İçiniz ağlarken dışınız gülüyor mu mesela? Veya biriktirip sonradan mı yaşarsınız duygularınızı?

İçiniz ağlarken dışınız gülüyor mu mesela? Veya biriktirip sonradan mı yaşarsınız duygularınızı?

Bazen biriktiririm hislerimi atarım atarım atarım içime sonra bir patlamışım dökülür her şey… Bazen de hislerimi yaşarım o an; kim ne demiş , ne der, ahkam mı keser, hakkımda mı konuşur adı artık ne ise umursamadan ne hissediyorsam yaşar geçerim..
Bazen öyle oluyor ki akan yaşlar boşa gitmesin diye mutluluğa hapsediyorum her bir damlayı. Özellikle bu saatlerde içimde kopan fırtına, yine bende diniyor. Hüzün sisten farksız, en derine iniyor. Duygularım gecenin karanlığına siniyor. Kimse bilmiyor. Ben bile. Bastırıyorum. Yaşaması dünyanın son gününe kalıyor.
Ben hislerimi bastırırım maalesef. çünkü yaşayacak bir durum yok. yani içime atarım.. anlatmam kimseye zaten anlatsam da kimse anlamayacağı için bunu düşünerek kendimi daha da üzmem.. bir süre sonra insan her acıya zaten alışıyor..
✨✨
Hislerimi yaşarım kessinlikle bastırmayı sevemem benlik değil
Tisikkurler😍
Cevap
15Cevap
Yaşarım, niye bastırayım. Aa ama bazı hisler var ki, dışarıya yansımamalı.
Yaşarım, bastırıpta içime dert etmem...
Ben duygularımı bastırmıyorum hiç. Ne hissediyorsam onu yansıtıyorum dışarıya. İçimde tutup kendi kendime eziyet edemem.
Hislerimi hem yaşarım hem bastırırım.. Genellikle kimsenin haberi olmaz içimde yaşarım..
Gülerim ben kafaya takmam hicbirseyi halledemeyecegim bir şey yok ondan dolayı bu arada Türkan seni filiz akın olarak değiştirdim 😂
Diğer soruna yorum yaptimda bir foto gördüm sensen eğer turkanla alakan yok filizle alakan var 😂
Ozaman filiz akinsin sen geri kaldirmissin niye kaldırdın bakım ama 10 puan verdim sana 😂
Ozdeslestin ama artık gözümde filiz akın oldun 😂
Dursun bu ben bile foto niye koyuyorum diye düşünüyorum harbi yok bu iyi kendin güzelsin ok ama ne kadar burası güvenilir bir kadın için ondan ☺️ karar senin sen ne yapmayı dusunuyosun
Bencede kalsın nazar değer sana 😂 ama şaşırdım dedim renkli göz ama Türkan benzer ama tamamiyle farklı çıktın 6 hissim. koreldi demekki 😂 gözler bu arada elaydi senin
Yok senin ayrı bir güzelliğin var yanlış anlama fotosunu koymayipta güzel olan nadir kızsın sen 😂 ben en çok siveni merak ediyorum acaba nasil 😂
Teşekkür ederim😄 ya klasik yabanci turkcesi biraz ama o kadar abarti degil @isabella181919 daha abarti onunki
Onunkisi Azeri Türkçesi ben maç izlemiştim kaleye kapı kaleciye kapıcı diyolardi dedim noluyor 😂 var çok arkadaşım Fransa'da Türkçesi değişik ondan diyorum zaten 😂
😂 ben anlarım siveyi direk bazı cümleler hoşuma gider siz diyemiyosunuz tam o cümleleri Türkçede bazı kelimeri
Yakışır sana inşallah birgün duyarız 😂 bakım nasıl nasıp olursa
Supriz yapabilirim diyosun 😂
😂 tamam yaparsan ama ben duyum önce ona göre anlaşalım 😂
Ben sonuna kadar yaşarım. Asla baskılayamam. Hem yüz ifademe hem de genel ruh halime yansır
Güvenmediğim hislerimi yaşamıyorum ama bastırmıyorum da. Kendimi ikna kabiliyetim çok yüksek bu konuda gereksizliğine inandığım herşeyi silebiliyorum.
Zaten içi ağlarken dışı gülenler doğal olarak biriktirmiş olup sonradan patlıyor. Nereden biliyorsun diye sormayın 😄
Pozitif hislerimi yaşarım, negatif hislerimi bastırıp yalnız kalınca yaşarım. Kimsenin yanında ağlayamam, huyum bu.
Hislerimi genele anlamda yaşarım, negatif duygularımı öfkemi sinirimi kıskançlığımı bastırmaya çalışırım sadece
Şoker gibi gülmeye vuruyorum yalandan gülüyorum sevdiklerimi iyi olmak onlara kaos kötülük yaşatmamak için zaten kalplerimiz olanlara böyle kötülük zarar vermiyor muyuz kalplerini kırmak o mutsuzlugu haketmediklerini yaşatmayı
Asla bastıramıyorum bastırmaya çalışırsam daha kötü olurum bunuda biliyorum
Ele geçirmeye çalıştığını fark ettiğim an bastırmazsam dünya bana zindan 😅😃
İçim neyse dışımda odur. Kendimi hiçbir şekilde bastırmam
Ben bütün hislerimi belli ederek yaşarım içimde istesemde bastıramam.
Genelde dışarı vurmam pek
Yok bastırmam hislerimi yaşarım. Bu yüzden zaten bir anım bir anımı tutmaz.
Sanırım bastırıyorum 😌😌🤗🤗ama aynı zamanda cesurum
İçime atarım ben. İnsanlara güvenmediğim için de anlatamıyorum
Bastırırim hisleri dışa vurmak daha da güç kaybettiriyor çünkü.
yaşıyorum
hiç içime atamam
Bastırdığım bazı hislerim var
Hangisi icinde bulundugum duruma uygunsa.
Yaşarım sonra kendimi de toparlarım
Genellikle yansıtıyorum
Evet içim ağlarken dışım gülüyor
Bastırırım çoğu zaman
Bastıririm sonra yok
Fifti fifti, kimini gömer, kimisini haykırırım.
Bastırıyorum içimde kalıyor hep
maalesef baStiriyorun
Sonradan yaşarsam daha iyi.
Gözden uzak hissini yaşamak.
hislerimi yaşarım
Bastırdık bir çok şeyi:(
Hislerimi şu aralar bastırıyorum
Bastırırım yalandan gülümserim 😀
Yaşarım her halimi saklamam
Duruma göre.
bastırırım
ikisinide yaparım