Merhabalar Herkese 🌸

Sana yapılan eleştirileri kafana takar mısın?
Merhabalar Herkese 🌸

Sana yapılan eleştirileri kafana takar mısın?
Kimin neden eleştirdiğine göre değişir.. sevdiğim değer verdiğim biriyse tabi ki de eleştirisini dikkate alırım.. çünkü benim iyiliğimi istiyordur hatalarımı gösteriyordur daha iyi olmamı istiyordur ama eğer beni çekemediği için sırf çamur atmak için eleştirdiyse umurumda dahi olmaz ve dinlemem.
Yapılan eleştirilere kulak asarım ama tabiki de benim kendi bildiğim doğrular vardır. Benim doğrularımla eşleşiyorsa demek ki o da böyle düşünüyor doğruluk payı vardır derim yoksa kulak asarım ama ciddiye alıp almamak durumuma, eleştirdikleri duruma bağlı
Saygı duyduğum ve güvendiğim çok nadir dostlarımın eleştirilerini mutlaka ciddiye alırım. Diğer beş para etmez tiplerin beş para etmez sataşmalarını duymam bile, herbirinin yapabildiği tek şey boş yere bana saldırmak ben de onları değil takmak dönüp bakmıyorum bile.
En doğrusu
Kafama değil totoma takıyorum :D
Agahsha
😄
Teşekkür ederim 🌷
Rica ederim🌸
Cevap
25Cevap
Benim hayatım beni bağlar. Başkalarının ipleri ile düğümlenmem
Kendimde gördüğüm eksilerle ilgili bir eleştiriyse evet, bi durup düşünürüm.
Onun dışında her söyleneni umursamam.
Önemli olan eleştiriyi kim yapıyor. Hepsini takmam
Kimin söylediyi çok önemli. Mesela İlbet Ortaylı eleştirse tabii ki kafama takarim 😂 hatta hoşuma bile gider kendimi geliştirmem açısından eleştirileri dikkate alirim, fakat vasıfsız birinin eleştirisine güler geçerim 😂✨
Yapılan eleştirileri zerre kafama takmam. Yoramam beynimi onlarla. Hayat takmak için fazla hızlı ve kısa. İstediğimi yapar, bildiğimi okumaya devam ederim. İsteyen istediği gibi eleştirebilir az ötede.
Takarım. Ama söyleyen de önemli tabii. Ben üstüm amirim veya abi olarak saydığım birisi yapıyorsa dikkate alırım. Yoksa beraber çalıştığımız arkadaş olsun öyle sıradan kişiler olsun takılmam.
Önce beni eleştirenin durumuna bakarım beni eleştirebilecek kadar donanıma sahip mi yoksa herkes herkesi bir şey bulur eleştirir
Eskiden çok takardım artık umrumda değil, kimseye beğendirmek zorunda hissetmiyorum kendimi 😄✌🏼
Haklı eleştiri ise kendimi artık o konuda geliştirmem gerektiğini düşünürüm, haksız bir eleştiri ise kafama cok takarım.
Kendimi için yararlı olcak seyleri alırım ama diğer türlü hiç takmam
eleştiri haklı bir eleştiri ise kafama takmam
ama gereksiz eleştirilere gelemem
Yapan kişiye göre değişiyor ama çok taktığımı söyleyemiyorum.
Eleştiriye bağlı olarak ve kimin yaptığına göre değişir
bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor. ben adam olmam 😂
Mantıklı eleştirilere kafayı takmam. Fakat mantıksız eleştiri olursa bu eleştiri olmaktan çıkar.
Sevdiğim insansa takarım unursamadigin biriyse çok da fifi:)
Gerçekten yanlışımı işaret ediyorsa evet bunu düzeltene kadar takarım.
Hayır haklı olanı işitir hayatımda yer edinirim harici haksız ise uyarırım ama yinede saygı duyarım
Haklı ve yerinde bir eleştiri ise tabii ki de
Kafama takmam ama dikkate alırım. Düzeltilecek noktaları düzeltmek amacıyla
Eleştirene bağlı tamamen. Çok önem verdiğim saygı duyduğum biri eleştiriyorsa dikkate alırım.
Yapıcı bir eleştiri ise dikkate alırım aksi halde benim içim önem arz etmez..
önce bi eleştirene bakarım rüştü ne diye
O da önemli
DAha önemi bir şey yok ki... Eleştiri en azından beni eleştrdiği konuda benden iyi olmasını gerektirir. Yoksa fifi
ne takıcam bu dünyada benden başka yok 2. bir raif yok
maalesef takarim
Evet. Bana yardımcı oluyor.
Çok sallamam, dikkate almam gerekirse alırım
Kimin ne dediğine göre takarım
Hayır. Dünya umurumda olmaz.
Boynuma takıyorum. Şık duruyor
Mantıklıysa düzeltmeye çalışırım.
eleştireye göre aşkom
Sadece yapıcı eleştirileri dikkate alırım.
S2m de olmaz jdjsjsjjd
Takmam düzeltmeye çabalarım ben
Hiç tamam, kendimi biliyorum
Benim velinimetim.
Hayır hiç takmam
Hayir
Evet takarım
Hayır.
oldukça fazla
Hayır
kime göre neye göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?