Nezaketinize 100 üzerinden kaç verirsiniz?
Zerafetiniz sizce % kaçtır?
Yorumlarınız için teşekkürler
Zerafetiniz sizce % kaçtır?
Yorumlarınız için teşekkürler
Ne yapıyorsa iki katı iade ederim nazikse nazik kaba saba hareket varsa mislisiyle yaklaşırım ama her zaman ilk adımım naziktir nabza göre şerbet misali biraz
Nezaketin karşındaki insana göre değişiklik gösteriyor yani
Yani şimdi ben nazik davrandım diyelim o art niyet veya kaba yaklaşımı var bu tür davranışı yaklaşımı gördüğü halde kimin hareketi değişmezki?
Kaba davranışlar karşisinda nezaketten vazgeçmek mi gerekir? Kaba saba olanın tavrı senin duygularını, kontrol mü ediyor yani?
Pat diye vazgeçmem ama hakedene hakettiğini vermek gerek
Sence hak ettiği kaba bir davranış mı? Zaten kendisi öyleydi. Onun için bence kaba bir davranış sorun değilse?
Benceyi sil. Onun için kaba bir davranış sorun değilse? demek istemiştim
O o dilden anlamayı biliyorsa maalesef
O o dilden anlamayı biliyor hatta seviyor bile olabilir. Peki sen hangi dilde konuşmayi seversin?
İdare edebildiğim kadar ince naif nazik
Bir başkasının kabalığına sen naifliğini, nazikliğini arka plana atmayı hak ediyor musun?
Sabrın da bi sonu vardır her bişeyde
Sabrın sonu seni nereye götürür? Veya götürmelidir? Sabır sonunda patlamak için mi vardır?
Yani sonunu karşımdaki belirler işte. Sabrın sonu düzlüğe çıkarmalı ama aksini isteyen oluyor ister istemez. Hiç kimse sonsuz sabredemez hiç bişeye
Aslında sabır sonsuz değil, bir seçim. İnsanlar sonsuza kadar sabretmeyi düşünüp bir yerde patlayıp istemedikleri şeyler yapıyorlarsa;
İçinde bulunduğumuz durumun sonsuza kadar süreceği düşüncesi sabrımızı taşırıyor olamaz mı? Oysa hiçbir şey sonsuza kadar sürmüyor
Yani bazı şeyleri kendi düşüncelerimizle ileri taşıyoruz ama mantık ve aklın yetmediği yerlerde olabiliyor o yüzden inceldiği yerden kopsun der geçerim çok çok
Cevap
11Cevap
Ben nazik buluyorum tabi ki de.. ama zarif değilim
Her daim gadası
Gerçekten nazik bir insan olduğumu düşünüyorum
Samimi olmadığım insana çok naziğimdir. Samimi olduğuma ise nezaketin eseri yoktur. Ortası yok sanırım bende
Tam tersi olması gerekmiyor muydu?
Hayır neden tam tersi olsun. Samimi olduğun insanın yanında filtresiz oluyorsun, rahat oluyorsun. Samimi olmadığın insanın yanında ise seni yanlış anlama ihtimaline karşı veya pot kırmamak icin hal hareketlerine, sözlerine dikkat ediyorsun
Aslında haklısın. Ben böyle düşünmemiştim 🤓
İstediğim zaman çok nazik ve zarif olup, istediğim zaman kaba olabiliyorum. Duruma göre değişiyor diyelim.
Yüzde 98 nazigim
Ama sakın o yüzde ikiye denk gelmeyin
Zarafet erkeklerde olmaz nezaket kurallarına dikkat ederim
Belli olmaz yeri geldiğinde 100 yeri geldiğinde 0
Çok nazik değilim maalesef
Pek nazik değilimdir zarifi ise meybi
hayir
55-60 çok bile.
100 üzerinde 90 veriyorum %10 kısmım öküz biraz
Yurzde 80
Nazikim
Kendimi puanlayamam