Mesela ben 10 kızla aynı anda konuşuyorum ve bağlı olmayan biriyim. Kızların daha çok hoşuna gidiyor, hırs yapıyor s. laklar.
Ben de birgün onunla birgün bununla yatıp kalkıyorum. Bu işten karlı çıkıyorum.
Mesela ben 10 kızla aynı anda konuşuyorum ve bağlı olmayan biriyim. Kızların daha çok hoşuna gidiyor, hırs yapıyor s. laklar.
Ben de birgün onunla birgün bununla yatıp kalkıyorum. Bu işten karlı çıkıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çünü onunla hununla düşüp kalkan erkekle konuşan kızlar düşük seviyeli olurlar. Kendilerini kullandırmaktan hoşlanırlar. Karşılığında aslında seni de kullanıyolar. Hırslanıp hoşlarına gitmesinin sebebi de seni bi mal olarak görüp diğerleriyle rakip gibi hissetmesi. Benim malım olsun der. Onun amacı aslında sen değilsin. Seviyeli kızların buna ihtiyacı yoktur zaten. Böyle bi adamın ona verebileceği hiç bir şeyi yok. Cinselliği herkesten bulabilir ama seviyeli bir kadın değerinin farkındadır. Ona değer veren birini seçer.
Alan razı veren razı. O tip kadın ve erkekler mutsuz olurlar. Ne kadar haremin genişse o kadar mutlusundur hayatta
Haremi geniş olanlar sadece böyle düşünüyor. Kendini kandırıyosun. Doyumsuzluktan başka bir şey değil. O kadar sevgi ilgi görmemişsin ki bir kişinin ilgisi alakası sana yetmemiş. 10 kişiden birden almaya çalışıyosun. Sorumluluk almaktan korkan biri olduğun için de bu ilgiyi bir tek cinsel yollardan almaya çalışıyosun ama dediğim gibi ne kadar yeterli olmuyorsa bir çok kişiyle bunu yapıyorsun. Kendini teselli etmek için de bunu yapanlar mutlu tek kişiyle olanlar mutsuz diyosun. Mutlu olan biri bunları düşünmez bile. Düzgün bir ilişkisi olmayanlar onların mutsuz olduğunu sanabilir ama işin aslı sen bu konudan o kadar uzaksın ki onların yaşadığı duyguyu tadamicaksın.
O yüzden mi evlenenler boşanıyor 😂 güldürme beni. Yüzde 90 evliler mutsuz. İyi anlastin ve evlendin gerçek yüzler ortaya çıkmaya başlıyor. En çok da kadın yoruluyor. Erkek de it gibi çalışmak zorunda. Yine dediğime geliyor. Takıl geç modu en sağlıklısi
Evlenmeyi marifet olarak görmeyin. Önemli olan ilişki içerisindeki iletişim ve duygular, saygı. Bunu devam ettirebilmek zaten önemli olan. Evlilik bir sorumluluk olduğu için herkes kaldıramayabilir ama bizde zaten kaldırabilen insanlardan bahsediyoruz. Evliliği kötü gidenler var diye iyi gidenleri görmezden gelemeyiz sonuçta. Dediğinde kadın madem bu kadar yoruluyor erkek nerde kadın yorulurken. Günümüzde sadece erkek çalışmıyor ayrıca. Takıl geç modu en sağlıklısı olsaydı sürekli mutluluğu onda bunda aramazdınız. Asıl sürekli bir arayış içinde olmak insanı yorar.
En mantıklısı abim ama sağlam bir taşa çarpma yattigin yerden kalkamayabilirsjn😆
Sağlam taş?
Yani her kız senin yatıp kalktigin kişilere benzemez dikkat et diyorum
Yapacak bi şey yok. Korkarak hayatı sadece izlersin bu şekilde
slklar cunku deger verilmeyerek yetistirilmisler
Kendilerine değer versinler umrumda değil, yakama yapisani ben de yatağa atarim suc benim değil asdf