Yıllar önce bizi terk eden ve kanser tedavisi görmeye başlayınca aklına çocukları gelen babam onun bana sarıldığında özür dilediğinde hiç inanmamam çok özürdileyerek söylüyorum ha duvardı ha babam hisle hissizlik arası bişeydi yaşadığım
karşındaki insanın boş olduğunu ve artık ona laf anlatmak istemediğini anladığın ruh hali çok tuhafıma gider. çok garip sinirlenirsin ama karşında anlayacak bir insan yok.
Duygusuzluk kadar ilginç anlamsız bir şey tatmadım. Canını yanıyor mu umrunda değil mi anlamıyorsun bu karmaşa çok yoruyor insanı. Ne hissettiğini bilememek kadar zor ve ilginç bir şey yok.
Aptal yerine koyulmak cok güvendiğim birinin bana ihanet etmesi ve oğrendiğimde gelen kalp çarpıntısı kalbin hızlı atması kosa kosa o yerden gitmek istemek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yalnızlık.. çaresizlik
Bikeresinde ölümü simule etmisdim sanki bir uçurumdan düşmüş gibi bir korku ve caramel latte içmiş gibi karışık bir duygu icindeydim
çok ilginç teşekkür ederim paylaşım için
Yıllar önce bizi terk eden ve kanser tedavisi görmeye başlayınca aklına çocukları gelen babam onun bana sarıldığında özür dilediğinde hiç inanmamam çok özürdileyerek söylüyorum ha duvardı ha babam hisle hissizlik arası bişeydi yaşadığım
karşındaki insanın boş olduğunu ve artık ona laf anlatmak istemediğini anladığın ruh hali çok tuhafıma gider. çok garip sinirlenirsin ama karşında anlayacak bir insan yok.
Duygusuzluk kadar ilginç anlamsız bir şey tatmadım.
Canını yanıyor mu umrunda değil mi anlamıyorsun bu karmaşa çok yoruyor insanı.
Ne hissettiğini bilememek kadar zor ve ilginç bir şey yok.
Geçenlerde bayıldım benimki bayılmaktı vallaha ay çok garipti belirli bir anı hiç hatırlamıyorsun bildiğin ama, yaşıyorsun
Oha nasl oldu
İçinde bulunduğum durumun farkında olmayıp mutlu zannettiğimi sonradan anlayınca kendimi hem slak gibi, hem de zavallı gibi hissettiğimde.
Babamın vefatında hissettiğim duygulardı. Tarifsiz.
Ölüm hem bu kadar yakınken nasıl bu kadar uzak gibi yaşıyoruz diye sorgulamıştım.
Depresyonda değilken, öyle miyim acaba diye lustral içtim. Bütün gün nasıl heyecanlıyım yerimde duramıyorum çok saçmaydı.
Yıllar önce beni bırakıp giden ve ona karşı en ufak bir şey hissetmediğim babamla sarılmak...
oda kötü dostum ya :(
Hayat işte
böyle hayatın
İlginç bişey hatırlamıyom. Literatürde olmayan bişey uydurmak lazım
Zenginlik. Kendim olma hissi. Varlığını ortaya koyma hissi. Bunların tadından yenmiyor 😃
İlk boşalmamda aldığım inanılmaz zevkti. Halen unutamamışım
Henüz tatmadım ama gerçekten aşkla sevilmeyi isterdim
Aptal yerine koyulmak; bu duygu çok berbat bir duygu arkadaşlar 😏
Babalık duygusu bir. Önünde birinin can vermesi araba kazası
...
Aptal yerine koyulmak cok güvendiğim birinin bana ihanet etmesi ve oğrendiğimde gelen kalp çarpıntısı kalbin hızlı atması kosa kosa o yerden gitmek istemek
Sevdiğini sanıp aslında hiç sevilmediğimi öğrendiğim duygu karmaşası aşırı derecede bilinmezlik içerisinde çok tuhaf bir duyguydu
Yalan söylendiğini fark ettiğinde artık güvenememenin getirdiği çaresizlik hissi. Bambaşka bir deneyim
Buraya yazmam ama sen biliyosun aşkımm @S1F1R-B1R
Ben senin herseyini bilirim ama 🥰
Çaresizlik. Elinden bir şey gelmeyince öylece kendini bırakıyorsun boşluğa.
aynı gün hem kız hem bir erkekten (evet erkek) çıkma teklifi almıştım.
en çok güvendiğin insandan hiç beklemediğim şekilde kazık yedim. ertesi sabah uyandığımda bir kolum sanki yok gibiydi.
ilginç derken daha olumlu bişeyler bekliyodum :D
Hıc tanımadığım bır kızı yamuk baktı dıye çok dovmustım
Kardeşim dediğim kızı hiç tanımıyormuş gibi yanından geçmek zorunda kalmak.
Sevilmediğimi yaptıkları gösterdiği halde yüzüme seni sevmiyorum denmesine inanmış gibi yapmak
ben hatırlamıyorum ama bir sürü Duygu ama seninkini tahmin edebilirim penisin girdiği o ilk an yalansa yalan de
Sevdiğim birinin kollarımda can vermesiydi😔
İlaç içmiş kardeşimin baya zaman sonra bana söylemesi şle gelişen olaylar
Çok çok değer verdiğin birisinin seni elinin tersi ile itmesi
Ask mesk yazanlarin hepsi yalan ya gidin bir lunapark'a bir roller coaster'a binin tadiyorsunuz en guzel duyguyu
Çok zehirli aynı zamanda çok güzel bir duygu adı aşkk
En ilginç ini bilmiyorum ama en kötüsü vicdan azabıydı
Kazık duygusu hic beklemedigim kisiden
Şeyimin yalanmasıydı ahahhahahaahahhah
Umutsuzluk. gerçekten ölmek istiyordum
Yanımda olan tek insan Annemin sözleri keskin kılıç gibi saplandığı andı.
Hafıza kaybı yaşamak
aşk sevgi :)
İbanaa yapılan ilk oral
İhanet
Yalnızlık..
Ne kadar oldu cokmu
Çaresizlik
Aklıma gelmedi
Sevilmek.
Yazamam
sevilmeme
Oral yapilmasi