+1 yılYo değilim. İyilik kime göre iyi? Neye göre iyi? Kendine evet iyiyim diyene de inanmıyorum gülesim geliyor. Bıraksın herkes kendini sütten çıkmış ak kaşık sanmayı. Bir başkası hakkında ufacık da olsa kötü bir düşünce geçmişse kafandan kötüsündür..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunun altında toplanacak sürünün çoğusu dürüst değil, doğru konuşmuyorlar bunu bil... Kendime gelince birilerini etkilemek için ben şöyleyimleri, böyleyimleri, hiç samimi bulmuyorum. Kendimle ilgili şunu söyleyebilirim eğer bir insan kötü muameleyi hak ediyorsa seve kötü olurum yok eğer karşımdaki insan mülayim efendi kendi halinde biriyse ona zarar vermem aksine yardım isterse yardım ederim 🙏
00 Yorumla
Ben iyi de kötü de değilim. Samimi biriyim. Bir insan beni kabul ediyorsa acıyı da tatlıyla birlikte kabul etmiş olur çünkü ben kimsenin hoşuna gitmek için konuşmam. Yeri geldiğinde acı doğruları da söylerim
00 Yorumla
+1 yılHerkesin sırrı vardır bana göre ben hiç iyi biri değilim.
Hatta kendimi black mirror'un bir bölümü olan "Joan iğrenç biri" ne benzetiyorum.
Dışarıdan çok iyi bir arkadaş bir dost ve bir eş ama sırları onu lekeliyor.
Çoğu kişi böyle bence01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKimsenin yüreğinde sızı olmadım, duasında rabbine beni şikayet edende olmamıştır benim zararım ziyanim kendime
50 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen elimden geldiğince iyi olmayı deniyorum. ama kötü insana karşı iyi olmam
11 Yorumla- +1 yıl
Hak edene hakkını veriyom diyosun
+1 yılYaw hee hee hepiniz cok iyi cok dürüst yardim sever hayir sever namuslu harama el uzatmayan dört dörtlük kisilersiniz
Bari burada yapmayın sunun surasinda hepimiz anonymüz gercek yüzünüzü göstermekten cekinmeyin
Kendinizi kandirmayin12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konu ile alakalı bugün aramızda konuştuk. Ben iyi biri olduğumu düşünüyorum açıkcası. İşe gider paramı kazanır kazandığım kadar harcarım. Kimse hakkında gerekmedikçe yorum yapmam. Kasıtlı olarak kimsenin canını yakmam. Yanlışlıkla olursada gönlünü almak için uğraşırım.
10 YorumlaBilmem hem iyi hem kötü. Bana kalırsa kimse tam anlamıyla iyi ya da tam anlamıyla kötü olamaz, yapıya ters. Yaratılışı inkar gibi olur. Ben hem iyiyim hem de kötüyüm zaman zaman. 🙂
06 YorumlaBen Aslında iyi bir insanım!
Bazen çok iyiyim ama bazi insanlar bu iyiliği hiç ama hiç hak etmiyor.
