Mesela ben ne adım ne tipim kendimi hiç sevdiremiyorum kadın erkek fark etmez çokça linç yiyorum.
Başlarda kendimi sevdirmek için aşagıladım fakat haksızlık ettim kendime bende itici olan nedir peki?
Mesela ben ne adım ne tipim kendimi hiç sevdiremiyorum kadın erkek fark etmez çokça linç yiyorum.
Başlarda kendimi sevdirmek için aşagıladım fakat haksızlık ettim kendime bende itici olan nedir peki?
İnsanların ön yargıları beni ilgilendirmiyor. Hatta ben de insanları yargılamıyorum. Hepimiz bir gün toprağa gömülücez. Yargılamaya ne gerek var?
Ön yargı insan nasıl büyüdüyse, çevresinden ne görüyorsa ve yaşadıkları ona ne öğretiyorsa ona göre gelişir. Bu sebeple tekil düşünüp sorunu kendinde görmek hata olur. Çevreni değiştirmen daha farklı insanlar ile ilişki kurman bu durumu düzeltebilir. Zorunlu olarak iletişimde kalman gereken insanlar varsa eğer, algı yolunu kullanıp insanları analiz etmek ve onların suyundan ilerlemek daha yardımcı olacaktır bence..
Bence insanları dinleme linclesinler onlar seni çekemiyor ama sen yine cilt. bakimini kendine, bak kıyafetine bak güzel. kokular sur lise döneminde söyle bir terim vardı kendine iyi bak herkes sana baksin
Takilma burada boş yapanlarin çogu yarim akılli
Ama bu durum gerçek hayatta da var
Herkes kapisinin önünü süpürsün iyilik melegi rolü yapip milleti elestirenler genelde yemedigi💩kalmayan insanlardir
Cevap
10Cevap
neye öyle uyumsuzluğunmu var yoksa genelde menfaatçi kisilerlemi arkadaş oluyorsun
Hem yakınlar hem çevre hem sanal kimse beni sevmiyor sürekli beni linçliyorlar
Kimseyi sevdirmek zorunda değilsin kimseye de kendini kanıtlamak zorunda değilsin insanlar kitap değil ki okuyup planlayansın ancak yaşayarak yanında bulunarak anlayabilirler bu yüzden kendini Açıklamak zorunda kalmam
Bence kendine haksızlık ediyorsun
Sende değil çevrende fazlasıyla itici olan insanlar var
Hem yakınlarım hem çevrem hem sanal hepsi beni itici buluyor
Sevene hay hay gidene bay bay dersen sorun kalmaz diye düşünüyorum 🤭
Önyargi bir nevi insanin kendini korumasi için herseyde olusan bir bariyer veya bir baskasini yargilamanin kolay olabilmesi için ortaya çikan bir histir.
tanımdan ne demelerını beklıyorsunkı tanıdıgın itici bulan kısılere sor bunu
burada ne zaman soru sorsam çıkıp kötü yorum yapan var karakterime ee ben bunu gerçek hayatta çokça yaşıyorum onların cevap vermesini istiyorum
anladım umarım bulursun nedeını
önyargılar insanın hayvani ilkel bir özelliği. bunu farkında olup önyargılarını ciddiye almayan var bir de önyargıları sanki gerçekmiş gibi davranan hala ilkel özellikleriyle hareket etmeyi marifet sanan mllar var.
Yağmur bana cevap verir misin sana bir şey sormam gerek
Sor
İnsanlarda önyargı yi biteremeyiz ama o önyargılı insanları görmezden gelerek mutsuzluktan kurtulabiliriz
Yoo gayet sevilesi arkadassin
Teşekkür ederim 😇🥹
Rica ederimm
uygun miktarda kullanmak için
İdare et.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?