Kişilik & Karakter Bilinç altınız mı daha aktif, görsel zekanız mı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Bilinç altınız mı daha aktif, görsel zekanız mı? Hangisi daha önce çalışıyor? 🤔Görselde dudak olmasaydı doğru okur muyduk acaba o da var. #Edameda ❤️ Güncellemeler+1 yıl Günceldir Bilinç altınız mı daha aktif, görsel zekanız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tüm güzel kızlar ekleyebilir olarak okudum ve hala görüyorum hayriye hanım. Bilinç altım aktif sanırım :ASD 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yeterince aktifsin :asd Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. öp şu elimi fesatlik yapma şimdi erkekler opuselim dee 1 4 Yorumla aysekaptan +1 yıl @edameda06 haksızmıyım canım erkekler böyle demezmi Yorumla Edameda06 +1 yıl Haklısın 😀 Yorumla aysekaptan +1 yıl saol canım elimle öpücükler gönderiyorum sana ♥♥♥♥ Yorumla Edameda06 +1 yıl 😘😘💋❤️ Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Yanlış yazılda da doğru okuyorum. Hangisiyim bilmiyorum. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Görsel zekan daha aktif o zaman sanırım Yorumla Siyahkadife +1 yıl 💐💕 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🌺🖤 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. ikiside bence.. (ben bu yazıyı ve görseli yanlış anladım.. TwT) 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur bayramda elini öperim.Benim iki özelliğimde çok iyi. 1 0 Yorumla
bizheybelide Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle görseldeki dudak şeytani ayrıntı! Vallaha😄 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl İkisi de aynı gayet iyiyim bu konuda.. 😄 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Bilinç altım aktif 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öpşubelimi diye okudum 😅 aklim belinde olduğundan sanirim sana özel 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hoşt Yorumla
buzzz_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Görsel zekam da bilinç altım da klasik selam da epeyce aktif. 😏🤫🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl fesatmışım onu anladım ahahahhahaha 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. İkisi de kendi sınırları doğrultusunda aktif. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. İkisi de daha aktif 😂🤷♂️ 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İkisi aynı anda hızla çalışıyor bende. 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Görsel zekam galiba kolay kolay unutmuyorum 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Yanlış yazıyı fark etmedim bile 😅 Görsel daha iyi 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Fotoğrafik bir hafızam var 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Her resme yazıya düşmem iyice okurum 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bu saate ne zekası :D 1 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Zekam her zaman en üst seviyede olur 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görsel zekâm daha aktif. 😊 1 0 Yorumla
YlnzlkKraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Doğru okuduğuma göre görsel oluyor sanırım 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet demek ki fark edebilmişsin asıl yazıyı. O yüzden görsel oluyor bende Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence* Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bilinçaltım daha aktifdir 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. görsel zekam 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Görsel hafızam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Tüm güzel kızlar ekleyebilir olarak okudum ve hala görüyorum hayriye hanım. Bilinç altım aktif sanırım :ASD
Yeterince aktifsin :asd
öp şu elimi fesatlik yapma şimdi erkekler opuselim dee
@edameda06 haksızmıyım canım erkekler böyle demezmi
Haklısın 😀
saol canım elimle öpücükler gönderiyorum sana ♥♥♥♥
😘😘💋❤️
Yanlış yazılda da doğru okuyorum.
Hangisiyim bilmiyorum.
Görsel zekan daha aktif o zaman sanırım
💐💕
🌺🖤
ikiside bence.. (ben bu yazıyı ve görseli yanlış anladım.. TwT)
Olur bayramda elini öperim.
Benim iki özelliğimde çok iyi.
Kesinlikle görseldeki dudak şeytani ayrıntı! Vallaha😄
İkisi de aynı gayet iyiyim bu konuda.. 😄
Bilinç altım aktif
Öpşubelimi diye okudum 😅 aklim belinde olduğundan sanirim sana özel
Hoşt
Görsel zekam da bilinç altım da klasik selam da epeyce aktif. 😏🤫🤣🤣🤣
fesatmışım onu anladım ahahahhahaha
İkisi de kendi sınırları doğrultusunda aktif.
İkisi de daha aktif 😂🤷♂️
İkisi aynı anda hızla çalışıyor bende.
Görsel zekâm sanırım daha aktif.
Görsel zekam galiba kolay kolay unutmuyorum
Yanlış yazıyı fark etmedim bile 😅 Görsel daha iyi
Fotoğrafik bir hafızam var
Her resme yazıya düşmem iyice okurum
Bu saate ne zekası :D
Zekam her zaman en üst seviyede olur
Görsel zekâm daha aktif. 😊
Doğru okuduğuma göre görsel oluyor sanırım
Evet demek ki fark edebilmişsin asıl yazıyı. O yüzden görsel oluyor bende