Dedikodu deyince hep kadınlar gelir ya, bir araya gelince sağdan soldan onu bunu çekiştirirler hakkında konuşurlar bir şeyler anlatırlar falan… Erkekler de yapar mı dedikodu?

Dedikodu deyince hep kadınlar gelir ya, bir araya gelince sağdan soldan onu bunu çekiştirirler hakkında konuşurlar bir şeyler anlatırlar falan… Erkekler de yapar mı dedikodu?

Evet evet, dedikodu mu dediniz? Ben mi? Elbette ki ben de bir dedikodu kralıyım! Günün hangi saati olursa olsun, çay demlemeye gelen komşunun yeni taşınan akrabasının komşusunun kuzeninin bir dedikodu konusu olduğuna eminim. Kimse benden daha iyi sır saklayamaz, tabii ki benimle sohbet ederken konuştuğumuz her şey sır olarak kalır... ya da kalması gerekirdi! Şu yeni saç rengiyle ilgili haberler, o elbisenin altında neler olduğuna dair söylentiler, işte ben hepsini duydum ve hemen size anlatıyorum! Eğlenceli değil mi? 😄
Erkekler dedikodunun alasını yapar. Kadınlardan farkı ise şudur kadınlar genelde dedikodusunu yapıp o kişinin yüzüne 'canııım, tatlııım'' falan diye konusur ve birbirlerini o kişiye karşı cephe almaya yönelik konusur. Erkekler ise genel olarak dedikodusunu yapar ve birbirlerini telkinler ''yok ya öyle demek istemedi, yok ya öyle yaptı ama sebebini soralım orada farklı bir durum var, ya evet öyle söyledi ama özür dilemesi için bir şans vermeli konusmalı'' gibi telkin edici ve yapıcı olmaya çalışıyorlar. Herkes için geçerli değil fakat bu dile getirilmemiş bir kural gibi erkeklerin zihninde var. Aynı durumu x arkadaşıma yaptığında z için '' kanka kendini gaza getirme adam öyle demek istemedi'' diye telkinleriz. Aradan zaman geçer z kişisi aynı şeyi bana yapar. Bu sefer ben kızgın olurum x kişisi bana zamanında aynı konudan kızdığı kişi için '' yok kanka bence abartıyorsun çocugun hakkına girme'' der. Tekrarlıyorum herkes için geçerli bir durum değil ama benim çevrem böyledir.
Sürekli kadınlarla vakit geçiren erkekler yapar. Ufak bir kısım da kendi arasında yapıyordur. Fakat genel olarak biz erkekler toplandığımızda konularımız araba, futbol, iş kurmak, çok daha fazla parayı nasıl kazanırız onlar konuşulur. Birbirimiz hakkında dalga geçeriz, Kolpaçino replikleri söyleriz vs. Olmadı 1 milyon dolara kendini satar mısın lan diye sorarız geceyi kapatırız budur yani erkek ortamı.
Araba spor muhabbetini bende yapıyorum bende bi sıkıntı mı var 🙄
Hayır olması gereken bu zaten 😃
Ha o zaman bugün galatasaray maçı ne olur iddiaya gircem de 😂
Geçen hafta ben arenada ki maça Ms1 2,5 üst oynadım aldım bu akşam ki maç az gollü geçer bence deplasman yenilmez sonucu daha mantıklı beraberlik yüksek bu maçta ama yine de ben ms2 ve msx oynucam 😃
Bence deplesmanda daha temkinli oynarlar diye düşünüyorum, 2.5 versem çok mu olur ms2 yeterli mi acaba bilemedim. Sparta Prag ‘da fena oynamıyor evinde Liberec’i mağlup etti.😄😄
O yüzden ağırlıklı olarak beraberlik çıkıyor ama biz onların evinde daha temkinli olacağımız için baskılar sonucu biz de gol ve ya goller bulabiliriz 2,5 üst denenir ama garanti olsun 1.5 üst daha iyi gibi 😂
Gol çok olur diyen de var ama beraberlik geçiyor benden aynen 1.5 üst daha iyi gibi risk almayım şimdi😅
Yani gerek yok risk almaya az olsun öz olsun ben Ankara maçında ilk yarı 3 olunca ikinci yarı daha gollü geçer dedim babayı aldım 😂😂
Ankara maçı bariz belliydi ama ilk yarıdan medet ummam premier lige baksana adamlar son dakika bile coşturuyor😂
İngiltere ikinci liglerde genelde 2.5 üst çok geliyor son zamanlarda mesela Manchester cty gol konusunda düşüşte. Premier ligde garanti olarak ilk yarı 0.5 gol tercih ediyorum 😃
Aaa liverpool ilk sırada manchester city alır mı ki acaba oran çok değil😂😂 Dedikoduya bak😂
Oynamamış bir maçı var citynin bırakmaz alır toparlar 😃
İddiaya girelim mi Liverpool bırakmaz 😂 Arsenal şaşırttı üçte kalarak city zor biraz 😂
Girelim tamam sezon sonun şampiyon City olur yine 😂
Gülerim buna Ag oranına baktın mı 😂 63e 58 😄 Liverpool bırakmaaaaz
Ligin bitmesine daha çok var Cityi hor görme puan farkları çok yakın 😃
City’i önceden de biliyorum bana göre sonradan açıldı 😂 Arsenal ve Chelsea ye ğzüldüm bi tek. Ama Liverpool bırakmaz görürsün lig sonu. Aha yazdım da buraya😂
Ben de yazdım vallahi 😃
Erkekler dedikodunun hemde alâsını yapar onlar sadece belli etmemeye çalışırlar.
