Kişilik & Karakter Sakinliği mi seversiniz yoksa kargaşayı mı? MaviŞapka Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sakinlik, no stres anam babam mı yoksa aksiyon, hareketlilik heyecan mı seversiniz? :)) Sakinliği mi seversiniz yoksa kargaşayı mı? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. İkisini de sevmem 0 0 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kaos candir gerisi aksiyon heyecandir 2 1 Yorumla MaviŞapka +1 yıl S2iminkeyfi yerinde aynen öyle 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki sakinliği 1 tane arkdasım vardı kaostan beslendiği için onu da sildim yalnızlığımla daha mutluyum. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hem sakinlik, hem de kaos. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. sakinlik tabi ki 1 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sakinlik 1 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Sakinlik. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkisini de sevmem
Kaos candir gerisi aksiyon heyecandir
S2iminkeyfi yerinde aynen öyle 😅
Tabiki sakinliği 1 tane arkdasım vardı kaostan beslendiği için onu da sildim yalnızlığımla daha mutluyum.
Ben heycan ekşın isterim
Kaostan besleniyoz biz kardes
Hem sakinlik, hem de kaos.
sakinlik tabi ki
Sakinlik
Sakinlik
Sakinlik.
Sessiz sakin iyidir