Hayatımda aldığım en saçma evlilik teklifi buydu heralde 😂😂😅😅 ?

Bu olay bir kaç yıl önce yaşandı benimle aynı sınıfta olan bir çocuk vardı sürekli yanıma otururdu ve hangi kulübe katılsam oda katılırdı neyse bir gün ben fark etim sonra yanıma oturmaması için çantamı koyardım bir süre sonra bana açıldı tabikide ben her zamanki gibi hiç ciddiye almadım yani daha dorusu hiç bir kişinin bana yaptığı itirafı ciddiye almadım.

ve bende ben sevgili işlerini falan sevmiyorum vs. Gibi cümalar kurdum neyse ertesi gün okula gelmedi bende heralde çok üzüldü oyuzden gelmedi falan dedim diyer gün geldi okul evimizin yanındaydı yani çok yakındı ben evide kulaklık takmışım evde kimse yok tu kardeşlerim halamdaydı babamda evde değildi kapı çaldı ben başıma başörtü koyup açtım 2 kadın ve o çocuk vardı merdiven lerin altında bekliyor ben şooook😳😳😳

Sonra biz kiz istemeye geldik falan demeye başladılar bende dedim ki Heee o zaman halama geldiniz kuzenim benden 3 yaş büyüktü bende halamin evini gösterip kapıyı kapatım ve bir daha çaldı bu sefer o çocuk vardı bende neden geldin dedim seni istemek için dedi 😂😂😂😂😂

Bende dedim ki nasil isticeksin ki daha küçüğü falan ben hala dalga falan geçiyorum ciddi ciddi konuştuğunu sanmadım birde bana beraber okuruz işte ne güzel falan bende saçmalama diyip kapıyı kapatım neyse akşam oldu halam bize geldi bende dedim ki halam bizim eve geldi hata yan yana olmasına rağimen bizim eve urayaman halam neden geldi babama söyledi beni istiyorlar evlilik için bende daha 15 16 yaşlarındayım 😂😅😅🤣

Babam olmasa direk evet derlerdi bana hiç sormadan babamda dediki bende vercek kiz miz yok ve o günden beri çocuğu hiç görmedim başka okula nakil yaptı galba 😂😂😂

Bir şeyi çok merak ediyorum ben hep ciddiye almıyorum ama onalar ciddiye alıyor

ya da hep ben ters davranıyorum yani hep böyle oluyor 🤔🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Güncellemeler
+1 yıl
🤗🤗iyi akşamlar
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese
Hayatımda aldığım en saçma evlilik teklifi buydu heralde 😂😂😅😅 ?