Biri var hem çocukluk arkadasım hemde komşum ikimizin yaşı 30 ikimizde bekarız bana karşı ergen hareketleri var kanka diyor yanımda sürekli kendini övüyor resimlerini gösteriyor şu resimde çok yakışıklıyım falan diyor bütün kızlar bana yazıyor ama ben yüz vermiyorum hepsi bacım diyor eski sevgilisini sürekli anlatıyor sizce amacı ne ben anlam veremedim dert dinlenir fakat saçma sapan hareketleri var ortada bir şey yo k aşırı gülmesi var kendide erkek bana kız resimleri gösteriyor ama çoğu fake ya da internette yazışıyorum hepsi bana evlenme teklifi ediyor diyo bende aşırı yaşıma görede olgun bir insanım anlam veremiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence geçer zamanla
Hangi zamanında geçer bilemem valla yaş kemale erdi
coluk cocuk hareketler iste muhattap olmamaya calis
Baya kendide tahsilli bir insan ama neden böyle anlam veremiyorum 28 yasındayız ikimizde artık 30 za yaklaştık. ama o hiç öyle. değil
hayatim erkek zekasi iste anca bu kadar calisiyor ne yaparsin boyleler
Valla bilemedim birde ufaktan tanıyoruz birbirimizi çok ergen ağzıyla konuşuyor kanka şu kız iyimi bu kız falan gösterdigi kızlarda 20 21 yaşlarinda
Çözmeye çalışma gereksiz çünkü bırak görme aw 😂
😂😂
Sen büyümüşsün ama o cocuk kalmıs. Zıt karakterler
Ya birde eski arkadaşız koparipta atamıyorum ama mesefe koymaya çalışıcam kirmakta istemiyorum
Kırmadıkca kırılmadık mı? Cok ince düsünceli olma kendine yakısan insanlarla beraber ol.
Bir beraberliğimiz yok kardeşim gibi görürüm onu ama uyuşmuyor kafamız sanki
Bende sevgilisin demedim zaten. Arkadaş cevren neyse sende osun derler ya, işte onu kast ediyorum. Cevrende kaliteli insanlar barındır
Aynen
Hic sevmem böyle tipleri
Bende sevmiyorum ama eski arkadaşız yaşıda var ama bilemiyorum
Akil yasta olsaydi baş olmazdı basi bos olmus bir halta yaramaz böyleleri
Kendide tahsilli bir insan ama bilemiyorum
Ben 3. Univ bitirdim bu kadar ego övünme yok bende neyin tahsili
Valla bende bilmiyorum kardeşim egosu baya bir var gibi hep onu dinliceksin muhabbette
Psikolojik olarak sıkıntıları vardır belki
Var zaten ama deli falan değil
Her psikolojik sıkıntılı deli olacak diye bir kaide yok ama bu çocuk psikolojik sıkıntısınlarini çok belli ediyor gibi
Hatta bir ara bana mı yürüyor sandım taki kız mevzusu yapınca anladım insan hoşlandiği insana kız mevzusu yapmaz heralde dedim
Uzak dur bence bu çocuktan
Uzaktan ziyade konuşmamaya çalışıcam
En doğrusu değmez konuşmaya
Doğru düzgün bir muhabbet yok aramızda bir kız ister bende fikir alır ne yapmam gerek misal fakat öyle bir şey değil beni görünce sürekli gülüyor muhabbet ediyoruz gereksiz kahkaha atıyor bende çok ciddi bir insanım sürekli muhabbet ederken koluma vuruyo anlamıyorum sonra resimlerini gösteriyo çok yakışıklıyim dimi falan
Yakışıklı mı peki?
Aynen yakışıklı
Ona güveniyor o zaman. Seni etkilediğini düşünüyor
Yok valla etkilenmiyorum ama annesinle bana karşı birşeyler karıştiriyorlar gibi bir şey var anneside bir laf açiyor gelinim sen olsan misal diyor
Sadece size karşı mı böyle diğer kadınlara karşı da böyle mi
Bilmiyorum biz zaten karşı karşıya oturuyoruz o basıyo zile gel oturalım falan diyo annesi babası o oturuyoruz
Demin konuşmayaya çalışacağım demiştin ama bu ortamda pek mümkün değil gibi onunla konuşmamak
Aynen bana diyor odama gidelim film izleyelim
Yanlış anlamazsaniz bu çocuk bu cesareti nereden buluyor?
Bende onu soruyorum işte ben çok ciddi soğuk bir insanım bana nasıl böyle davranmaya cesaret ediyor
Siz ne dediniz odasına davet edince?
İsim var eve gidiyorum. diyorum
Bu çocuğa hiç sert yaptınız mı?
Çok karsı karşıya geldiğimizde ben mesafeliyim elime dokunmaya çalısıyo koluma. vuruyo gözlerinle yüzüme bakıyo gülüyo ama ben soğukum muhabbet dönüyo aşırı kahkaha atıyo
Gerçekten Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum
Aynen ne halt edeceğimi bilmiyorum
Evde kalmışsın
Edebimle evimde kaldım 😂
Niye evde kaldın
Aile kurulacak insanlar yok ortada
Niye yahu seni eve mi kapattılar
Lafı nerenden anlıyorsun
Ablacım niye evde kaldın ne menuzun sen kapalı misin isteyen mi yokmhic gelmediler
İstemedi beni kimse
Normal engelli misin ne mevzusun çalışıyor musun