Hatta iyiliği Zayıf ve aciz karaktere bağlıyorlar.15 Yorumla- +1 yıl
Heee heee heee
- +1 yıl
Yok bir şey
- +1 yıl
Sanada
+1 yılBence kızlar proglanmış robotlar kızlar genelde 185+ boy manipülatif serseri barbar ortamcı yakışıklı psikopat saygısız sadık olmayan cinselliğe meraklı erkek tercih ediyor :))))
10 YorumlaÜzmek yerine üzülen, kendi yerine başkasını düşünen, başkası mutlu olunca mutlu olan herkes iyidir ve kimse tarafından gerçek anlamda sevilmezler
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes özünde iyi biridir bizi yapan çıkar ve bencilgimizdir... bugün İsrail kötü diyoruz hayır kendine göre çıkarlarını savunuyor ve bazıları kendi haklarini savunurken vicdansız olabilir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBen insanlara güvenirim ama içinde ki şeytana asla.. bu yüzden kimine kötü kimine çok kötü kimine iyi kimine çok iyiyim.. kısaca bu durumu herkes kendisi belirler
00 Yorumla
+1 yılİyi biri olmak genellikle lafta kolay uygulamada zordur. Enerji dolu sevecen pozitif bir insanım yardım etmeyi severim paylaşmayı severim hayvanları severim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem iyiyim dersem egoist tersini söylersem "kendine güvenmiyor" olurum ruh halim hangi şekle girmek istiyorsa öyleyim
02 Yorumla Kime göre neye göre
Bana göre evet ama herkes kendini iyi olarak tanımlar
Bir narsist bile kendini iyi olarak tanımlar017 Yorumla
+1 yılBen İyiydim Ama hep kaybettim şimdi çok acı çeken bir insan bile görsem o insana kötülük yapmıyorum ama iyilik de yapmıyorum tepkisiz kalıyorum. Bana iyilik yapana da kötülük de yapmıyorum iyilik de yapmıyorum bir yardım istediğinde bir bahane bulup kibarca Yardım etmiyorum ailem hariç Yani bu hayatta iyi de olmayacaksın kötü de olmayacaksın tepkisiz olacaksın hayat bunu gerektiriyor bencil olacaksın sadece kendi çıkarlarını düşüneceksin kimseye zarar vermeden
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsla kotu dusunmem sabrederim kotuluklere bir yere kadar dur derim ama hakkimi ve calisanlarimin hakkini asla ezdirmem. Kisacasi iyi biri diyemem ama kendimce iyi olmaya çalisiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence iyiyim hatta mükemmelim ama bunla övünmek de iğrenç geliyor o yüzden çok şükür iyi biri olduğumu düşünüyorum demek istiyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Aslında 0 ego sahibiyimdir
- +1 yıl
Bir ben egoist çıktım sitede ki ben hiççç öyle değilim işte ilginç taraf da bu
- +1 yıl
Yani evet maalesef ki öyle
İyi biri olmak için uğraşıyorum kimseye bile isteye zarar vermedim elimden geldiği kadarıyla hep yardımcı olmuşumdur
00 YorumlaKişisine göre değişir, öyle iyilik meleği gibi dolaşan bir tip değilim ama onu söyleyebilirim :D
00 Yorumla
+1 yılİnsanların işini gördüğüm kadar iyiyim görmediğim kadar kötüyüm
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle defalarca kez tecrübe edildi
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılBence ben iyiyim, hem de fazla iyiyim. Bu yüzden insanlar enayi yerine koyuyor hep.
03 Yorumla- +1 yıl
İyi olmamam lâzım o zaman.
Umarım öyleyimdir. İnsanların iyi yönlerini görmek isteyen, gerginlik ve üzüntüden uzak durmaya çalışıyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kararı ben değil beni tanıma cesaretini gösteren kadın verecek.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende bilmiyorum.
Olursa dedim zaten.
Cesareti olan
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendimi hiçbir zaman iyi bir kişi olarak görmedim. Daha fazlasını yapabilecek iken her konuda daha azını yapan biri.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Yemin olsun dokunmadım bir cana,
Saygım vardır haktan yana her cana.
İyi miyim değil miyim orasını Allah bilir.00 Yorumla
+1 yılNabza göre şerbet misali ya da insanların karşısında boy aynası gibi baktığında ne görüyorsa ne hissediyorsa benide öyle görebilirler.
00 YorumlaKötüye kötü iyiye iyi olmaya çalışan birisi olduğumu düşünüyorum lakin en iyi bilen yakın çevremdeki insanlardır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılben elimden geleni yaparım kişiye göre değişir iyilik kötülük ama her zaman ve herkese centilmen olarak yaklaştım..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılÖzünde iyi biriyimdir
https://www.youtube.com/embed/O_j8UfGbykk00 Yorumla İyi kavramını konuşalım önce iyi neydi neye denirdi
022 Yorumla
+1 yılYerine göre iyiyim yerine göre kötü kötü olursam gözüm görmez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılİyiyim, çok iyiyim. Harikayım, hatta mükemmelim 🤪🤪
10 Yorumla
+1 yılİyi oldukta ne olduki bu hayatta aylarca iyi davrandıgım evinin çocugunun giderlerini sağladım destek oldum o beni işimden attır dı nasıl iyi olunur ki bu dünya da
00 Yorumla
+1 yılBilmem.
