Kişilik & Karakter Bu sebepten dolayi duygular biter mi? selinnnisteya Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ara vericegim bi iliskim var ve geldigin zaman bende dönücem sana diyo ama pek emin degilim benden sogucakmıs gibi geliyo Güncellemeler+1 yıl Biter demeseniz olur mu üzülüom Bu sebepten dolayi duygular biter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bitebilir evet 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Bitebilir, bu yaşlarda insanların aklı hep aşkta, sevişmekte oluyor. 0 0 Yorumla
okanerdogan09e Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl boş ver kızım 18 yaşındasın gençsin dert edincegine hayatını yaşa benim gibi bende 18 im 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dönmez boş ver başka ilişkilere bak 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Dönerim diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende dönmez diyorum Yorumla
AdamSmith007 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Senden soğuyan da bir daha gelmesin 0 2 Yorumla selinnnisteya +1 yıl Aglicam ğwkfğqmfşw Yorumla AdamSmith007 +1 yıl Kıyamam gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bitebilir evet
Bitebilir, bu yaşlarda insanların aklı hep aşkta, sevişmekte oluyor.
boş ver kızım 18 yaşındasın gençsin dert edincegine hayatını yaşa benim gibi bende 18 im
Dönmez boş ver başka ilişkilere bak
Dönerim diyo
Bende dönmez diyorum
Senden soğuyan da bir daha gelmesin
Aglicam ğwkfğqmfşw
Kıyamam gel
soğur biter