Kişilik & Karakter Son günlerde en yoğun hangi duyguyu yaşıyorsun? Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Duygularım darmadağın emoji şeysi nerede ya🤭🤷♀️Neysee 🥱🤭 Son günlerde en yoğun hangi duyguyu yaşıyorsun? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çok mutluyum Allahım :D gözlerimden kalpler çıkıyor 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl En yoğun açıkçası durgunluk yaşıyorum. Sakinlik, netlik, alışmışlık, soğukluk 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Buraya yorgun emoji bırakıyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hiç bir duyru hissetmiyorum 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Heyecan ve mutluluk...🥳 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bende bilmiyorum hangi duyguyu yaşadığımı.. 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl İyi ol tatlı 🤗 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl İnşallah hepimiz iyi oluruz.. ☺️ Bu ara köşeme çekilmiş bir durumdayım.. Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Stabil ve sakin.. 2 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Harika! Yorumla Alcyone__ +1 yıl 😌 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. 😶🌫️ bu olabilir 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Ah Cassie'm 🤗 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Meli'm😌 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Emojisi yok; varlığımın hiç bi önemi yok gibi 1 1 Yorumla Melioraa +1 yıl Iyi varsın evladın için 🙏 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. 😪🤭 1 3 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne olmuş ki 😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Çok teşekkürler 😄🤭Geçmiş olsun 🤭 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim ☺️ Eyvallah 🤭🙏 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Sanırım bu: 🤔 1 2 Yorumla Melioraa +1 yıl Çok kaptırma 🤭 Yorumla Semih6934 +1 yıl 😂😂 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 🥱🥱🥱 1 4 Yorumla Melioraa +1 yıl Iyi geceler 😄 Yorumla _infinitum +1 yıl Ah keşke gecele kalsa 😅 sürekli uykum var bu ara Yorumla Melioraa +1 yıl O kötü ya sinir harbi oluyor Yorumla _infinitum +1 yıl Baya sinir bozucu Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Degisiyo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok mutluyum Allahım :D gözlerimden kalpler çıkıyor
En yoğun açıkçası durgunluk yaşıyorum. Sakinlik, netlik, alışmışlık, soğukluk
Buraya yorgun emoji bırakıyorum
hiç bir duyru hissetmiyorum
Heyecan ve mutluluk...🥳
Bende bilmiyorum hangi duyguyu yaşadığımı..
İyi ol tatlı 🤗
İnşallah hepimiz iyi oluruz.. ☺️ Bu ara köşeme çekilmiş bir durumdayım..
Stabil ve sakin..
Harika!
😌
😶🌫️ bu olabilir
Ah Cassie'm 🤗
Meli'm😌
Emojisi yok; varlığımın hiç bi önemi yok gibi
Iyi varsın evladın için 🙏
Mutluluk
Ara ara heyecan sadece.
😕😤
Gergin ve tatsız diyelim