Kişilik & Karakter İlk randevuda erkek kadının en çok neyine dikkat eder? sananeaqaya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ... Güncellemeler1 yıl Cinsellikten bahsetmiyorum İlk randevuda erkek kadının en çok neyine dikkat eder? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Randevu Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 171,4b cevap paylaştı. Ben karakterine davranışına bakarım 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. ben edebine adabına saygısına konusma seklıde cok önemli 0 0 Yorumla
Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben giyimine hareketlerine konusmasina kelimelerine dikkat ederim 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İnlemesine isteğine arzusuna tahrik etmesine sınırsız olmasına ve biraz da azgınlığına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl senle neleryapmak ya da yaşamak için arkadaşlık kuruyorsa o şeylere göre özelliklerine dikkat eder 0 0 Yorumla
Coguzamanromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 yıl Kişilik olarak tanimaya calisir özellikle biyerine bakmak icin gelmez 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Giyimine konusmasina 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı. Ben ayaklarina ve ellerine bakarim 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Giyim, üslup, diksiyon, masada konuşulan konular. 0 0 Yorumla
u helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Fiziğine tipine 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. memesine 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben karakterine davranışına bakarım
ben edebine adabına saygısına konusma seklıde cok önemli
Ben giyimine hareketlerine konusmasina kelimelerine dikkat ederim
İnlemesine isteğine arzusuna tahrik etmesine sınırsız olmasına ve biraz da azgınlığına
senle neleryapmak ya da yaşamak için arkadaşlık kuruyorsa o şeylere göre özelliklerine dikkat eder
Kişilik olarak tanimaya calisir özellikle biyerine bakmak icin gelmez
Giyimine konusmasina
Ben ayaklarina ve ellerine bakarim
Giyim, üslup, diksiyon, masada konuşulan konular.
Fiziğine tipine
Ne amaçladığına baplı
cesaretıne
memesine 😂😂
Dişlerine