Sesiz sakin içe kapanık mutsuz?

Günaydın herkese ben üniversite okuyan bir öğrenciyim çocukluğumdan beri çekingen bir yapım var kimseyle sohbet edemiyorum biriyle sohbet etsem hemen sıkılıyor okulda bir tane bile arkadaşım yok çünkü mutsuz duruyorum tek başıma duruyorum bunu ben tercih etmişim gibi gözüküyor ama öyle değil çok fazla çekingenim bu dönem okulum bitticek bir tane bile arkadaşım olmadan okuldan mezun olucam yalnız olmak istemiyorum şimdi bazı derslerimi akşama aldım yeni birileriyle belki tanışabilirim diye yine de utangaç davranıyorum yeni bi ortamda ya da insanlarla nasıl kaynaşabilirim ben öyle eğlenmesini bilebilen biri değilim kahkaha falan atamam mesela dışarda bi şarkı sözü bilmem bilmde söyleyemem kalabalıkta konuşamam kalabalıkta ya tek bir kişi olsa bile yanımda bir metin okuyamam kekeleyerek okurum yardımcı olun bu hayat bana zehir gibi bir şey kötü biri değilim kimsenin kötülüğünü istemem emati kurabilen birisiyimdir yani benim hiç bir sıkıntım yok ama mutsuz duruyorum ne yapabilirim yardımcı olun lütfen sırf utangaçlığımdan dolayı 1 buçuk yıl okula gitmedim lütfen dalga geçmeyin

Sesiz sakin içe kapanık mutsuz?