Kişilik & Karakter Hangi duygudan nefret ediyorsun? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mecburiyet hissi beni boğuyor bırakacam arkadaş geleni gideni yerin dibine sokacam Merhamet yok ❌ Hangi duygudan nefret ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Yalnızlık duygusundan nefret ediyorum. 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Duygulara sahip çıkıyorum, seviyorum hepsini. 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Duygusallığım merhametim çok fazla yıprattı beni 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bişeye bağlı olmaktan nefret ederim kimsenin bişeyime karışmasına müdahil olmasına tahammülüm yoktur 0 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Tiksinmekten nefret ediyorum o da bir duygu ve iğrenç bir şey 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Boş umutlar ola bilir tam emin değilim 🤔🤔 1 4 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Oda vardı demi 😂 Yorumla Yamaal +1 yıl He tabi var en önemlisi bu yaa Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Haklısın Yorumla Yamaal +1 yıl 😘😉😉 Yorumla
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fazla dostoyevski okuma, insanı üzüyor böyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalnızlık duygusundan nefret ediyorum.
Duygulara sahip çıkıyorum, seviyorum hepsini.
Duygusallığım merhametim çok fazla yıprattı beni
Bişeye bağlı olmaktan nefret ederim kimsenin bişeyime karışmasına müdahil olmasına tahammülüm yoktur
Tiksinmekten nefret ediyorum o da bir duygu ve iğrenç bir şey
Boş umutlar ola bilir tam emin değilim 🤔🤔
Oda vardı demi 😂
He tabi var en önemlisi bu yaa
Haklısın
😘😉😉
Aşktan nefret ediyorum 😤
Çaresizlik kadar ağır olanı yok.
Sevilme isteği ve arzusu
Fazla dostoyevski okuma, insanı üzüyor böyle
Üzüntü
devamlı hüzün