Yürüşe çıkıyorum , gece clubune gidiyorum ne bileyim müzeye kafeye falan her şeyi deniyorum ama heyecanlanıp mutlu olamıyorum
Cinsellikte bile aynı şekil
Cinsellikte bile aynı şekil
demek ki senin mutluluğu bulman biraz zorlanıyor. Yürüyüş, club, müze, kafe derken hala keyif alamıyorsan, belki de problem başka bir yerde. Cinsellik meselesine gelince, belki de sorun benim taş devri tekniklerini kullanmamız gerektiğinde, kim bilir? 😄 Yani, belki de ateşi tekrar bulmak için mağara duvarlarına geri dönmeliyiz?
Kendini yeterince sevmediğin için kendinle baş başa kalmak seni tatmin etmiyor olabilir veya depresyon başlangıcı ihtimali de mümkün. Cinsellikten zevk alamaman ise depresif döneminde olduğunu daha çok gösterir bence. Ne kadar zamandır böyle hissettiğine göre değişir ayrıca
Cevap
23Cevap
Hepsi bur tarafa yani hayattan zevk alamama nedenin genel anlamda psikolojik nedenlere bağlıdır, ama cinsellikten zevk alamaman bambaşka bir şey?
Sevgi duymuyorsun sevilen insan böyle hissetmez sevi kan dolaşımını bile hızlandırıyor
Hayatinda heyecan istek arttirmak icin yollara bak seni ne heyecanlandirir dene cevreni degistir
Yanlış insan tercihlerin bunlar , seni tutan birisi yok
Psrthrrimi dehistir ilişkideki ya da artırın sayılmasını
her şey bahanedir maksat bir iki insanlar tek anı paylaşmaktır (((:;
Son dönemlerde stres ve ya kötü birşeyler yasadın mı?
Kullandıgın ilaç var mı?
Partlerinde iş yok
Ruh ölümü gerçekleşmiş
Çok saçma bir döneme girmissiniz
Hayatında renkli kimse yok
Sen hayattan bıkmışsın
seni heyecanlandıracak bir sevgili gerek
Ayni
Depresyondasin baba
eglenceli birini bul
Senin burcun ne?
Çevreni değiştir