Sanırım iyi biri olduğum için koruyamadım. Gücüm yetmedi...
00 Yorumla
+1 yılHer şeye, herkese rağmen iyi kalmaya çalışıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKendime İyi diyecek kadar egoist değilim ama iyi biri olmak için mücadele ediyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hem iyi hem kötü ikisi bir arada..🤷🏻♀️😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gereksiz derecede iyiyim. Anlamıyorum ki ne gerek vardı bu kadar iyi insan olmaya?
00 Yorumla
+1 yılİnsan kendini objektif değerlendiremez. Kimse söylediği kadar iyi değil maalesef
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılAslında herkes iyi biri şartlar insani kötü yapıyor
00 Yorumla Kimse kötüyüm demez ama kötüye bile yeri geldiğinde vicdanlı olan biriyim.
00 Yorumla
+1 yılİyi miyim bilmiyorum ama kotu biri degilim ondan eminim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel kardeşim tekiyim 😏
.
.
…
.
saka saka kim yoğurdum eksi der ki 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO. o çok büyük laf soktun tebrikler 🎉
+1 yılBence fazla iyiyim biraz kötü olmak daha iyi olurdu
00 YorumlaHerkes bu kadar iyiyse bu ocları kim?:) diye sorarım bazen
00 YorumlaGörmüyorum çok kalp kırdım çok intikam alındı çok terk ediş oldu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Çok fazla iyi niyetim yüzümden bi kulağımın arkasi kaldı 😅
00 Yorumla
+1 yılİyi biriyim çok şükür, karşımdaki ne kadar kötü olursa olsun ona göre hareket ederim
00 YorumlaAdamına göre, elimden geldiğince, enayi olmicak kadar iyiyim
00 Yorumla
+1 yılBen alırı iyiyim saf gibi ama karşımdakinin öyle olmadığını çok gev anladım insanlar çeşit çeşit nankör kıskanç fesat ve nicesi aklım almıyor fakat yaratılışlada ilgili olduğunu düşünüyorum herkes iyi olsa imtihan olur muydu
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHak etmeyen kimseye zararım olmaz. Hak ettiğini düşünüyorsam, şeytanın bile vicdanını sızlatırım.
00 Yorumla Çok iyiyimya biri pamuk tikasa cennette gideceğim. O derece iyiyim
00 Yorumla
+1 yılEvet. Hatta bazen nefret ediyorum bu durumdan. İyi olalım iyilerle karşılaşalım 🌼
00 Yorumla
+1 yılÖzümde iyiyim ama insanına göre değişirim ve bu huyumu da çok seviyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılKimse zaten tuzum kuru demez. Herkes iyi hepsi birer melek olucaktır. İyimi kötümü diye bakarak görerek anlaşılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes içinde iyilik ve kötülük barındırır, önemli olan hangisine daha yatkın olduğumuz
01 Yorumla
+1 yılFazla iyim bazen sevmiyorum bu huyumu. Sevmedigim zaman hiç sevmiyorum ama genel olarak çok iyi niyetliyim insanlara kanım kaynıyor yardım etme yüzlerini güldürme gereksinimi duyuyorm çünkü çok seviniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılenayi saf canım biriyim.
Gibi gözüken çok iyi çok zeki ama merhameti zekasının önüne geçen birisiyin00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence dışarıya karşı iyi biriyim ama kendime kötü davranıyorum kendimi çok erteliyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi niyetim yavaş yavaş bitiriyor. En çok da kötü insanlar yüzünden iyi birisini de aynı sanıp kötülük yaparım diye üzülüyorum.
00 YorumlaBenim iyi olmam beni ilgilendirir. Başkasının beni iyi ya da farklı adlandırması açıkçası çok umurunda değil. Ben beni bildikten sonra başkasının bilmesinin hiç gereği yok.
02 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat