Görüşlere şöyle bir bakıyorum maşallah kimse burnundan kıl aldırmıyor ya, aferin size 😀😀😀
Her insanın zaafı vardır bu sizi güçsüz yapmaz...
Görüşlere şöyle bir bakıyorum maşallah kimse burnundan kıl aldırmıyor ya, aferin size 😀😀😀
Her insanın zaafı vardır bu sizi güçsüz yapmaz...
Ben bu sitedekiler gibisini bu yaşıma kadar reel hayatta görmedim, o kadar ortamda bulundum, binbir çeşit insan tanıdım ama buradakiler burnundan kıl aldırmayanı hiç görmedim 😂 Hepsi bulunmaz hint kumaşı : ))
Adım gibi eminim, çoğu reelde eziğin tekidir : ))
Bende umursamaz bir insanım :D ama bunu kalkan olarak kullanmam çünkü kendimi koruma gereği duymuyorum yani gerçekten umurumda değil. insan zamanla öyle şeylere bile alışıyor ki bir yerden sonra aman salla gitsin diyor.
ha tabi bu üzülmediğim anlamına gelmiyor. acı çekiyorum ama dediğim gibi bir şey olmasın da endişe duymam olacaksa yaşarım derim
Umursadıgım insana umursamaz davranamıyorum. Taktiksel hareketlerden uzagım yapanlardan da uzağım. Zayıflıgımızı saklamaya çalışmak bizi güçlü değil daha zayıf gösteriyor.
Keşke umursamaz gamsız biri olsam belki bu kadar erken yaşta saçlarım agarmazdı😂 ha bi de çok takık insan var ulan sanane ! Kabalaştım ama bu yani
Kabalaşmak lazım bazen 😀
Cevap
11Cevap
Sözde burnundan kıl aldırmıyorlar ama iş gerçeklere geldiği zamanda öyle olmuyor ama yani kalkanları o kadar da korunaklı değil..
Bazısı evet, bazısı cidden umursamaz.
Çok doğru bence de güçlü görünmek için kalkan olarak kullanıyorlar. Her insanın zaafı vardır bu sizi güçsüz yapmaz...👏 imzamı atarımm❤️
Belki umursamazlık bizi kullanıyordur. 😄 Kıl yoktur benceartık herkes çok bakımlı.
Bu arada her zaafa da "gel lan sarılcam" denmez.🙄
Çok gülen çok pervasız ve umursamaz davranan insanların bu davranışlarının arkasında büyük yaraları veya yıkımları olduğunu düşünüyorum genelde.
Saklandıkları maskenin altında yatan korkunç bir güven eksikliği var. Yaşanamayan ne kadar his varsa burada kralını idame ediyorlar. :)
Teoride olan ile gerçekte yaşanan her zaman farklıdır.
Kağıt üzerinde her şey her zaman herkes kusursuzdur.
Ama gerçekler öyle değildir.
Ben artık saldım be superReyis harbiden umursamıyorum.
Daha ne olabılır ki kafası var bende
Ben nasıl görünüyorum bilmiyorum. Diğer insanlar da umrumda değil hshshshs
Öyle bir insan değilim , dillerini anlayamam. Ne gerek varsa ketumluğa😏
Kimi insanlar gerçekten umursamazdır yani belli bir nedeni yoktur
Hayır ama en azından kafaya takmıyodur büyütmüyodur lakin illaki ilgilenir
Umursamaz insanlar en bunalım insanlardır
Kalkan değil tahammül seviyesi kalmıyor
Evet. En çok onlar dert ediyor içlerine 😄
Umursamaz olmayı isterdim açıkçası ben de 😶
Kalkan olarak kullanir
Evet olabilir
Tabiii