Bir kadın sizin için ne yaparsa bu kadın benimle ilgileniyor dersiniz.

Bir kadın sizin için ne yaparsa bu kadın benimle ilgileniyor dersiniz.

Hakkımda sorular soruyorsa tanımak için, her baktığımda bana bakıyor ise, benle konuşurken önemsiz bir konu bile olsa gözlerime bakıp dediklerimi dinliyor ise, herkeste farkı yaklaşıyor ise, benim olduğum ortama gelmek için saçma bahaneler buluyor ise...
Soru soruyorsa, merak ettiğini hissettiriyorsa, oralı oluyorsa, cevap veriyorsa, iletişim kuruyorsa ilgili demektir.
Bence her erkeğin ruh haline göre değişen bir durum, Çocuk gibi sevilmek istedikleri de oluyor. Atomu parçalamış gibi gurur duyulmasını istedikleri de
Cevap
10Cevap
Sevdiğim kadınla ilgilenirim tabi ki de mutlu etmek için
Bence yemek falan yaparsak ve ozel gunlerde de tuttugu takimla ya da hobileriyle ilgili hediyeler alirsak birde mesajlarina hemen cevap verirsek ilgili oldugumuzu dusunurler
Çok doğru ama bunun üstüne bir 🚬 yakılır 31 yıldır saydıklarınin birini bile yaşamamış biri olarak
eper konuşıyorsanız hemen geri dönüş yaparsa ilgili olduğunu düşünür fakat kızada fazla güvenmiyorsa aklından bin tane seneryo geçer.
Benimle vakit geçirmek için zaman ayırıyorsa arayıp soruyorsa sevdiğini his ettirirse bunlar ilgi ve sevgi kavramıdır erkek için
Sabah günaydın mesajını ilk yazmak kadar basit ve kolay
Soru soruyorsa
Sürekli bakismaya çalışıyorsa
Merak ediyorsa
Ilgileniyordur
Eskiden olsa varlığını hissettirse yeterli idi fakat artık insan sevmiyorum...
Dinleyip anlamaya çalışmak ve detaylarına odaklanarak hareket etmek mesela hediye vs
Bence..
Hediye mi?
Olağan ustu bir sorun varsa önemli beni bilen bilir yazabilir özellikle canisıi MG,,,
Düşünür ya da anlamaya çalışır dinlerse
Kızlar burada bizlik bir şey yok dağılalım
soru soruyorsa
Karşılıklı saygı olması kâfi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?