Sizin için hangisi daha imkân dahilinde ve hangisi daha mantıklı? Mevcut düzene mi uymalısın, düzeni kendin mi yaratmalısın? KafkaOkur

Sizin için hangisi daha imkân dahilinde ve hangisi daha mantıklı? Mevcut düzene mi uymalısın, düzeni kendin mi yaratmalısın? KafkaOkur

Şartlar dahilinde hareket etmeyi severim.. Ama imkanlar el veriyorsa kendi düzenimi yaratmak isterim.. Bu mümkün değil ise de var olan düzeni kendime göre ayarlamaya çalışırım.. Bir şekilde mutluluğu yakalarım..
Var olanı bir süre boyunca gözlemlerim var olan bana ters geliyorsa olumsuz etkiliyorsa veya etkileri varsa hayallerime ulaşamayacağım bir konumsa kendi düzenimi kurarak o düzenden çıkana kadar çabalarım.
Her zaman sürüye uyamayan bir yapım var. Uyduğum durumlar bana uyarsa uyarım. Düzen bana uyuyor mu? Önemli olan bu. Yoksa idare etmeye çalışsam da bir yerden sonra patlak verebilir.
Teşekkür ederim. 🙂
Rica ederim :)
Mevcut düzeni kendime olağan hale getiririm. Bir zamanlar kafkaokur dergisini çıkaran kişiyle anlık tanışmıştım hastagi görünce 😊
Ne güzel bir tanışmışlıktır o.
Tevafuken 😊Ayakkabı dükkanı olan bir abinin çok yakın arkadaşıydı. Alışveriç için oraya girince öyle denk gelmiştim 😊
Pek güzel bir tevafuk olmuş.. :) Keyifli olsa gerek.
Elbetteydi. Bu dediğim 1.5 yıl önce olan birşeydi 😊
Çok da eski değil.. Ne âlâ..
Teşekkür ederim 😊umarım size de güzel tevafuk lar denk gelir
Amin, Allah razı olsun :)
Ali Atay, Burak Aksak, Murat Menteş, Bahadır Cüneyt Yalçın, Tarık Tufan biri olsun lütfen :))
Cümlemizden 😊inşallah
Cevap
3Cevap
kendi düzenini yaratmak
Yeni kaygılarla ve stresle uğraşmamak için var olan düzene uyup bununla mutluluğu yakalamaya çalışırdım.
Var olan düzenden çikamazsın çünkü var olan düzen senin yarattığım dediğinide var ediyor.
Mevcut duzende mutlulugu yakalamak su anda...
Ama imkan olsa 2. yapardim.
Ben muhalefet olup çarka çomak sokunva mutlu oluyorum
Çabalayıp kendi düzenini kurmak en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?