Kişilik & Karakter Uykusuzken nasıl bir insana dönüşüyorsunuz? Kromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ben var ya ben kimseye tahammül edemiyorum iki kelime edenin kafasına çarpasım geliyor Uykusuzken nasıl bir insana dönüşüyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben uykusuzken bitkin olurum 0 0 Yorumla
__NoName__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kahve ile yaşamaya devam gün içerisinde ani çıkışlarım olabiliyor 1 1 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl kahve asla uykumu açmıyor benim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben oda sesiz olandı gerek zifiri karanlık ve çit çıkmayacak 😂😂😂genelde onlar benimle aynı odada kalmak istemez 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Off of çok felaket oluyorum jdndjsndBazen hayal görüyorum çok iyi saçmalıyorum. Ama çok uykusuz kalmam lazım bunlar için😅 0 0 Yorumla
Tersbirisi_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Günde 3 saat uyuyorum 8 saat uyuduğum zamandan daha dinç ve pozitif oluyorum. 0 2 Yorumla Kromozoɱ +1 yıl olum bunun sırrı ne Yorumla Tersbirisi_ +1 yıl Spor yapmak Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir açken İki uykusuzken kendini seven bana yaklaşmasın berbat biri oluyorum 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok sakinleşiyor, gecenin karanlığına dönüşüyorum. 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşırı sessizleşirim, yatağıma ulaşıncaya kadar nadiren konuşurum. 0 0 Yorumla
FasaFisoo_Bunlar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bazen çenem düşüyor, daha canlı oluyorum bazen daha agresif sinirli 0 0 Yorumla
Ceylin2015555 Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Anksiyetem artıyor elim ayağım titriyor uykusuz olunca garip davranıyorum uyurken biri ses falan yapınca da bogazlayasim geliyor 0 0 Yorumla
Özgeözgünüm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Saçma sapan bir enerji ve boş bogazlik 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hiç yanıma yaklaşmayın 0 0 Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben her halinle artık tahammul edemıyorumya 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Asabi 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Gergin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben uykusuzken bitkin olurum
Kahve ile yaşamaya devam gün içerisinde ani çıkışlarım olabiliyor
kahve asla uykumu açmıyor benim
Ben oda sesiz olandı gerek zifiri karanlık ve çit çıkmayacak 😂😂😂genelde onlar benimle aynı odada kalmak istemez
Off of çok felaket oluyorum jdndjsnd
Bazen hayal görüyorum çok iyi saçmalıyorum. Ama çok uykusuz kalmam lazım bunlar için😅
Günde 3 saat uyuyorum 8 saat uyuduğum zamandan daha dinç ve pozitif oluyorum.
olum bunun sırrı ne
Spor yapmak
Bir açken İki uykusuzken kendini seven bana yaklaşmasın berbat biri oluyorum
Çok sakinleşiyor, gecenin karanlığına dönüşüyorum.
Aşırı sessizleşirim, yatağıma ulaşıncaya kadar nadiren konuşurum.
Bazen çenem düşüyor, daha canlı oluyorum bazen daha agresif sinirli
Anksiyetem artıyor elim ayağım titriyor uykusuz olunca garip davranıyorum uyurken biri ses falan yapınca da bogazlayasim geliyor
Saçma sapan bir enerji ve boş bogazlik
Uykusuzken ben ; zombi mode on 😂
Hiç yanıma yaklaşmayın
Hiç yanima yaklaşmayın :D
Yaklaşılmasın yeter 😂
Ben her halinle artık tahammul edemıyorumya
Asabi
Gergin