Rahatlıkla uykuya dalabiliyor musunuz? Benim biraz uyumam zor en ufak tıkırtıya sese ışığa rahatsız olurum 🤔 çoğu zaman en ufak sese de uyanırım zaten

Rahatlıkla uykuya dalabiliyor musunuz? Benim biraz uyumam zor en ufak tıkırtıya sese ışığa rahatsız olurum 🤔 çoğu zaman en ufak sese de uyanırım zaten

Hayır maalesef.. uyumayı denediğim zaman uykuya dalmam 1 saati buluyor bazen daha çok.. gece de zaten sık uyanırım bir de üstüne geç uyurum uyku düzenim yok sayılır.. ama bazen de rahat uyurum
Cevap
12Cevap
Uykuya rahatlıkla dalabiliyorum evet. Bu problemim için melatonin satın alabilirsin. Faydasını görürsün.
Bir bakayım ona hiç kullanmadım 🤔 reçeteli satılıyor diye biliyorum 🤔
Yorumlara güvenemiyorum 🤣 arkadaş uyku ilacı kullandım 12 saat aralıksız uyudum dedi ben deneyim dedim uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım. Duş alır milletin uykusu gelir ben duş alırım uykum kaçar 🤔 ters etki yaratıyor genelde bende
Haha yok sorun yok bunlar bende de bu şekilde oluyor. Melatonin uyku ilacı değil tamamen bitkisel. Ölü gibi uyumak söz konusu değil yani. Yine uykuya daldığında gece seslere uyanabiliyorsun, uyandığında kolaylıkla uykuya dalabiliyorsun. Bu sadece gece bölünen uykuya tekrar dalmayı, sabah dinç kalkmayı, ben gibi biyolojik saati ayvayı yemiş olanları falan düzeltiyor. Bende kahve içince uykum geliyor mesela 😄
Hormon takviyesi olarak geçiyor diye biliyorum uyku ilacı olmadığını biliyorum bünyem ters onu diyorum 🤣 sen de mi benim gibi terssin anladığım kadarıyla 🤣
Bilmem mi 🤣 yaşayan bilir çok iyi anlıyorum
Tetikte mi yatıyorsunuz gergin bir şekilde? Ben birşeyler açarım mesela çizgi film falan izleyerek uyurum
7 yaşından beri böyle benim 🤔
Çok tuhaf cidden bir sebebi olmalı bir travma falan yaşadınız mı
Cıks yaşamadım 🤔
Aaa bilemiyorum doktora gitsen
Başımı yastığa koyar koymaz uyurum. En fazla birkaç saniye sürer.
Ebet başımı yastığa koyduğum gibi rüyalar alemindeyim. d
Bir ben miyim şunu yapamayan 😒
Ah ah nerde yatıyorum en az yarım saat geçmesi lazım uykuya dalabilmem için çünkü beynim susmuyor sürekli bir konuşma halinde maalesef.
Eğer o gün canımı sıkan bir şey olmadıysa rahat uyurum. Diğer türlü dalamıyorum devamlı aklıma geliyor.
Yok şu survivor konsey sonuçlansın yatağa gidicen sende 1 saat ben diyim 2 saat o desin 3 saat uykuya dalmayı bekliycem
Kolay uyurum kolay da kalkarım ufacık ses yeter ama ses falan olmasada istediyim zamanda alarımdan önce uyanırım
Evet uyuyabiliyorum yeter ki karanlık bir ortam olsun karanlık harici başka yerde uyuyamıyorum.
Canım çok ama çok sıkkın ise uykuya dalmakta zorlanırım. Onun dışında rahat dalarım uykuya çünkü gün boyu aşırı yoruluyorum.
Evet rahatlıkla uykuya dalabiliyorum.
Evet rahatlıkla uyuyabiliyorum, hatta ışık açık odada bile uyurum
Aslında dalabiliyordum, ayarlarımla oynadılar da frekans gitti ama düzeleceğiz.
En fazla 2 dakika sürüyor uykuya dalmam.
Bazen 20 saniye falan sürüyor.
Neşem, keyfim yerindeyse rahat uyurum. Moralim bozuk ve keyifsiz isem hiç rahat uyuyamıyorum.
Genellikle işten geldiğimde uyku tutuyor :) Hemen uyuyyorum.
Dün gece sabaha kadar uyuyamadım.24 saattir uykusuz kaldım.
Beynimi meşgul eden bir şey yoksa o an dalabiliyorum.
20 dk içerisinde uykuya dalarım ama kafam dolu olduğunda uyuyamam ve uykum çok kesilir kurban
Senin eve giren hırsız bin pişman olur girdiğine gireceğine 😊
Genellikle uyuyakalıyorum
Ben herseyi kafama taktigim icin uyuyamiyorum
Evet çok rahat uykuya dalarım
Kafayı yastığa vuruyum yeter bir kaç dakika 😅
Bir ben şöyle olamadım.
o bende de var zor uyurum kolay uyanırım uyuduktan 2 saat sonrasına alarm kurayım uyanırım.
en baba uyku ilacını aldım arkadaş almış deliksiz ölü gibi 12 saat uyudum dedi ben içtim uykum kaçtı sabaha kadar uyuyamadım :D şu uyku stillerinden bahset bakalım :D
😅😅 abi uyku böyle pu'şt gibi ib'ne gibi birşeydir ama uyku muhteşem birşeydir 😅😅
Abi kolay uyuyabilen, zor uyuyabilen, uykusu ölüm uykusu olan, uykusu benim gibi sinek vızıltısına uyanacak kadar hafif olan, günlerce uyku uyumayan ve uykusu gelmeyen insanlar var. Uyku her insanın bedenine bünyesine göre değişiyor ve haliyle çevresel faktörlerlere.
Stil deyince uyku metotları söyleyeceksin sandım :D
Melisa çayı aslında ama o da aşırı yorgunluk yapıyor
Yastıkla buluşup uykuya dalmam 30 sn 🙂
Şu işin sırrını bize de öğret 🤔
Hic bir stresi siniri yatağa taşımamak bari uykuya dalarken dusunmeyelim degilmi
Türkiye şartlarında zor 🤔 benim 7 yaşından beri uyku sorunlarım var maalesef
Hmmm o zaman sorun başka
Aynen maalesef
Yatağı görünce uyuyorum kanka
Bir ben şöyle olamadım aq
Kanka olma zaten.
Ben hayatım çüküldükten sonra oldum.
Artık her şey basit geliyor ondan
Lan gece de boyna uyuyorum yatarım alarmdan önce uyanırım en ufak tıkırtıya uyanırım gün içinde uykulu olurum hep
Tilki uykusuna mı yatıyorsun lan 🤔 tedirgin uyuma lan osura osura uyu gitsin 😂
it uykusu derler bro 🤣 7 yaşımdan beri böyleyim aq
Keşke ya uykum var ama uyuyamıyorum tuhaf..
Senin de benim gibi uyku sorunun var demek ki
Değişiyor. Asmr videolarıyla uyutuyorum kendimi bu aralar
Hayır 3 saati bile bulur çoğu zaman ama eger cok yorgunsam yarim saate uyurum
Gayet rahat uyumak istersem uyurum
Hayır karabasan geliyor sjsjj
Yastığı görmem yeterli
Telefonla ilgilenmesem hemen uyurum
Son zamanlarda baya rahat uyuyorum
her tarafta uyuyabilirim.
Evet ağrılarım olmasa 5 dk yeter 😂
Bi sira ever cok uykum gelio nazarmi var ne
Uyurum