Kişilik & Karakter İnsanların peşinden koşar mısınız? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Asla koşmam takıntılıyım da gözümün önünde oluyo dediği laflar hırslanıyorum Güncellemeler1 yıl Kimsenin peşinden koşacak değilim sadece ailemin peşinden koşarım İnsanların peşinden koşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 174,3b cevap paylaştı. Hayır ben kimsenin peşinden koşmam 1 0 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hayır 🤦♀️ koşmam:) yazdıklarım oldu ama reel hiç koşmadım huyum değil 2 3 Yorumla KahveMavim 1 yıl Ben asla yazmam da adam benim kalbimi kırmış ben Bi daha yazmam görüldü atabilirim Yorumla Tuubaaao6 1 yıl Eskiden olan bir olay bu ve sevgili olmadık hiç:) Yorumla Merhametli_Adam 1 yıl İncilee dökülür tabi mücadele edince Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Önceden öyle biriydim de, epeydir öyle biri değilim. İnsan gelişiyor, değişiyor. 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 19 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır kimsenin peşinden koşmam. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Hayır koşmam 1 1 Yorumla KahveMavim 1 yıl Maşallah senin peşinde koşuyorlar demek iyiymiş zaferine✌️ Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zamanın birinde Koştum bir şey değişmedi onun için bırakalı çok koşmayı 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Büyük lokma ye büyük konuşma 0 3 Yorumla KahveMavim 1 yıl Dediğim lafı hiç yemedim çok şükür Yorumla İndifference321 1 yıl Yemeyeceğin anlamına da gelmiyor ama ☺️ Yorumla KahveMavim 1 yıl Sanmam bu zamana kadar dönen kimseye olur demedim yazmadım cevap vermedim Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 37,7b cevap paylaştı. Kimsenin peşinden koşmam 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Koşarım. 0 2 Yorumla KahveMavim 1 yıl Koş tabi koş 😂erkeklerin işidir koşmak Yorumla guapomorena 1 yıl Kadınları çok ciddiye alıyorsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır ben kimsenin peşinden koşmam
Hayır 🤦♀️ koşmam:) yazdıklarım oldu ama reel hiç koşmadım huyum değil
Ben asla yazmam da adam benim kalbimi kırmış ben Bi daha yazmam görüldü atabilirim
Eskiden olan bir olay bu ve sevgili olmadık hiç:)
İncilee dökülür tabi mücadele edince
Önceden öyle biriydim de, epeydir öyle biri değilim. İnsan gelişiyor, değişiyor.
Hayır kimsenin peşinden koşmam.
Hayır koşmam
Maşallah senin peşinde koşuyorlar demek iyiymiş zaferine✌️
Zamanın birinde Koştum bir şey değişmedi onun için bırakalı çok koşmayı
Büyük lokma ye büyük konuşma
Dediğim lafı hiç yemedim çok şükür
Yemeyeceğin anlamına da gelmiyor ama ☺️
Sanmam bu zamana kadar dönen kimseye olur demedim yazmadım cevap vermedim
Kimsenin peşinden koşmam
Boşunamı yazdım cvp versen
Koşmam
umrumda olmazlar