm
son durak mezarlık
Bunu fazlasıyla düşünüyorum..
Senin kalbinden mi bahsediyor anlamadım
Kalbim değildir sanmam
Gidebileceğim sonsuz yer