Kişilik & Karakter Hiç Lüleburgazli tanıdınız mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 25 yaşındayım hayatım boyunca hiç Lüleburgazli birine denk gelmedim bahsedeni de duymadım hayali bir şehir gibi nerede olduğunu bile bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Şehir yazmışım pardon ilçe olacak o Hiç Lüleburgazli tanıdınız mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Lğleburgaz’da iki hastanesen benim cihazlarım var. Çok gittim oraya 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Çalıştığım bölümde 5 kişi var. Biri çıktı işten gerçi 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Böyle dertler hepimize lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok kiskandiyssn allah sana da nasip etsin amca Yorumla Olgunateş +1 yıl Teşekkürler evrimini tamamlamak üzere olan varlık Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. Evet asker arladaşım var dans hocası 1 0 Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Çok arkadaşım var güzel ilçedir 0 0 Yorumla
Lüleburgas Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl hayır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 3mgjsdjjrwjeh nicke bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lğleburgaz’da iki hastanesen benim cihazlarım var. Çok gittim oraya
Çalıştığım bölümde 5 kişi var. Biri çıktı işten gerçi
Böyle dertler hepimize lazım
Çok kiskandiyssn allah sana da nasip etsin amca
Teşekkürler evrimini tamamlamak üzere olan varlık
Evet asker arladaşım var dans hocası
Çok arkadaşım var güzel ilçedir
Annem taraf Lüleburgazlı
hayır