Ses tonu karşınızdaki kişiye olan bakış açınızı etkiler mi?

Ses tonu karşınızdaki kişiye olan bakış açınızı etkiler mi?

Hayır beni etkilemez.. sesten etkilenen sese göre seçen insanları da aşırı saçma buluyorum.. bir insanın sesine aşık olmuyorsun ya da sesi ile evlenmiyorsun sonuçta.. bu doğuştan gelen bir şey onu elde etmek için bir şey yapmadı sonuçta.. ayrıca karakteri davranışları ve kalbi daha değerlidir benim için.. güzellik ses fizik bunlardan etkilenmiyorum ben bir kadında
Sesin renginden bahsediyorsan bazı sesler kulağımı yoruyor genellikle kadınlarda var bu tını şu an tarif mekanizmam yetersiz kaldı ve yüksek sayılabilecek seslerden genellikle kaçınıyorum. Olaydan olaya değişen sesten bahsediyorsak ukala ses tonu, sinirli ses tonu, umursamaz ses tonu vs. evet karşımda saygıyı hak eden bir ses isterim.
Ses tonu beni etkilemez çünkü insan kendi sesiyle oynayabilir istediği ses tonunda konuşabilir. Benim için önemli olan düşünce ve olaylara karşı bakış açısıdır
Bakış açımı etkileyen şey o kişinin zekası, karakteri, davranışları olur. Ses tonu da güzel olursa daha ne olsun ama olmazsa olmaz da değil.. :D
Cevap
25Cevap
Karşı cins konusunda, evet etkiler
Gelsin sana :D
youtube.com/shorts/KMViG-eiOYo?si=MiECPCV6ADfm6nzw
♥️ yavrum
Beğenebilirim ama etkilemez...
Hayır ses işte daa en fazla ne olabilir ki 😂
İnsanlar ne söylediğinden önce, ses tonuna odaklanır zaten. Bilimsel bir realite
Şöyle önemli bana karsı ses tonunu yükselten oldu mu o derece bende yükseliyorum.
Aşk anlamında etkilenmek anlamında soruyorsan. Ses tonu önemsiz
Kesinlikle etkiler. Yüksek desibelde konuşuyorsa kesinlikle ona onun gibi davranırım ve hiç hoşlanmam bundan.
Bir ses tonuna düşecek olsaydık, 24 saat müşteri temsilcileri ile konuşurduk 😂
Bakis acimi etkilemez ama bazi ses tonu guven verebiliyor ya da bana guvenme tarzi ses tonuda var
Bakış açımı etkilemez belki ama;
Sesinde huzuru ve güven ve taşıyan insanları severim.
Ses tonunun bi etkisi var karakterle olumlu şekilde harmanlandigi sürece çok bi önem arz etmiyor
Yani şimdi bazen çok ince, kadınsı sesli erkekler oluyor. Açıkçası bakış açımı etkiliyor böyle erkekler. Olumsuz olarak.
bizim sesimiz borazan gibi olduğu için mi karşı taraf etkilenmiyor o zaman
İyi olması extra bir artı kazandırmıyor ama kötü ve itici bir sesinin olması itici geliyor nedense
Tabi çünkü karşımdaki kişinin ne söylediği değil, nasıl söylediği mühim.
Beğenme kriteri olarak evet. Ancak sesine aşık olmak mantıksız tabii ki.
beni kesinlikle etkiler bu özellik kadın olsun erkek olsun hepsi için geçerlidir. çünkü ses tonu bi insanın en önemli özelliklerinden birisidir. görüntüsüne bile alışırsınız ancak sesine bir bağışıklık kazanmak çok daha zordur.
Hayır pek değil
Evet, etkiler tabiki.
Etkileyebilir , ama bir kere taniyorsam karakterini vs etkilemez
Ses tonu etkilenmeye etken tabi, fakat bakış açımı da etkilemez ya..
Illaki, benim ses tonumun cok iyo ve etkileyici oldugunu soylerler.. Bende farkindayim bunun..
Kişinin ses tonunun güzel olması kişiyi daha çekici yapıyor.
Senin ses tonun güzel mi 🤔
Etkiler aşırı ince ya da aşırı kalın ses sevmem ama kalın sesin çekici olduğunu düşünüyorum
bakış açımı etkilemez ama sesinin güzel olması bir artı tabii
Hayır etkilemez beni
Evet önemli birini dinleyebilmem… 🤭
Evet ya ses tonu zaafım var da
Biraz, büyük oranda değil.
Alakasız etkilenmem ben
Etkiliyor açıkçası.
Çeker tabi ki
İlk izlenimde etkiler.
Ses tonu diksiyon vs bunlarda önemli tabi
Hayır etkilemez genelde kişiliğine bakarım
Yani etkiler ama beyni yoksa sönük kalır