Sorumla çok uyumlu oldu bu şarkı...🥳☕🚬✌
Vazgeçmek senin için ne demek?
Sorumla çok uyumlu oldu bu şarkı...🥳☕🚬✌
Selâmlar!
Vazgeçmek sizin için ne demektir...✔
#Acid_Qeenn...🌺
Birine en fazla 2 kez gidilir zaten sonrası yüzsüzlük olur ama en ufak şeyde vazgeçen insandan şüphe ederim ilişki dediğin şey için kendini yırtmanı beklemem ama az da olsa bi çaba emek senden bişey eksiltmez
Cevap
27Cevap
Doğru zamanda, doğru yerde vazgeçebilmeyi bilmek büyük bir erdem benim için. Olmayacağı zorlamak, zamanını ve enerjini boşa harcamak insanın kendine ettiği bir eziyet sadece. Çok sevdiğim bir söz vardır "Bazen sıkıca tutmak yerine, sakince bırakmak insanı daha özgür kılar" diye. İşte tam olarak öyle düşünüyorum ben de.
Vaz geçmek benim için anlamını yitirmek demektir.. ya da artık o şeye ihtiyacım yok demektir ya da artık dayanamıyorum demektir.. veya ne yaparsam yapayım ne kadar çabalarsam çabalayım başaramıyorum demektir.. ama vaz geçmem sonuna kadar mücadele eder ve denerim şansımı
Aldığım dersleri geçip o konuda mezun oldum demek.
Kişiden olsun veya herhangi bir şeyden olsun farketmez, "Vazgeçmek" benim için "S*kt*r Etmek" demektir.
"S*kt*r Etmek" ne demektir?, peki...
Gözümün önünde, burnumun dibinde bile olsa "görmemek, duymamak, hissetmemek" demektir.
Cem Yılmaz'ın repliğinde dediği gibi "yok ki öyle bir şey, demedi ki..."
Benim için "Vazgeçmek" budur.
Ya senin için?
Detay olarak paylaştım kendimce olanı...
Çok detaycı mısınız?😄
Bazı şeylerin bitmesine/gitmesine izin vermek mücadeleden kaçmak, teslim olmak ya da korkaklık değildir. Aksine cesaret işidir. Kararlılıktır, neyi isteyip istemediğini bilmesidir kişinin. Bazen istemeden bazen de bile isteye vazgeçeriz. Ama geçeriz. Geçip gideriz. Geçip gitmezsek ne mi olur? Asla değişmeyecek bir imkansız için zaman kaybederiz, emek kaybederiz, maddi manevi kaybederiz ve sonunda kendimizi kaybederiz. Ben her durumda bir soru sorarım; değer mi? yeter miktarı çok az bulan birsi için hiçbir şey yeterli değildir. O yüzden vazgeçmek kötü değil, zor ama kendimiz için iyi bir şey. Bazen hem kaybeder hem de vazgeçeriz. İşte orası biraz kafamızı karıştırabilir. O vakit de az özler, az pişmanlık duyar, belki de nötr kalırız. Ay öyle bir şeyler işte hadi biraz düşünelim üzerinde..🤔
Vazgeçmek sıradanlaştırmaktır. Anlamsızlaştırmaktır. Sen Müslüm ben de Sezen bırakayım şuraya bari bro.
Sezen Aksu - Vazgeçtim (Lyrics Şarkı Sözleri) / Sezen Aksu
https://www.youtube.com/watch?v=TGHOcyiZrDsOff bee damarrr.😍☕🚬
İlk Anlamı: Kişinin hakkı olan bir şeyden karşı tarafın selameti için cayması. Artık hak talep etmemesi. İkinci Anlamı: İstek duymamak, talep etmemek, Üçüncü Anlamı: Sık aralıklarla yapılan bir şeyi artık yapmamak, ara vermek ya da tamamen bitirmek.
Vazgeçmek yaniden başlamak demek. Artık anlamak demek. Sıkıştığın yerden kurtulmak demek. Nasıl ki sabah uykudan vazgeçtiğinde gün başlıyorsa, sana deger vermeyenden vazgeçtiğinde de hayat başlıyor.
Yenilenmek demek. Vazgeçmişim çünkü öyle gerekmiş. Hüzünlü ve tatlı bir veda aynı zamanda yepyeni bir başlangıç tertemiz huzurlu bir bağlangıç. 😌
Zor yerden sordun hocam!
Vazgeçmek içerinden bir parçayı elinle söküp çıkarmak, alıştığın her neyse (sevgili, iş, maddi manevi) ondan ayrılmaktır.
bazen ne kadar zorlasan da cabalasan da olmaz sadece yorgunlugun katlanir ve cabalayacak mecalin kalmaz iste o zaman vazgecmek en iyisi dinlenip gücünü toplamak yeniden başlayabilmek icin.
Sonunda mutsuz olacagimdan emin oldugum ve bunun icin caba sarfetmenin anlamsiz olmasi durumu.
vazgeçtiğim şeyleri bi düşündüm, benim için artık umut kalmaması demek
haliyle, ipin ucunu bırakıyorum o noktayı görünce
Mücadeleyi bırakmakdır her yolu denedin ama olmadı pes etmektir bir de onun için iyiliği için ondan vazgeçmektir
Özgürleşmek, iradeli olduğumu hissetmek, özsaygımı tekrar hatırlamak.. Vazgeçtim sözlerinden, vazgeçtim gözlerinden bir ah de yeter...
Vazgeçmek bırakmak aslında ipin ucu nereye giderse gitsin bırakmak, uçurumdan düşeceğini bile bile o ipi bırakmak.
Balıma sonuna kadar katılıyorum
En son seçenek.. ama artık vazgeçmek için eminsem geridönüşü de olmaz.. kafamda bittiyse biter
Vazgeçmek benim için iyi niyetimin suistimalidir. Aptal yerine konmamdır.
Bazen kazanmak, bazen kaybetmek, bazen ise kendini bulmaktır belki.
Vazgeçmek bu iş bitirmek demektir olmayacak demektir
Yenilince değil vazgeçince kaybedersin.
Vazgeçmek demek kaybetmek demektir.
Artık o kişi yok benim için , hayatımdan sildim gitti.
Her şeyin bir ömrü vardır ve tüketince çekip gitmek gerekir..
Vazgeçtin mi, ya tam vazgeçeceksin. ya da vazgeçmeyip, acıyla yaşayacak.
Vazgeçmeler büyük olmalı!.
Vazgeçmek acı çekmeyi sona erdirmek. Kafada tamamen bitirmek
Bütün gemileri yakmak demektir
Yok saymak demek. Öyle bir vazgeçtim ki :)
Vazgeçmek benim icin bir bitistir
Duygularından kaçmaktır.
Gerektiğin de yapılması gereken..
Ölürüm vazgeçmem ben
Yeni bir başlangıç..
Zaman kaybı olmamasıdır
Özgürlük
Bırakmak olsa gerek.
Yenii olaylara yelken açmak demektir
Pes etmek
Sevdiğim bir şeydir
her şey demek