Ben inandım Allah'u Teala'nın meleklerine, kitaplarına peygamberlerine, ahiret gününe, kadere, hayır ve şerrin Allah'tan geldiğine iman ettim. Öldükten sonra dirilmek haktır, gerçektir. Ben şahadet ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur.
Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Bildiğim tek gerçek çok az şey bildiğimdir çünkü insan olarak çok az şey öğreniyoruz ve bir ömür geçse bile öğrenemediğimiz şeyler oluyor illa ki. ama bunun haricinde hayata anlam katmak için amaç edinmek gerektiği onu da en iyi sevdiklerimizi mutlu ederek ya da hayatımızda sevdiğimiz insanları katarak yapabildiğimizdir. tabi herkesin görüşü farklıdır herkes inandığı doğru neyse onu söyler. bir de insanlara güvenmemek gerektiği.. maalesef güvenmek zor.
Özü benzer olmayanlar birbirine itici gelir, özü benzer olanlar birbirlerine çekici gelir. Öz, insanın ruhu, mayası, kâlbi bu benzemezliği ve benzerliği bilinmez bir şekilde hisseder. Neden bazı insanlar birbirini sevmez veya sever bu nedenle açıklanamaz. Ve iyiler ve kötüler günün birinde mutlaka ayrışacaklar. Bu toplu taşıma eziyeti bir gün son bulacak!