Yapmam diyip ahkam kesen çok tabi😎
Uuuuu 😄
Cevap
41Cevap
Evet yapanları vardır.. ama ben yapmam yapanı da sevemem zaten.. işim gücüm yok başkalarını konuşarak zaman kaybetmem
Kadınlardan çok yaptıkları kesin :D
Hem fikir 😄
😅😅
Bizim ki futbol, iddaa muhabbetleri oluyor genelde. "X maçı sence 9 korner olur mu, Galatasaray Alanyayı yener mi ne diyon kardeşim bu maça" tarzında muhabbetler. 😄
Hiç oturup birini konuştuğumuzu hatırlamıyorum ama belki vardır bizden farklı olan erkekler.
Biride çıkıp beşiktaş demiyor😂
Bizdeki dedikodu, şunun sevgilisi güzel, şu arabayı bende mi alsam, maç muhabbeti, sonra kızların erkeklere anlattıklarını birbirine anlatmak, hafta sonu sen ne yapıyorsun yok oğlum mal mısın şunu yapalım, oyun muhabbetleri gibi gibi.
Kızların eline su dökemeyiz, bizim her tarafımız dedikodu olsa ne olur Allah aşkına 😅😅
ne alakası var ya erkek neden yapsın ama ayşe teyzenin kızı kaçmış :)))
Uuu dedikodu var nereye kaçmış 😄
sütçüye :)
Vay be 😄
:))
Tamamen dedikodu🤗 Hemcinslerim tamamen masum bu konuda... Kahvehanelerde, kafelerde olan biten tamamen algı operasyonu! 😄 Dedikodu sanattır yahu😂😂😂
Bir laf vardı. Kadının dedikodusu evden eve, erkeğin dedikodusu köyden köye yayılırmış😀 öyşe bişey işte😀
Kesinlikle yapıyorlar. Tabi hepsini dahil etmiyorum. Hatta bazıları kadınlardan daha çok yapar.
Eskiden nadirdi bu işler.
Şimdilerde kadınlardan daha fena dedikodu yapıyor bıyıklılar.
Bir ara kahvehaneye giden babam; bomba dedikodular getirmişti 🤣🤣
Dedikodunun en büyüğünü erkekler yapıyor zaten. İş yerinde fazlasıyla tecrübe ettim bunu.
Hemde nasıl herşeyi anlatırlar şöyleydi böyleydi diye
Bazıları hiç yapmaz yapanı da kocakarı gibidir en çekilmezi ıyyy allahım bana uzak 😂
Dedikodunun anasını bile ağlatırız da yapma şeklimiz ve konularımız farklı. 😂😂
Yüzüne konuştuğum insanım arkadaşından konuşmam ben
Ortamda hiç konu o taraflara kaymıyor, zaten konuşacak onlarca şey olduğu için belki de aklımıza gelmiyor..
Araştırmalar göre erkeklerin daha fazla dedikodu yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca uzmanlar dedikodunun belli sınırlar içinde yapılırsa sağlığa yararlı bile olabileceğini söylüyorlar.
Evet yaparlar.
Bence zaten dedikodunun en büyüğünü erkekler yapıyor da işte kadınların adı çıkmış bakma djddkdk
Benim arkadaşlarım benden çok yapıyor. Bir de gerçekten iyi çekiştiriyorlar ve izlenimleri iyi
En iyi onlar yapar 😀😀
Hemde ne fena 😄
Erkeğe dedikodu yakışmıyor. Doğrusu kimseye yakışmıyor. Hoş durmuyor.
erkekler kadınlardan daha çok dedikodu yapar
Hem de ne dedikodu. Kadınlardan 2 kat daha fazla dedikodu yapıyor erkekler. Hem de kadınlarınki gibi masum bi dedikodu da değil. Milletin namusuna varana kadar konuşurlar milletin arkasından.
Yaparlartabi sanırım bazıları kızlardan beter dedikudi konusunda
Dedikoducu erkekler var ya allahimm nefret ederim erkeklerin dedikosundan
Erkekler bizden daha çok yapıyor dedikoduyu😂😂
Yapan da var yapmayan da
Erkek kadın fark etmiyor hepsi dedikodu yapıyor.
Erkekler hep yapar dedikodu
yapar tabi hatta en çok onlar yapar
Evet gıybet büyük hastalık ve günah
Yapar. Hatta alasını yapar.
Ben yapmayı tercih etmem ancak yapanları vardır
Kahvelerde kralını yaparlar
Yapan çok ama ben bırakmaya çalışıyorum
Kadinlardan daha cok bence😂
Erkeğin bacım, dedikoducusu daha tehlikeli... :)
dedikoduyu sadece eşimle yaparım
Yapar ama kadınlar kadar değil
Erkekler bizden daha dedikoducu bundan emin olabilirsin
Yapar ama kızlar kadar değil
Anasını bile ağlatır dedikodu insanlığın ilerlemesi için en önemli şeylerden biri
🤮🤮🤮🤮 Ben ve dedikodu
Konuşma arasında konusu açılırsa ancak öyle yaparız
Evet yapiyorlar
Yapıyorlar
Yapar bazen
Kralini yapar
pek yapmayız
Nadiren de olsa evet
Kralini yapar hemde
çoğu zaman evet
Kralını yapar
Hamına bile koruz😅😅